Haahhahaaaa.....Doğru söylüyosun valla ,elektrik işini:)))))Misafirlerdende aynı desteği bekliyoruz Pericim iyiki yazdın.
Budur ya:)))))))
Elektrik alamamayı bile arayacaklar umarım:)))
Vaaay ne oluyor burdatellwe boykott ediliyor bol bol şikayet mailer de atin bence
şöyle yapalımmı ortak bir mail hazırlasın biri aynı şikayet yazısını yollıyalım
Bu işi en iyi yapacak kişi alcanzar bence. şikayet metnini buraya yazsın bizler de copy yapıp gönderelim siteye
En azından burdan bizlerden atan olmasın,biz kendi payımıza düşeni yapalım gerisi bizi bağlamaz.Ama açıkçası kızlar üç beş kişi dışında ben katılım olup uyulacağınî düşünmüyorum.Malesef bizim insanımızda bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı var.Umarım yanılırım gözle görülecek şekilde fal alımları azalır.
Tellwe falcıları; umarım yakın zamanda falını iade edip günlerce beklettiğiniz bu insanlar olmadan sizin orda duruyor olmanızın bir anlamı olmadığını, umarım günde bir iki fal alıp üçüncü falı dört gözle beklemenizle yaşayarak görürsünüz.
Kişiye saygısı olan, işini zamanında yapan falcılar her daim bereketiniz bol ,hisleriniz daim olsun.
Burası azımsanacak bir sayı değil onlar için ziyaretçileri de hesaba katarsak vay hallerine. Değil elektirik alamamak bize elektirik göndermek için hat bile dçşesinler yaaaağni
Bana bedava bakmak icin yalvaracaklar o haberleri yok
Perican sen nasilsin napiyosun
Bu işi en iyi yapacak kişi alcanzar bence. şikayet metnini buraya yazsın bizler de copy yapıp gönderelim siteye
Olurda bana fikir verin ne yazılabilir önemsenmesi için??Tellwede bi kulaktan girip öbür kulaktan çıkıyo biliyosunuz.Etkili olması gerek kızlar.Bu arada Mercury'de günlerdir bekleyen falımı iptal ettim bende.Varsın kalsın krediler.Onun keyfini beklicem iki satır için..Oldu:)))
HahhaaahhhaaaaaFalcıların sorumsuzluğuna , saçma sebeplerle yapılan iadelere , devlet dairesine başvurmuşuz gibi referans istemelerine , falcıların hiçbirinin test edilmeden 5 fal yorumlayan herkesin falcı olabilmesinin sitenin kalitesini düşürmesine değinelim. 4.000 falcısının olması onlara bir artı kazandırmıyor ki bu sayının %99.9'u içi boş kişilerle dolu çünkü.
Bu kadar ilgisiz bir yönetim ve falcıların olduğu yeri boykot ettiğimizi yazalımDerhal önlem alınmazsa boykotumuzla ekonomilerini çökerteceğiz , kararlıyız başaracağız
En iyisi sinir olduğunuz falcılarin duvarinada bir yazi yazmak , herkez okusun !
ben yazmıştım canım..anında siliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?