- 14 Haziran 2015
- 792
- 958
- 303
Bu mesaja gec cvp verme olayina ben de çok takılıyorum yoğunluk iş güç ya da moral bozukluğu gibi çesitli nedenler sunulsa da hiç inandırıcı gelmiyor bana. Bence özellikle yapılıyor ne kadar meşgul olursa olsun insan 2 kelime olsun yazabilir. Ama biz insanlara nasilsa cepteyiz gibi bir imaj verip şımartınca karştasiyamiyor iste
ya bir de yaş ilerledikçe sanki doğru insan ümidi azalıyor insanın. yoksa günümüzde üniversite okuyoruz bitmesi 23 falan. e 3-5 yıl çalışıp evlenmek normal ama insan ümitsizliğe kapılıyor yıllar geçtikçe. evlilik olmaması değil de, gerçek aşkı bulamamak kötü. ben bazen cidden kesiyorum ümidi böyle, yok diyorum bulamıcam heralde doğru erkeği.Sen anlatırken kendşmi okudum sanki...yaş kemale ermek üzere yaşıtlarımız evlilik çoluk çocuk mutlu mesut..biz hala sabah işe eşlek gbi çalış geri eve..bide vefasızların peşinde...
:) olmayacak bu isin yumusatilmisi da olabilir, hakkini yemeyelim simdi uzun ve mantikli bir faldi, duymak istediklerim degildi ama ozenilmis bir faldi, paramin bosa gittigini dusunmuyorum, ilerde sartlar degisir dusuncelerim degisir tekrar atarim bi fal, ozellikle is ile ilgili de atmayi dusunuyorum, ama tavsiyelerine de acigim begendigin biri varsa, bu arada zaten yakin tarih verdi, eylulde bir guncelleme yaparim ben :))
Canim merhaba famanin bilmesine sevindim ama tabi ayrilmana uzuldum hayirlisi olsun hakkinda
Fama bende baya biliyor artik onun disinda cok atmiyorum birde bir yolun varda kahinvanga bana berbat fal atmisti bende cok dusuk puan verecegim diye siteyi uyardim isterseniz iade verin dedim puanlama yapin dediler ama baktim ki yorumum ve puanim yansimamis tabi sasirdim bence bu puanlarla oynuyorlar ve bilinen falcilarda ozellikle dusuk puanlama gozukmuyor
Kahinvanga bende herseyi bildi.hatta duygusuz girle attım ikimizde şok yaşadık..Kahinvanga' yi ben de hic begenmedim bombos bir fal hatta ilk defa bunu soyluyorum burda ki ne kadar cok fal attim begenmediklerim de var ama bu kadar paramin bosa gittigini hic dusunmemistim
Kahinvanga bende herseyi bildi.hatta duygusuz girle attım ikimizde şok yaşadık..
Aynen bu fal olayı konusunda kendim üzerinde düşündüm geçenlerde..beni buna iten ne?? Bu kadar her gün bu olaya müptela eden ne diye ? Ve buldum sanırım Gelecek kaygısı!! Herkes hayatında en az bir şeyi yoluna koyarken,beklentileri,hayalleri,idealleri yol alırken benim yerimde saymam!!! Ve ümitsizce hiçbirşeyin değişmeyeceğinden içten içe emin olurken birinin buna karşı çıkmasını istemem! Biri bana o gün çıkıp "hayır değişecek böyle gitmeyecek seninde herkes gibi hayatın yoluna girecek sevdiğin ve çok sevildiğin bir eşin ve artık onun geleceğini düşündüğün bir çocuğun olacak! Hakettiğin mutluluk artık gelecek hatta işindede iyi yerlere geleceksin..artık uzaktan tebessümle izlediğin hayatlardan birini sende yaşayacaksın" cümlelerini duymak ve hayata karşı kaybetmeye başladığım umutları yeniden yeşertme çabasından başka birşey değil malesef..kurulan ve gerçekleşmeyen hayallere karşı hayata biraz daha tutunma umudunu veren yalancı dopingten fazlası değil..Sen anlatırken kendşmi okudum sanki...yaş kemale ermek üzere yaşıtlarımız evlilik çoluk çocuk mutlu mesut..biz hala sabah işe eşlek gbi çalış geri eve..bide vefasızların peşinde...
Aynen bu fal olayı konusunda kendim üzerinde düşündüm geçenlerde..beni buna iten ne?? Bu kadar her gün bu olaya müptela eden ne diye ? Ve buldum sanırım Gelecek kaygısı!! Herkes hayatında en az bir şeyi yoluna koyarken,beklentileri,hayalleri,idealleri yol alırken benim yerimde saymam!!! Ve ümitsizce hiçbirşeyin değişmeyeceğinden içten içe emin olurken birinin buna karşı çıkmasını istemem! Biri bana o gün çıkıp "hayır değişecek böyle gitmeyecek seninde herkes gibi hayatın yoluna girecek sevdiğin ve çok sevildiğin bir eşin ve artık onun geleceğini düşündüğün bir çocuğun olacak! Hakettiğin mutluluk artık gelecek hatta işindede iyi yerlere geleceksin..artık uzaktan tebessümle izlediğin hayatlardan birini sende yaşayacaksın" cümlelerini duymak ve hayata karşı kaybetmeye başladığım umutları yeniden yeşertme çabasından başka birşey değil malesef..kurulan ve gerçekleşmeyen hayallere karşı hayata biraz daha tutunma umudunu veren yalancı dopingten fazlası değil..
Çok derin konulara girilmiş. Ben de 30'larını devirmeye yakın biri olarak yazdıklarınıza katılıyorum da bugün hiç böyle ciddi bir havada değilim:) Bu nedenle bir yolun var Nur Banu nasıl diye sormak istedim. Kredim var ve bu kredi bana batıyor. Kullanayım dedim de....
benim fal da saçmaydı kuzum...Ben tarot attim sen kahve atmissin okudum 3 harf bilmis vs de bana oyle bi bakmis ki sanki biz arkadasiz ve ben platonik olarak ondan hoslaniyorum acilamiyorum :) kotu bir sey demedi birlikte olcaksiniz dedi ama su ana kadar baktirdigim en ozensiz, sallamasyon faldi maalesef
Bu yıl şunu öğrendimki yerinde saydığını düşünürken öyle bir şey yaşıyorsunki başladığın yere dönmeye razı oluyorsun..İşte bunuda gördüm dedim hayattan birşey dilemek biryana dursun hayal kurmuyorum artık.. Evet yoruldukİşte bu da benim hayatımın özeti..
Herkes yol alırken ben yıllardır yerimde sayıyorum. Hatta bazen yerimde bile saymıyorum, ileri gideceğim yere sürekli geriye gidiyorum.. Yolunda giden hayatımda hiçbir şey yok. Bütün arkadaşlarım evlendi.. Bazı arkadaşlarım birini bitirmeden birine başladı. Aynı şirkette kalıp sabredip yükselen arkadaşlarım oldu. Ben hep kendime daha iyisini yaptığım şeyleri düşünüp düşünüp aslında en dibe dalıyormuşum bunu fark ettim..
Bu şekilde bizi aşırı yoruyor..
Duygularıma kesinlikle tercüman oluyorsun..Bu yıl şunu öğrendimki yerinde saydığını düşünürken öyle bir şey yaşıyorsunki başladığın yere dönmeye razı oluyorsun..İşte bunuda gördüm dedim hayattan birşey dilemek biryana dursun hayal kurmuyorum artık.. Evet yorulduk
Nur Banu'ya kahve atmıştım. Açıkçası pek beğenmedim. Faldan çok akıl verme gibi olmuş. Bir de açıkçası durumu da pek doğru bilememiş. Ama enerji meselesi tabi ben bir daha yollamam. Çünkü bugünkü durumu bilememişse geleceği bilmesi daha zor gibi geliyor. Bilmiyorum burada daha önce baktıran var mıydı ama varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim.Çok derin konulara girilmiş. Ben de 30'larını devirmeye yakın biri olarak yazdıklarınıza katılıyorum da bugün hiç böyle ciddi bir havada değilim:) Bu nedenle bir yolun var Nur Banu nasıl diye sormak istedim. Kredim var ve bu kredi bana batıyor. Kullanayım dedim de....
Süper. O duyguyu bende 2 gün boyunca yaşadım. 1. Sıradaydım ve düşünsene 2 gün bekliyorsun :)Kızlar! Selena'ya su falı attım. 2.sıradaydım,1'e düştüm şimdi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?