Bilerek mi yapıyor!?

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Arkadaşlar sevgilimin biz ayrılık dönemindeyken bir tane kız arkadaşı olmuş. Ama arkadaş yani onun dediğine göre. Kızla fotoğrafları vardı telefonunda. Neyse benle ayrı iken dedim ses çıkarmadım. Bu kız ayrıca Samsun'da polis okulu okuyor. Öğretmenliği bırakıp gitmiş. Bende üniversiteden sonra Pomem kazandım ancak KPSS puanım iyi olduğu için atanirim diye eğitime gitmedim. Sevgilim arada bu kızdan bahsediyordu ben rahatsız olduğumu dile getirdim. Kız bir kere izne gelmiş sevgilim ve sevgilimin arkadaşı ile görüşmek istemiş. Ben izin vermemiştim. Yine de görüşmüş. Neyse ben polislik eğitimine gitmedim telefonda bununla alakalı konuşuyorduk dedi ki bak ben o Ayşe ,diyelim, Ayşe'ye dedim öğretmenliği bırakıp gitme pişman olursun yine de bıraktı gitti izinde pişman olmuştu vs dedi. Benim tepemin tası attı. Sanki bilerek yapıyor ya bunu söyledim diye bozuldu. artık hiç bir şeyi içimde tutmuyorum valla, elin kızının lafını bana etme dedim. Bir olayı daha anlatayım geçenlerde yanıma geldi bende bir tane kızın üzerindeki kazaği gösterdim çok moda diye. Hemen dedi Ayşe de hep bu tarz kazaklar giyiniyor moralim pert oldu ama yanıma geldi diye sesimi çıkarmadım. Sizce çok mu abartıyorum niye o kızdan bahsedip duruyor ya valla gece gece sinirlerim zıpladı. O böyle yaptıkça ben kendimi değersiz hissetmeye başladım. :KK43:
Not:. İyi bir kavgadan sonra sen hoşlanıyor musun bu kızdan dedim hemen sen bunu nasıl dersin diye bağırmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buluştuya istwmediğiniz halde. Güya aklınca size sürekli anlatarak vicdan rahatlatmaya çalışıyor. Yanlış birşey yapmadım bak muhabbetimizi bile anlatıyorum hesabı
Yok ya bayadır lafı geçmiyordu yine lafını durup dururken etti.

Bilerek yaptığını düşündüm ben. Sonuçta rahatsızsınız o kızın konusundan. O yokmuş gibi davranabilir hiç onun hakkında konuşmayabilir AMA görüşmeye devam ederlerse sonra bi şekilde o kızla ilgili bilmen gereken bir şeyi bile sana söylemezse çok bozulursun.
Dengeli bir şekilde anlatması onun da içini rahatlatıyordur.

Bilerek yaptığını düşündüm ben. Sonuçta rahatsızsınız o kızın konusundan. O yokmuş gibi davranabilir hiç onun hakkında konuşmayabilir AMA görüşmeye devam ederlerse sonra bi şekilde o kızla ilgili bilmen gereken bir şeyi bile sana söylemezse çok bozulursun.
Dengeli bir şekilde anlatması onun da içini rahatlatıyordur.
Ya hiç hesapta yokken lafını ediyor. Mesela geçen kendine bir kazak gösterdim. Hemen Ayşe de bu kazaklardan giyiniyor hep dedi

Valla ben istemediğim halde buluştuysa eğer zaten sonrası için bir söz hakkı asla olmazdı..
Kıskandırmaya çalışıyor sanırım

Valla ben istemediğim halde buluştuysa eğer zaten sonrası için bir söz hakkı asla olmazdı..
Kıskandırmaya çalışıyor sanırım
Bir kaç kez sabrettim kızı gözüne sokmamak için ses çıkarmadım ama artık dayanamıyorum ya bide bilinçsiz yapıyor kıskandırmak için değil. Ve bu en kötü olanı.

Başka yorum yapacak olan yok mu valla artık herşey bana ağır geliyor. Bir sevgili olarak anlayışlı davranmak yerine işleri çıkmaza sokuyor.

Sevgiliniz sizden ayrıyken takıldığı bir kız hakkında gayet normal konuşuyor onunla ilgili örnekler veriyor ve siz hala sakin sakin çözüm mü arıyorsunuz bence sevgilinizi kendi haline bırakıp biraz uzaklaşın bu ne rahatlık

senle ayrıyken kızla tanıştı ise muhtemelen şansını denedi ama başarılı olamadı. şimdi de aklından atamıyor.

Sevgiliniz sizden ayrıyken takıldığı bir kız hakkında gayet normal konuşuyor onunla ilgili örnekler veriyor ve siz hala sakin sakin çözüm mü arıyorsunuz bence sevgilinizi kendi haline bırakıp biraz uzaklaşın bu ne rahatlık
40 kere dedim ki lafını etme. İster istemez ediyor ya çok sinirlendim.

Kıskandırmaya çalışıyor veya diğer kıza aşık .

İkiside birbirinden beter..

Back
X