• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Kızlar maya demir ve ilkay gür'ü kıyaslarsak hangisi daha iyi?

Kızlar maya demir ve ilkay gür'ü kıyaslarsak hangisi daha iyi?

Maya Demir bence, ikisinin kahvesini denemiş biri olarak söylüyorum. Tabii diğer arkadaşların yorumlarını da bekleyelim istersen.

Mayada iyi ben ilkayi da tarz olarak severim. Kararsizim

İlkay'ın sevimli olmak gibi derdi yok hani o yüzden en olumsuzu da söyler, bu tarzı konusunda haklısın. Ama sanki Maya gerçekten fincanın altı üstüne getiirip yorumluyor gibi geldi.

Hangisi daha detaylı ve tutarlı bakıyor peki?

Detayda kesinlikle Maya. Tutarlı derken, falın bütünlüğü konsunda diyorsan evet tutarlıydı.

İlkay'ın sevimli olmak gibi derdi yok hani o yüzden en olumsuzu da söyler, bu tarzı konusunda haklısın. Ama sanki Maya gerçekten fincanın altı üstüne getiirip yorumluyor gibi geldi.
Ikisinde de his var sanki canim maya daha yumusak baktigi icin ilkay sert biliyorsun bir an kararsiz kaldim ilkay net lafi dolandirmadan soyluyor biraz belki ondan

Maya demire 1 ay önce filan baktırmayı denemiştim ama iş sinir harbine dönüştü vazgeçtim. Yakalamak çok zor :/ yine de bir şansımı deneyeyim o halde

Maya demire 1 ay önce filan baktırmayı denemiştim ama iş sinir harbine dönüştü vazgeçtim. Yakalamak çok zor :/ yine de bir şansımı deneyeyim o halde

Normalde "haber ver" kısmına basıp mailine çeviriimiçi mesajının gelmesini bekliyorsun, ama o mail gelene kadar dolmuş oluyor. Şimdi baktım 22:30 giibi online olacakmış. Sen en iyisi şimdi kadının sayfasını aç, ve arada bir yenile. hatta sürekli yenile asdfg.
Altı üstü bir fal baktırıcağız taktikler geliştiriyoruz teallam.

Normalde "haber ver" kısmına basıp mailine çeviriimiçi mesajının gelmesini bekliyorsun, ama o mail gelene kadar dolmuş oluyor. Şimdi baktım 22:30 giibi online olacakmış. Sen en iyisi şimdi kadının sayfasını aç, ve arada bir yenile. hatta sürekli yenile asdfg.

Ben onu 1 ay önce yapmıştım mail geliyor siteye giriyorum bir bakıyorum maya meşgul. En son başlarım böyle işin çarkına diye vazgeçmiştim:KK48:

Hahahahah aynen ya sorma

İşte bu yüzden dediğim ikinci yolu deniyorsun, Maya'nın sayfasını açıp f5 tuşunu sömürüyorsun.:-)

Bu akşamlık kalıcak heralde fncanım soğuyana kadar millet hücum eder zaten şansımı başka bir akşam deneyeceğim:KK73:

Bu akşamlık kalıcak heralde fncanım soğuyana kadar millet hücum eder zaten şansımı başka bir akşam deneyeceğim:KK73:

Sevgili proponol, bu bir savaş ve sen en ince detayına kadar düşünmek zorundasın. Kahveyi bir iki saat önce içip, fotolarını çekip bilgisayarına yüklemiş olman gerekiyordu. Olmadı maalesef. :-)

ben ilkay derim maya yı da sevdim an geçmiş çok iyi ama biraz pozitif ilkay daha gerçekçi gelir bana bir de söylediklerinden çıkan şeyler var :KK72:
dün artık sıkılıp birini bulamayınca natali derinsu ya attım pişmanlık ötesi tam pembe tablocu :KK43:

Sevgili proponol, bu bir savaş ve sen en ince detayına kadar düşünmek zorundasın. Kahveyi bir iki saat önce içip, fotolarını çekip bilgisayarına yüklemiş olman gerekiyordu. Olmadı maalesef. :-)
Savas sanati diye bir kitap vardi fal baktirma sanati mini fal dunyasinda fal baktirma sanati kitap yazicam

Bir dahakine bu mücadeleye gerekli koşulları sağlayıp öyle katılacağım :KK53:

Bir dahakine bu mücadeleye gerekli koşulları sağlayıp öyle katılacağım :KK53:
Birde sunu dusunmen gerek falci 2230 dan sonra online olacagim derken acaba ne kastediyor 2300 mu yoksa hemen soyledigi saatin akabinde mi online olacak baya genis bir zamani kapsar dedigi ahhaha

Back
X