Meryem çok fena yaa arkadaşın ex sevgilinin yüzündeki bene kadar tarif etmişyi.olumsuz konuştukları var bi arkadaşı ağlattı resmen olumsuzluğundan.Ben meryeme hep ayrintili soru soruyordum, gecen gun yeni mail ile sadece ask hayatim nasil olacak diye sordum kadin benimki ile durumu, burcunu vs bildi ben cok sasiriyorum meryeme :) ama gelecek ile ilgili herkese mi olumlu soyluyor acaba? Olumsuz konustugu biri var mi?
Oh iyi bari! Yazsam ayıp olmaz di mi? Ben de Meryem'e baktırmıştım da:)Meryem çok fena yaa arkadaşın ex sevgilinin yüzündeki bene kadar tarif etmişyi.olumsuz konuştukları var bi arkadaşı ağlattı resmen olumsuzluğundan.
Anlamadım canım neyi yazsan ayıp olmsz dimi?Oh iyi bari! Yazsam ayıp olmaz di mi? Ben de Meryem'e baktırmıştım da:)
Meryem arkadaşınıza olumsuz konuşup ağlatmış ya, Meryem'in pembeci olmadığının kanıtı olması benim için iyi ama arkadaşınız için kötü olmuş onun için:)Anlamadım canım neyi yazsan ayıp olmsz dimi?[/QUOT
o arkadaşımıza öyle dedi durum tam dediği gibi oldu lakin aylar sonra çocuk döndü ve su anda birlikteler bir haftadır :)Meryem arkadaşınıza olumsuz konuşup ağlatmış ya, Meryem'in pembeci olmadığının kanıtı olması benim için iyi ama arkadaşınız için kötü olmuş onun için:)
E bu da güzel. Darısı başımıza ne diyeyim:)o arkadaşımıza öyle dedi durum tam dediği gibi oldu lakin aylar sonra çocuk döndü ve su anda birlikteler bir haftadır :)
Benim dün 1702 idi puanım 12.5 liralık fal attım 452 kaldı diyor 4lira yani sanırımKızlar bu fal alemde ki alem puanlar ne işe yarıyor? Bir fal baktırmıştım puan yüklenmiş. Şuan Kullanılabilir 137.5 Alem puanınız var yazıyor. Bunu fal baktırmada istediğim falcı için kullanabilir miyim? Nasıl oluyor ya da ?
o zaman meryemin falı çıkmamış mı oldu canım :)o arkadaşımıza öyle dedi durum tam dediği gibi oldu lakin aylar sonra çocuk döndü ve su anda birlikteler bir haftadır :)
Dün de sormuştum cevap veren olmadı Sedef Gediz e fal baktiran kimse yok mu burada dedikleri çıkan? Bir de Bilgehatun un fallari patlamiyor pek degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?