Binnaz Abla

Kahve falı bakalımmı karşılıklı kim var bu konuda iki bakar zaman geçirriz :)

Yeni bir siteye daha fal baktirmayi hiç düşünmüyorum 1 ayda 400 tl gitmis fala ve şu an çalışmıyorum bile. Ama Aylin e bugün yine fal attim terapi gibi geliyor bana.Bu arada arkadaslar Hestia Kızıl a su fali attim pismanim masal gibi birsey anlatti oysa ben realist biriyim rahatsiz oldum.Ben bundan sonra bilmediğim falcilara fal atmayacağım

Dün de sormuştum cevap veren olmadı Sedef Gediz e fal baktiran kimse yok mu burada dedikleri çıkan? Bir de Bilgehatun un fallari patlamiyor pek degil mi?

Ben meryeme hep ayrintili soru soruyordum, gecen gun yeni mail ile sadece ask hayatim nasil olacak diye sordum kadin benimki ile durumu, burcunu vs bildi ben cok sasiriyorum meryeme :) ama gelecek ile ilgili herkese mi olumlu soyluyor acaba? Olumsuz konustugu biri var mi?

Meryem çok fena yaa arkadaşın ex sevgilinin yüzündeki bene kadar tarif etmişyi.olumsuz konuştukları var bi arkadaşı ağlattı resmen olumsuzluğundan.

Meryem arkadaşınıza olumsuz konuşup ağlatmış ya, Meryem'in pembeci olmadığının kanıtı olması benim için iyi ama arkadaşınız için kötü olmuş onun için:)
o arkadaşımıza öyle dedi durum tam dediği gibi oldu lakin aylar sonra çocuk döndü ve su anda birlikteler bir haftadır :)

Kızlar bu fal alemde ki alem puanlar ne işe yarıyor? Bir fal baktırmıştım puan yüklenmiş. Şuan Kullanılabilir 137.5 Alem puanınız var yazıyor. Bunu fal baktırmada istediğim falcı için kullanabilir miyim? Nasıl oluyor ya da ?

Benim dün 1702 idi puanım 12.5 liralık fal attım 452 kaldı diyor 4lira yani sanırım

Telwe de Tuğrul Melih diye birine fal attım .aman diyim bu kadar Sallama olur :)

Atmayın sakın

Bu fal işi de kumar gibi bir batak atmayacagim diyorum dayanamayip yine atiyorum. Gece Ester Kira ya attim maalesef durumu hiç bilemedi çok alakasız bir faldı

Nerden dadandım ben telweye ya :)
10 kredim var kimi önerirsiniz güzel bayanlar :))

Dün de sormuştum cevap veren olmadı Sedef Gediz e fal baktiran kimse yok mu burada dedikleri çıkan? Bir de Bilgehatun un fallari patlamiyor pek degil mi?

Ben baktırmıştım canım upuzun, detaylı ve nokta atışlarıyla doluydu falı. Zihin okuma gibi birşeydi sanırım Söylediği cümleleri birkaç gün sonra erkek arkadaşımdan duydum. Benim kafamdaki düşünceleri de birebir anlatıp karşı tarafa göre yorumlamıştı çok isabetliydi. Verdiği tarihlerden biri de doğru çıktı ama sonuçlarını henüz yaşamadım :) Hatta bu kadar memnun kalmışken buraya da yazacaktım ama reklam muamelesi yapılır diye çekinip yazmadım, çünkü bilinen bir falcı değil ve çok uydundu fiyatı ben baktırdığımda, şimdi zam yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…