Binnaz Abla

Tellwe'ye baya para dökmüş bir insan olarak bir iki kelamda ben etmek istiyorum. Falcıların referans isteme olayı cidden rezaletin daniskası. Sanki çok üst tabaka insanlar, bu işin ustaları gibi bir havaya bürünüp "senin referansın yok sana bakmam" demek bence şımarıklıktan başka bir şey değil. Evet gerçekten fal baktırırken çok uç noktalara giden insanlar var. Hepimizin bildiği prenses34 bunun en güzel örneği bence. Ben o sitede fal baksam bende bu kadr kapris çekmem istemem ama sen o kadar para alıyorsan bu işin kahrını da çekeceksin açıkçası yapacak bir şey. Hayatta her zaman övgüyle karşılaşamayız. Falcılar da bunu hazmedemiyor bir noktadan sonra sadece " sen harikasın, mükemmelsin" diye pohpohlayan insanlara bakmak istiyorlar.

Falları günlerce bekletmeleri ise saygısızlıktan başka bir şey değil. Hani paramızla rezil oluyoruz bildiğin. Fallara bakamayacak kadar meşgul olan falcı 5 dakikasın ayırıp "arkadaşlar müsait değilim fallarınıza bakamayacağım lütfen beklemeyin" yazamıyorsa ortada bir sorun var demektir.

Ben online fal olayına bu topiği okuyarak başladım. İlk falımı burda önerilen isimlere baktırdım. Ve gerçekten benim gibi takip eden çok insan olduğuna eminim. İlgisizlikleri burda haklarında yapılan tüm övgülerin üstünü kapatacak bir düzeye geldi artık. Bakalım neler olacak

Aynen katiliyorum sana. Selena, kendisine ilk kez baktiracagim diye falimi iade etmisti. Aslina bakarsaniz, iade etme gerekcesinin boyle oldugu benim kanaatim. Cunku kendisi iade ederken bir aciklama yapma ihtiyaci duymamisti.

Sonra mercury'e gonderdim. Onda da 3 gundur bekliyordum. Duvarinda da hicbir aciklamasi yok gecikmesiyle ilgili.

Sonucta ben de boykot kararimiza uyarak mercury'den falimi cektim biraz once. Tellwe'den parami isteyip uyeligimi de iptal edecegim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu daha perdenin açılışı , oyun yeni başlıyor final ise dillere destan olacak bir sürpriz

Aynen doğru dediklerin. Çok şimarmişlar. Önceden falcılar bize yalvariyordu , şimdi ise iş tersine döndü. Herşey raydan çikti. Yeter artık. Falcıya fal göndermekten korkar hale geldik neredeyse ya

Gazaniz mubarek olsun kizceler...ben mayis ayindan beri baktirmiyorum o sitede fal...sonuna kadar yaninizdayim...her falcinin duvarina ayni anda yazmak lazim ayrica yonetime de herkes ayri ayri yazsin arka arkaya...hatirlar misiniz bir donem facede cnnturkun sayfasina penguenli saldiri olmustu tepki amacli aynen o sekilde olmali...

Ya şöyle bi bakınca duruma hep karşı tarafın şartlarına uyduk bu zamana kadar.Terazide hep bi tarafa doldurduk herşeyi bizim tarafımız hep boştu.Karşı tarafı yükseltirken kendi kendimizi hep aşağı çektik.Tüm bilgileri eksiksik doldurmanız şart.Tamam.Doğum bilgilerini eksik gönderenlerin falları iade eder bi dahada fallarını almam.Tamam.Referanssız bakmam.Tamam.Çok düşük oyunuz var bakmam.Tamam.Bu ilk falınîz ben bakamam.Tamam.Tellwe destek hattı olarak faldan sonraki sorulara müdahale edemiyoruz.Tamam.Tellwe destek hattı olarak falcılara fala bakmaları için müdahalede bulunamıyoruz,falcılar bize bağlı çalışanlar değil.Tamam.Falda zaman sormayın katina zaman vermez ,net soru sorun,aksi takdirde falınızı iade ederim.Tamam.İlişki durumunu net belirtmeyen arkadaşların fallarına bakılmaz.Karmaşık ilişkisi olanlar lütfen fal yollamayin.Tamam.Olumsuz yoruma katlanamayıp düşük oy verenler lütfen beni tercih etmeyin,gerçekçiyim.Tamamda tamam.El insaf..
Bir laf vardır doğruluğu tartışılmaz.Parayı veren düdüğü çalar derler.Parayı veren biz ama düdüğü çalan hep tellwe oldu.Referans saçmalığı özellikle, Destina tam olarak katılıyorum sana."Falcı arkadaşım ben müsteriyim senin bana kendini ispatlaman gerek,ben senden referans istiyorum"yazmışsın.Her harfi öyle doğruki....
Müşteri her zaman haklıdır,müşteri nimettir,tellwe bunu hatırla....

Ayrıca burada ismi gecen hemen fiyat artışına geçiyor bunada karsiyim

Ayrıca burada ismi gecen hemen fiyat artışına geçiyor bunada karsiyim

Ben yüzyüze baktırdığım fallarda en fazla 20 lira ödemişimdir. Sanal falda 20den fazla ödemek saçma geliyor cidden. Uçuk fiyatlara bende karşıyım.

Ben yüzyüze baktırdığım fallarda en fazla 20 lira ödemişimdir. Sanal falda 20den fazla ödemek saçma geliyor cidden. Uçuk fiyatlara bende karşıyım.

Saraylinin ismi burada yazıldı diye hemen fiyat artışına gitti boyle saçma şey olabilirmi ya atmayalimda gorsunler

Saraylinin ismi burada yazıldı diye hemen fiyat artışına gitti boyle saçma şey olabilirmi ya atmayalimda gorsunler

Bhncede çok fiyatlar yüksek hele iki satır fal için

Hadi sesli fallar neyse ama yazılı fallarda 10 liradan fazla vermek içime oturuyor. İki satır şey okumak için para veriyorum. Bir de öğrenci insanız yaktı beni bu fal işleri
Ama artık kararlıyım kendime aylık limit koydum onu aşmıyorum ve bir falcıya 20 liradn fazla ödeme yapmıyorum. Önlemlerimi aldım

Ben çalışıyorken sarsılıyorum öğrenci olsam elim gitmezdi cidden

Sent from my iPad

Ben çalışıyorken sarsılıyorum öğrenci olsam elim gitmezdi cidden

Sent from my iPad

Valla bende yaz tatilide azıttım. Okul varken cesaret edemiyordum. Azaltmaya başladım zaten. Eskisi kadar tatmin etmiyor bu fal işleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…