Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar maya demir ve ilkay gür'ü kıyaslarsak hangisi daha iyi?
Mayada iyi ben ilkayi da tarz olarak severim. KararsizimMaya Demir bence, ikisinin kahvesini denemiş biri olarak söylüyorum. Tabii diğer arkadaşların yorumlarını da bekleyelim istersen.
Mayada iyi ben ilkayi da tarz olarak severim. Kararsizim
Ikisinde de his var sanki canim maya daha yumusak baktigi icin ilkay sert biliyorsun bir an kararsiz kaldim ilkay net lafi dolandirmadan soyluyor biraz belki ondanİlkay'ın sevimli olmak gibi derdi yok hani o yüzden en olumsuzu da söyler, bu tarzı konusunda haklısın. Ama sanki Maya gerçekten fincanın altı üstüne getiirip yorumluyor gibi geldi.
Gazan mubarek olsunMaya demire 1 ay önce filan baktırmayı denemiştim ama iş sinir harbine dönüştü vazgeçtim. Yakalamak çok zor :/ yine de bir şansımı deneyeyim o halde
Maya demire 1 ay önce filan baktırmayı denemiştim ama iş sinir harbine dönüştü vazgeçtim. Yakalamak çok zor :/ yine de bir şansımı deneyeyim o halde
Normalde "haber ver" kısmına basıp mailine çeviriimiçi mesajının gelmesini bekliyorsun, ama o mail gelene kadar dolmuş oluyor. Şimdi baktım 22:30 giibi online olacakmış. Sen en iyisi şimdi kadının sayfasını aç, ve arada bir yenile. hatta sürekli yenile asdfg.
Altı üstü bir fal baktırıcağız taktikler geliştiriyoruz teallam.
Hahahahah aynen ya sormaNormalde "haber ver" kısmına basıp mailine çeviriimiçi mesajının gelmesini bekliyorsun, ama o mail gelene kadar dolmuş oluyor. Şimdi baktım 22:30 giibi online olacakmış. Sen en iyisi şimdi kadının sayfasını aç, ve arada bir yenile. hatta sürekli yenile asdfg.
Altı üstü bir fal baktırıcağız taktikler geliştiriyoruz teallam.
Hahahahah aynen ya sorma
Ben onu 1 ay önce yapmıştım mail geliyor siteye giriyorum bir bakıyorum maya meşgul. En son başlarım böyle işin çarkına diye vazgeçmiştim![]()
fon muzigi de bu olsun bariİşte bu yüzden dediğim ikinci yolu deniyorsun, Maya'nın sayfasını açıp f5 tuşunu sömürüyorsun.![]()
İşte bu yüzden dediğim ikinci yolu deniyorsun, Maya'nın sayfasını açıp f5 tuşunu sömürüyorsun.![]()
Bu akşamlık kalıcak heralde fncanım soğuyana kadar millet hücum eder zaten şansımı başka bir akşam deneyeceğim![]()
Savas sanati diye bir kitap vardi fal baktirma sanati mini fal dunyasinda fal baktirma sanati kitap yazicamSevgili proponol, bu bir savaş ve sen en ince detayına kadar düşünmek zorundasın. Kahveyi bir iki saat önce içip, fotolarını çekip bilgisayarına yüklemiş olman gerekiyordu. Olmadı maalesef.![]()
Sevgili proponol, bu bir savaş ve sen en ince detayına kadar düşünmek zorundasın. Kahveyi bir iki saat önce içip, fotolarını çekip bilgisayarına yüklemiş olman gerekiyordu. Olmadı maalesef.![]()
Birde sunu dusunmen gerek falci 2230 dan sonra online olacagim derken acaba ne kastediyor 2300 mu yoksa hemen soyledigi saatin akabinde mi online olacak baya genis bir zamani kapsar dedigi ahhahaBir dahakine bu mücadeleye gerekli koşulları sağlayıp öyle katılacağım![]()