Binnaz Abla

tellwe ye attığım son falımı geri çektim..çünkü ben atalı 3 gün olmuştu artık. pesss diyorum..sorduğum sorulardan birinin bugün itibariyle bir anlamı bile kalmamışken ne yaptıklarını zannediyorlar bunlar..

her tüketici gibi hakkımı kullanıyorum ve kendilerini boykot ediyorum :92:

Sonuna kadar destek arkadaşlar bende varım. Bende bundan sonra tellwe de falbaktırmayacağım.

Kizlar ben en son 50 kredi medyumfatima icin yüklemistim kadin beni 3 hafta bekletti siteye girdi falima bakmadan gitti hep. Bende siteye parami iade edin dedim. Iade ederiz ama o zaman sizin sitedeki hesabinizi kapatiriz dediler. Bende kabul ettim ve bu kararimdan cok memnunum bir ay önce felan oldu bu durum. O sitede kredisi kalanlara duyrulur. Iadenizi isteyin zaten baktiracak kimse kalmadi orda. Onca fal baktirdim 3 senedir bir tanesi mi cikmaz.. ama cikmadi iste.. icimden baktirmak bile gelmiyor artik.

Bu işi en iyi yapacak kişi alcanzar bence. şikayet metnini buraya yazsın bizler de copy yapıp gönderelim siteye

Olurda bana fikir verin ne yazılabilir önemsenmesi için??Tellwede bi kulaktan girip öbür kulaktan çıkıyo biliyosunuz.Etkili olması gerek kızlar.Bu arada Mercury'de günlerdir bekleyen falımı iptal ettim bende.Varsın kalsın krediler.Onun keyfini beklicem iki satır için..Oldu:)))

Falcıların sorumsuzluğuna , saçma sebeplerle yapılan iadelere , devlet dairesine başvurmuşuz gibi referans istemelerine , falcıların hiçbirinin test edilmeden 5 fal yorumlayan herkesin falcı olabilmesinin sitenin kalitesini düşürmesine değinelim. 4.000 falcısının olması onlara bir artı kazandırmıyor ki bu sayının %99.9'u içi boş kişilerle dolu çünkü.

Bu kadar ilgisiz bir yönetim ve falcıların olduğu yeri boykot ettiğimizi yazalım Derhal önlem alınmazsa boykotumuzla ekonomilerini çökerteceğiz , kararlıyız başaracağız

Şu yadsınmaz bir gerçek ki bu forumu üyeler dışında yüzlerce ziyaretçi okuyor ve bize güvenip baktırıyorlar çünkü her övgümüz ya da yergimiz içtenlik dolu...
Bu ne ya! bir naz bir naz o kadar da değil...

Hahhaaahhhaaaaa
Vallahi Peri bence bu yazıyı sen yazmalısın.Baksana kabataslak haliyle bile döktürmüşsün.Bende gece oturup sakin kafayla kahvemi alıp beynimi iyice açıp yaziyim .Burda ortak bişey çıkarıp hepimiz aynı yazıyı mail olarak yollarız.Şimdiden iptaller başladı ve baktırılmaya niyetlenilen fallar durdu.Bence başlangıç için çok çok iyi.

okunduğunu bildiğimden, iki kelam etmek istiyorum şu referans olayına dair...
bak falcı kardeşim. benim sana değil senin bana referans göstermen gerekiyor. parayı veren müşteri benim. beni memnun etmek, kendini ispatlamak zorunda olan sensin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…