Canim bencede atti kadin amann hepsi salliyor zaten...2 sene önce kahinvangaya baktirmistim falindan cikan tek bir kelime bile olmadi burda adinin gecmesine sasiriyorum artik
Fama cikiyor mu ki o da cok pembe tablocuydu..Bu arada bugün çok bol vaktim olduğu için; eski baktırdığım falları okudum. Falalem Meryem açıkçası benim durumumu ve yaşayacaklarımı müthiş bilmiş şimdiye kadar. Gerçi bir tarih daha var ve o da falın can alıcı noktası ama giriş ve gelişmeyi çok iyi öngörmüş. Son nokta Eylül yani daha baya var. Ama şaşırdım tekrar okuyunca. Ayrıca Fama'nın bugün verdiği tarihlerle de uyuyor.
Fama için yorum yapmam için çok erken daha bugün ilk kez baktırdım ama çok da pembeci değildi. Olumsuz durumları da söylemiş bende. Sadece Meryem'in falında yazdıklarını yavaş yavaş yaşıyorum. Onun verdiği tarih ile Fama'nın verdiği son tarihler ve söyledikleri çok uyumlu. İlerleyen zamanlarda çıkarsa ya da çıkmazsa buradan paylaşırım.Fama cikiyor mu ki o da cok pembe tablocuydu..
Banada soyledigo tarihe cok var...inss cikar fama yaa ...Fama için yorum yapmam için çok erken daha bugün ilk kez baktırdım ama çok da pembeci değildi. Olumsuz durumları da söylemiş bende. Sadece Meryem'in falında yazdıklarını yavaş yavaş yaşıyorum. Onun verdiği tarih ile Fama'nın verdiği son tarihler ve söyledikleri çok uyumlu. İlerleyen zamanlarda çıkarsa ya da çıkmazsa buradan paylaşırım.
Fama için yorum yapmam için çok erken daha bugün ilk kez baktırdım ama çok da pembeci değildi. Olumsuz durumları da söylemiş bende. Sadece Meryem'in falında yazdıklarını yavaş yavaş yaşıyorum. Onun verdiği tarih ile Fama'nın verdiği son tarihler ve söyledikleri çok uyumlu. İlerleyen zamanlarda çıkarsa ya da çıkmazsa buradan paylaşırım.
Meryem anlaşılan kimsede pek yanilmamis hemen hemen herkese birkac dediği tutmuş ben de ona baktirıp fal işine ara vereyim bari. Dün telwe Nazaannn a attım pek begenmedim bir de bir yolun vara gelen erkek falci adını unuttum hiiiccc memnun kalmadim salladıMerhaba,uzun zamandir burayi okuyorum acikcasi hic noyle bir fal batagina bulasmamistim.Burada sozu edilen tum falcilara baktirdim sanirim kafam iyice allak bullak oldu. Yok birisi bir falci ovuyor reklam yapiyor yada falci oluyor.gecmise baktigimda hakli sayilacak yazilar yazilmis temkinli yaklasmada fayda var tabi. Ben anladim ki fal sadece insani umutlandiriyor. Kime baktirdiysam iki uc falci disinda hep olumlu soylediler.İsim vermeye cekiniyorum bi topikte yazdim hemen reklam dusuncesi olustu. Selena olmusuz konustu aslinda benim hissettiklerim bu yondeydi. Rezzan abla hic bir soru sormadim yorumu cok ilgincti. Meryemi ilk begenmedim ama dun bir dedigi cikti hemde tarihi ile.Fama soru sormadim yeni bir is ,cocuk tasinma vs. Nesibe cumlelerini anlamadim ama guzel bakiyo netbisey dememisti.kiraze an guzel gelecek olur mu bilemem.ester durumu kisilik analizleri tutarli ama gelecek icin olumlu bekliyoruz bakalim.bilge hatun ben pek anlamadim oda olumlu hatta en olumlusu Arzu baci verdigi tarih tutmadi ama tatihe takilmiyorum bildigi bikc nokta var daha cok nasihat havasinda gelecekten cok emin. İlkay soru sormadim ama sorusuz fallarda iyi degili m abul ediyor.
Kizlar selam, saraylinin yorumu geldi en son bana bakip tatile cikti herhalde, zaten falim da bir olumsuz bir olumsuzdu :)) bana dinlerken agirlik geldi o bakarken ne hissetti kim bilir, butun moralim bozuldu.. Benimki icin iliskiye uygun biri degil ama ultra sabir gosterirsen olabilir sana karsi hisleri var dedi ama o kadar cok uyarmis ki beni baska firsatlari kacirabilecegim konusunda anlatamam.. Simdi ile ilgili bildigi birkac sey de var, hatta hic bir falcinin demedigi bir seyi bilmis hislerinin kuvvetli olduguna ikna oldum acikcasi
sabır gösterirsen olabilir mi:) çok net olmuş deseydin:)
Aslinda bununla olacaksa da olmasin baska biri ile tanisacaksin bunun icin onu kacirma demis :) ben o dedigini senin gibi algilamadim bana gore de tarot olasiliklari, firsatlari gosterir, tek keskin bir kadere inanmiyorum ben, insanin kaderini kendi yarattigina inaniyorum, sarayli dediklerinde hakli sanirim amaan fal diye gecemedim ben, 20li yaslarin basinda olsaydim ne olacaksa yasayalim derdim ben, beni uzecek aman uzaklasayim diye dusunmezdim de yas ilerledikce insan kendini daha cok onemsiyor, zaten yogun calisiyorum hic boyle mutsuz olup depresyonlara girme luksum yok, genc olsak neyse katlanirdim :)
tamam ama sabır gösterirsen olabilir çok basit bi anlatım bence. çok genel yani. çünkü bütün sorunlu ilişkiler için geçerli bu tavsiye. bilmiyorum yani bi falcı bunu dememeli bence. en azından beni tatmin etmez bu söylem. ama sana mantıklı geldiyse soru yok tabii ki:)ben falda tavsiyeleri ve yuvarlak lafları hiç sevmediğim için öyle dedim:)
Sen anlatırken kendşmi okudum sanki...yaş kemale ermek üzere yaşıtlarımız evlilik çoluk çocuk mutlu mesut..biz hala sabah işe eşlek gbi çalış geri eve..bide vefasızların peşinde...Aslinda bununla olacaksa da olmasin baska biri ile tanisacaksin bunun icin onu kacirma demis :) ben o dedigini senin gibi algilamadim bana gore de tarot olasiliklari, firsatlari gosterir, tek keskin bir kadere inanmiyorum ben, insanin kaderini kendi yarattigina inaniyorum, sarayli dediklerinde hakli sanirim amaan fal diye gecemedim ben, 20li yaslarin basinda olsaydim ne olacaksa yasayalim derdim ben, beni uzecek aman uzaklasayim diye dusunmezdim de yas ilerledikce insan kendini daha cok onemsiyor, zaten yogun calisiyorum hic boyle mutsuz olup depresyonlara girme luksum yok, genc olsak neyse katlanirdim :)
Sen anlatırken kendşmi okudum sanki...yaş kemale ermek üzere yaşıtlarımız evlilik çoluk çocuk mutlu mesut..biz hala sabah işe eşlek gbi çalış geri eve..bide vefasızların peşinde...
yagmurun falından sonra artık baktırmayacağım kızlar herkesi tek tek okudum burda yazmak istedim sadece. Herkesin umutları beklentileri var her umutlu fal baska falcının kucağıına mı itiyo ne Selena 'ya kelebek ve tarot attım ıkısde olumsuzdu tam nokta yerler vardı tabı genel olarak her falda vardı kesinlikle ama çok olumsuzdu yada gercekti kabul etmek istemediğim seyeleri soyledi aslında tek inandığım faldı diyebilirim geleceği duşunursek. O gun çok etkilendim ister istemez sacma ama etkileniyo insan . genel olarak su varkı en iyi bilindik falciların aksine tek olumsuz soyleyen Selenaydı. Geleceği yaşayıp goreceğiz .Çıkarsa tek tek yazıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?