- 23 Ağustos 2012
- 51.842
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.429
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Er kisisi de evde iclikle atletle gezecek. Gobegi salacak. Ne de olsa bu kadin bana ve aileme karsi sessiz sakin sus pus deyip tepemize cikacak ve evlilik boyunca bu 10 maddenin hep yapilmasini bekleyecekPeki biz bunlari yaparken er kişisi neyle meşgul olacak? Neden her şeyi kadın düşünmek zorunda?
Her şeyi kadının üstüne yüklemekten toplum olarak ne zaman vazgeçeriz tahminen?
Ben mesela yiğidim mutlu olsun diye ayak parmağı dekolteli babet çorabı giydim bugün. Kapıdan girerken "o ayağındaki ne be çıkar o ayağındaki şeyi" dedi bana. Olsun, başka yollar bulacağım. Elbet bir gün başaracağım evimin reisini mutlu etmeyi. Böyle konular biz kadınların ufkunu açıyor. Sağolsun konu sahibi.
Bu arada konu silmek yasak, eski konunuzu silmişsiniz ama alıntılamışlar.
Siz, size tecavüz eden o adamla mı evlendiniz? Bekaretimi kaybettim, beni kimse almaz bu halde deyip evlenmişsiniz galiba. Bir de evlilikte mükemmel olmak filan diye madde madde kadınlık vazifeleri yazıyorsunuz buraya. Bu ne biçim iştir böyle, dalga mı geçiyorsunuz siz milletle?
Bu arada konu silmek yasak, eski konunuzu silmişsiniz ama alıntılamışlar.
Siz, size tecavüz eden o adamla mı evlendiniz? Bekaretimi kaybettim, beni kimse almaz bu halde deyip evlenmişsiniz galiba. Bir de evlilikte mükemmel olmak filan diye madde madde kadınlık vazifeleri yazıyorsunuz buraya. Bu ne biçim iştir böyle, dalga mı geçiyorsunuz siz milletle?
Konu gercekse eyvahlar olsun buldumcugun alasi.eger fakeyse o durum daha vahim kadinlsri kaliba sokma sekliniz cok fena. Erkegi kapida bekleyip surekli gulerek karsilamak ilk vazife diyorsunuz. Persembe olayini anlatan terapiste diplomasini yedirmek vardi. Birde burdaki konulari okumanizi tavsiye ederim. Erkeklerin aileleri sirf aman beyimiz kusmesin diye gidip gelinebilcek ailelermiymis. Vallahi bu konuda bende ne itin hatri kaldi ne sahibinin.siz yapabiliyormussmz basarmissniz hadi bakalim.rast gele...Hanımlar çoğu insan hep kocasıyla iyi ilişkide olmak ister hiç bunları yapıyormuyuz ?
Öncelikle 1 )esiniz eve geldiğinde güler yüz gösterin ben hep kapıda beklerim sebeklik yaparımHe suratsız geliyor bazen işten dolayı bazen de yapmıyorum arada bende istiyorum çünkü yalan değil
2 ) kavgayı kesinlikle uzatmayın haklı olsanız dahil yavaş yavaş aklına sokun haklı olduğunuzu gösterebiliyorsanız gösterin.
3) ayrı yatmayın siz yorgunsunuzdur erken yararsınız yapmayın yanına kıvrılıp Uzan’ın beraber girin aynı yatağa
4 ) eskiler hep her Perşembe duşa girermiş eşleriyle hiç duydunuz mu ben bugün bir aile terapistinden duydum ve uygulucam böylelikle ten TEMA’sı oluyormus
5) sürekli trip atmayın ve ben böyle kilo aldım yüzüm çöktü saçım kötü vs diyip kendinizi asla karşı tarafa karşı küçültmeyin
6 ) ve herseyi bilmişlik yapmayın bazı seyleri bilmesenizde yapmayın yapamıyorum sen bakarmışım askım vs yapmıssa övün
7) ailesine karşı asla saygısızlık kötüleyici tavırda olmayın gerekirse uzak durun beraber gitmek istedigiznde gidn gelin ve kendi ailenizi de kötülemeyin benim annem sunu yaptı bunu dedi vs
8) maddiyat konusunda zorlamayın varsa durumu alır zaten
9) küçük sürprizler yapın cayın yanında giden kapli kek mesela
10 ) bu lafı asla unutmayın kadın gibi davran erkek gibi düşünyani erkeklerde empati yeteneği çok azdır siz bi konu hakkında tartışıp ağlamışsınız dır erkekler bu neden ağlıyor şimdi diye düşünüp durur
durumunuzu sen bana böyle yaptığında üzülüyorum lütfen tekrarı olmasın bende dikkat ederim vs
Ben şokBu arada konu silmek yasak, eski konunuzu silmişsiniz ama alıntılamışlar.
İlk parağrafı okuyunca acaba yanlışmı okudum diye 3 kere okudumBu arada konu silmek yasak, eski konunuzu silmişsiniz ama alıntılamışlar.
Stockholm sendromunun farklı versiyonu mu acaba bu konu sahibesinin yaşadıkları ? İlginç gerçekten eğer o konusu gerçekse oldukça üzücü.Bu arada konu silmek yasak, eski konunuzu silmişsiniz ama alıntılamışlar.
Ben şokhangi alıntı
İlk parağrafı okuyunca acaba yanlışmı okudum diye 3 kere okudum
Öyle bi konu üstüne Bide böyle bi konu![]()
Nasilmi anlatayim cok nadir aksamlri disari cikan ve bekaretin kiz icin cok onemli oldgnu anltln cevrede yetstim ve insankri kinamsim ki basima geldi saat 12 sularnda eve brakacgi sirada yol kenarnda sakin bi yerde durduk hadi eve gdelm askim gec oldu dedim knusalm bilmem ne o ara opsduk norml snranda itmeye basldm eve gdelm gec oldu falan derkn tutamdi kendini uzerme yuklendi eliyle oldu zten ne olduysa dedgm gbi o an cok aci hisetm ve elindeki kani gorunce zten kendmden gectm agldm durdurmdm kendmi![]()
2015 ye açılmış okudum konuyuKonusunu okuyarak geliyorum, baya karışık ama isteği dışı bir şeyler yaşamış, devamı bol kavga, kol sıkma, bağrış cağrış ve sevemiyorum, ben ne yapacağım tarzı gitgellerle örülü.
Şu silinen konu:
durum su sevgilimle 5nci ayimizi kutlmak icn disari ciktik o gun cok alkolaldi ben kendimi bliydum sarhos degildm bir sure snra kendini kaybetti ve uzerime geldi bakrelgmi kaybettim aglmktan gozlerim sisti inthar etmk istedm benimle brlikte oda agladi üzüldü eve nasil gttgmi bilmiyorummm bir kac gun konusmadk surekli aradi evin onune geldi derken 4 gun sonra blustuk bana beni birakmicagini istersen hemen nikah yapicagini soyledi bende kabul etmedm gizli olcakti er gec ailem ogrenrdi derken belli zaman sonra nisanimiz oldu