Binnaz Abla

herkese selamlar çıkmayan fal haberleriyle geldim ve ilk defa fallarım çıkmadığı için çok mutluyum çünkü olumsuzlardı çok baktırmadım bu konula ilgili ama net bilemediler : BİLGE ÖZDOĞRU, DAİSY TAROT VE FAMA

Dün Meryeme fal atmıştım fena değildi ama öyle özel sırlarımi falan da bilmedi hani. Olumlu konuştu ama çıkması da pek olası gelmiyor artik bana. Sitelerde bir sürü falım olmuş tekrar bakınca da durum ve özel mevzuların tahmin edilmesi olarak en beğendiğim falcilar Sedef Gediz,Majeste Arar,Bilgehatun ve Aylin. Rezzan hanim da 2 şey bildi.Ama Temmuz sonu gelecegin çıkıp çıkmadığına bakacağız. Bu arada ufak birşey oldu Aylin'e tekrar fal atasim var ama dedikleri daha çıkmadığı için atmamam gerek umarım kendimi tutarım.

Dün son fal demiştim Meryem icin ama bugün birsey oldu durumu bilen birine fal atmak istiyorum Ramazan girmeden son kez Aylin'e mi atsam Sedef e mi kararsizim Sedef e fal baktiran var mi daha önce dedikleri çıkan?

kızlar yaa demin yine dinledim bu ilkay çok imkansız birşeyin olucağını söylemiş aradaki detayı kaçırmışım eski sevgilimle ilgili gerçi umrumda değil kendisi ama ....sana geri öncek arayacak vs demiş imkansız yaniii .. eğer böyle birşey olursa yazarım ama çok çok uzak bir ihtimal ..

olumzuz fallar çıkmasın yaaa ... zaten üç kuruşluk keyfimiz var onuda olumsuz konuşarak mahvediyorlar ...

Canim, ben onun kadar tutarsiz ayni sekilde bastan savma bakim yapan gormedim. Ben bile ondan daha iyi yorum yaparim. Dedigi icin kusura bakma ama bekleme bile. Ben bi kere dinledim falini bi daha da hic dinlemedim. Alakasiz. Her sey senin elinde diye fal mi olur ya. Benim elimde oldugunu bende biliyorum ki.

kızlar selenaya yıldızname atan var mı?bir de su falından memnun kaldınız mı?

hiç tutmadı mı benim de tarihleri nisan-mayıs-temmuz derken şimdi ekim demeye başladılar :)))))))))))
canım ufak tefek bazı şeyler oluyor,zaten bir oluyor bir olmuyor durumu içerisindeyim,ama bir türlü tam olmuyor,tarihlerde,dediğin gibi dolunca,yine ilerikii aylara atıyorlar,hep olacak umuduyla bekliyorum,
bakalım ne olacak,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…