Ömrümü yedi serüven 2 gündür bakmadı falıma ya
Çok merak ediyorum ne gelicek bu kadar beklemeye...
Yazarım tabi canım. Bakarsa ins :)
Yaaa ben de merak ettim şimdi sen sonucu yazarsın herhalde demi canım; )
Ama şu bir gerçek ki hep bu son olsun diyorum sonra buralarda gezmek kafami bulandiriyooooo offf bide kitap mı baktirsam da son noktayı koysam.
Selenaya bende su atmistim ya etkilenmemek elde deil. Cok bekledim bende onu. Tam 3 gun. Olacak diyo. Gelecekleriniz bir diyo yaa
Yaaa ben de merak ettim şimdi sen sonucu yazarsın herhalde demi canım; )
Ama şu bir gerçek ki hep bu son olsun diyorum sonra buralarda gezmek kafami bulandiriyooooo offf bide kitap mı baktirsam da son noktayı koysam.
Mümkün canim böyle falcilar var ama tabi bunu kendileri inkar edicektir.Canlar şimdi bir şey soracam sizlere; Malum fal bakanların bildikleri ortada nasıl bildikleri de ortada benim kafama takılan duyduğum bazı şeyler var ki eminim ki sizlerde duymussunuzdur. Şimdi biz baktirirken falcıların yardimcilari ışık hızıyla tabi ki bizim yasadiklarimizi ve aklimizdakileri ve olmasini istediklerimizi hemen sahiplerine iletiyorlarmis. Bunlar çoğu zaman gelecek ile ilgili de yalan konusuyorlarmis arada tabiki ki tutanlarda oluyormuş diye duydum. Önce kendimin ve tabikii sizlerinde asla umutlarinizi yıkmak için soylemiyorum ama bu tarz bir şey duyan bilen var mı. Bu konuda azıcık istişare yapsak diyorum Nacizane ben
İlginç şaşırdıııımAy kizlar garip ama hic fal atasim yok neden ola ki?
Selenaya bende su atmistim ya etkilenmemek elde deil. Cok bekledim bende onu. Tam 3 gun. Olacak diyo. Gelecekleriniz bir diyo yaa
Bende simgenin goruslerine gore kitap falini gondercem bebeim. Bi onun sonucu gelsinde.
Aynen hep son diyoruz illa ki bisey cikiyo.
serüven ne zaaman gönderdi canım falıYa selena su falında başka konuştu
Serüvene kitap falı attım bambaşka konuştu Çok moralim bozuldu kızlar ya yıkıldım resmen ...
Yok ben artık online fal baktırmıcam :)
serüven ne zaaman gönderdi canım falı
Serüven Simge de tutmadı..Kahinvanga benimle alakasız bir fal göndermişti. Serüven kitap falı arkadaşım da attı şiddetle tavsiye ediyor. Fal atacak kimse kalmadı ki çıkmıyor yani o yüzden de takmiyorum fallari ama serüven sok etti beni yani..
tutmama durumu ya enerjısı tutmamıstır ya da ıstedıklerını söylememıstır :) herkesle tutacak dıye bır sey yok tatlımSerüven Simge de tutmadı..
tutmama durumu ya enerjısı tutmamıstır ya da ıstedıklerını söylememıstır :) herkesle tutacak dıye bır sey yok tatlım
ıkı secenegı de dıle getırdım canım dıkkat edersenİstediğimle ne alakası var canım.
Enerji tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?