Canim naber nasi gidiyor[/QUOTE]Canim benim derya abla robot sanirimtelefona indirilen bi program ucret filan odemiyosun kahve fot yukluyosun salliyolar birseyler
Iyiyim bitanem nasil olsun ayni hersey cok sukur iyiyim ama sende ne var ne yok nasilsin[/QUOTE]Canim naber nasi gidiyor
Amin kuzum insallahThalixim cok sagol umarim sende hayallerinin pesinden gidebilirsin <3
canım bakmışmı nasıldı?
Ben kart kullanmıyorum ama mobil ödeme denedim.. 2 falcıya fal attım. Sen denedin mi?
Deniz İmralı'ya atmıştım bir fal. Cezzve'den tanıdık geldi kendisi. Fotoğrafı falan. Fakat adını unuttum ama başarılıydı:))Ben bir kere mobil ödeme yaptım bunu da palpay la ödedim. Amannn bi daha da yapmiyacammm inşallah bu son Online fal olayını açtım ve kapattım
Deniz İmralı'ya atmıştım bir fal. Cezzve'den tanıdık geldi kendisi. Fotoğrafı falan. Fakat adını unuttum ama başarılıydı:))
Serüven in kitap falı nasıl?
Rica ediyorum cevap verin :))
Ay bekliyorum yaaa. Ne zamandır ??
Kötü ise geri çekeceğim
Bende ve birçok kişide gerçekten mükemmeldi.3 kere kitabını açıp senin hayatının tam 3 bamteline dokunuyor ben şok olmıştum...
Sonucu yaz bebis bakalım ne demiş[/QUOTE]TE="desbellla, post: 41333216, member: 634231"]Ay kizlar ben selenaya su attim dunden beri 1. Siradasiniz diyo hala bekliyorum
Fal alemine ilk daldigim zaman hale yildirimi denemistim sesi guzel diye 2.3 defa atmis olabilirmArkadaşlar Biryolunvar Araf'ı, Fal Sepeti Hale Yırdırım'ı deneyen var mı? Bir firik lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?