İnsanların büyük sıkıntıları olabiliyor. Depresyon, panik atak, hamile kalamamak, geçmeyen fiziksel bir hastalık vs vs hayatlarını ciddi anlamda olumsuz etkileyen, tıkamış problemler olabiliyor ve takdir edersiniz ki 1.5 yılı aşkın bir süre, her gün uğraşarak bunları temizlemek, çözmek çok zor olur. Bariz bir probleminiz yoksa hayat kalitesini arttırmak adına elbet bu reikiyle olan yöntem yapılabilir ama bahsettiğim tarzda sorunlarda oldukça yorucu, ümit kırıcı olabilir bu şekilde temizlemek, hele bir de bir an önce çözülmesi gereken bir sıkıntıysa.. Fiziksel bir hastalığı olan veya ağır panik atağı olan birini düşünün mesela, 1.5 senede 8 yaşıma anca geldim demişsiniz, sorunun kaynağı 12 yaşındaysa mesela o insanın sürecini ve hislerini bir düşünsenize:) Amacım sizin inandığınızı eleştirmek değil ama en iyisi bu diye genellemek yanlış bence. Bir de herkes sizin aldığınız eğitimleri alıp bunları yapabilecek maddi/manevi güçte olmayabilir, deneyimli bir uzmana ihtiyaç duyabilirler.
Bu konularda herkesin yolu başkadır, en doğrusu, yanlışı yoktur bence.
çok haklısınız ,
yazımı yazarken zaten en başta ' kişisel görüşüm ' demiştim..
bahsettiğiniz sorunların çözümü için kullanılan alternatif yöntemlerde şifanın ertesi gün geldiğini - geleceğini düşünüyorsanız hayal kırıklığı olur .
Bazen bir konuda gösterilen iyileşmeyi ancak 1 yılda gözlemleyebiliyorsunuz bazen daha uzun bazen daha kısa ..
1 duvarı örerken diğer duvarlara zarar vermemek öncelik olmalı ..
reikinin maliyetli olduğundan bahsetmişsiniz bir diğer kullanıcı da keza öyle , seans ücret 100 tl , ( ben master değilim yanlış anlaşılmasın )
100 lira çok pahalı olarak değerlendirilebilecek bir miktar değil artık günümüzde..
doğanın bir alma verme dengesi vardır , bir şeye sahip olmak istiyorsanız karşılığını vermelisiniz..
Reikinin geri dönüşümünü düşünerek 100 tl nin çok uygun olduğunu düşünüyorum ..
Tüm bunların dışında , hep söylenen ve çokça dalga geçilen bir söz var ' ne varsa insanın içinde ' diye ..
herşeyiyle insanın içinde..
kalbinde , dilinde, kaleminde, selamında , yemesinde içmesinde..
Bütün bunlar bir bütün ..
Bu tür şeyler zaten hep zenginler için derseniz siz kendizini tüm kalıplarıyla zaten zengin olmayanlar sınıfına koyup buna inandırmışsınızdır ve bu inançlarınız sürekli size kendini ispat eder..
Kalpten reikiye uyumlanmak isteyin , ihtiyacınız olan para size mutlaka kesinlikle gelecektir.