Bilerek mi yapıyor!?

her seferinde kızıp laf söylemek yerine karşıma alır ciddi ciddi konuşurdum. baktım devam ediyor ayşe ile sana mutluluklar der çekilirdim kenara.
Ya ciddi ciddi konuşmak şurada kalsın büyük kavga ettim. Yine de bana mısın demiyor

net bir şekilde konuş rahatsız oluyorum diye.ayşeyi tercih ediyorsa yapcak birşey yok sizde bırakın gitsin.ayrılmayı göze alamam derseniz birdaha bu konuyu açmayın.rahatsız olduğunuzu da belli etmeyin.

net bir şekilde konuş rahatsız oluyorum diye.ayşeyi tercih ediyorsa yapcak birşey yok sizde bırakın gitsin.ayrılmayı göze alamam derseniz birdaha bu konuyu açmayın.rahatsız olduğunuzu da belli etmeyin.
Bir süre belli etmedim sonra büyük bir kavga yaşandı. Üstünden zaman geçti hâlâ ediyor arada.

Kıskandırmaya çalışıyor veya diğer kıza aşık .

İkiside birbirinden beter..
Ya bence bilinçsiz yapıyor yani kıskandırmak için değil. Ve o kızdan hoşlandığını düşünmeye başladım.

Bir süre belli etmedim sonra büyük bir kavga yaşandı. Üstünden zaman geçti hâlâ ediyor arada.
o zaman yapacak birşey yok rahatsız oluyorsanız ve size saygı duymuyorsa bu konuda ayrılacaksınız yada böyle canınızı sıkmaya devam edecek ama bence bu adam siz ayrılmasanız ileride ayrılır.sizi sevse bu tip şeylerle uğraşmazdı zaten.güvenilir bulmadım bu adamı ben.

Sanırım haklısınız.

Bir daha ayşe lafı duyarsam başlayacam böyle aşkın ızdırabına de.

Bir erkeğin eski sevgilisinden bahsetmesi hiç normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…