Binnaz Abla

Tam da Selena'ya fal atmışken:)) Aylin olmayan Meryem kim? Falalem Meryem mi? Bana da söyledikleri yavaş yavaş çıkıyor da...

Valla kizlar selena bende de vasatti ilk fal geneldi baskasiyla evlendirdi digerindede gecmisimdeki insanla

kızlar benımde cıkan fal haberım var yazayım dedım ama malesefkı ask degıl iş mayısta benım ıcın oenmlı bır sınava gırdım 2. meslegımı elıme almak ıcın bunun sonucunu bılenler;
saraylıcakta baktırmıstım sınav sormadım iş durumum ne olacak dedım elınden ne gelıyosa yap cabala sonunda geldıgın noktaya ınanamayacaksın demıstı gercekten oyle oldu sınavı gecemıycem dıye dusunurken türkiyede dereceye gırdım son baktırdıgım faldada sınav sonucu ne olacak demıstım olumlu olacak ama sonrakı surec bıraz beklemelı gececek demıstı evet belgeyı almak ıcın bı sure beklıycez galıba
rezzan:subatta baktırdım iş durumum ne olacak demıstım ben soylemeden mayısta sınava gırecegımı bu sınavın zor ve kazananı az bı sınav olacagını ancak benım cok rahatlıkla gececegımı soylemıstı soyledıgı gıbı oldu iş içinde hazırandan sonra demıstı e bu da dogru hazırana kadar gene iş arayısım devam ettı ama bulamadım
venüs:venuse sınav ne olacak dıye sordum ne cok ıyı ne cok kotu yeterlı bı puan alacaksın dedı ne yeterlısı ya derece yapmısım bu venusun olumsuz hallerı benı benden alıyo
famaek calısmamıssın olumsuz olacagını dusunuyosun ama olumlu olacak demıstı evet yetersız oldugumu dusunuyodum ama fazlasıyla yeterlıymısım
bılgehatun:4 lü tarıh içerisinde iş konusunda şansın acılacak demıstı gercektende şans dondumu ne
bırde saraylıya ocakta attıgım falda bana sana bırısı gel beraber iş kuralım dıycek bu adam kendını satmayı cok ıyı bılıyo guvenme bu adama demıstı mayısta hayatıma bırı gırdı hoslanıyodu benden sans verdım adam saraylının kurdugu cumleyı kurunca bende dank ettı ve adama pek yuz vermedım sonundada adam hakkaten uyuzun tekı cıktı
benden bu kadar

Ben napıyım şimdi yaaa.... 1 hafta bekleyip patlangaç bir yorum alacağıma, falcı değişkliği yapmak mantıklı geldi şimdi. Tellwe de başka kimi önerirsiniz?
telwe de önerebileceğim kişi kalmadı ki selenaya su falı attım fal değildi yani o 30 liralık bir şey değildi kısa bir yorum o da böyle yaparsan söyle olur seklinndeydi sacmaydı..

Canımmmm tolinim ilk olarak seni çok özlediğimi belirtmek istiyorum ikinci olarak seni kocamaan tebrik ediyorum bitanesin şimdi onlar düşünsün

Kuzum hic kimse kimle evleneccegini bilemez bende kader olayi cok farkli..
Canim bende sana katiliyorum ayrica ben asla falda evlilik filan sormam ki keza bilgi bile vermem dedigim gibi begeneni vardir elbet ama bana ilk fali cok genel herkese soylenebilcek seylerdi hayatima baskasini soktu onla evleniceksin dedi diger faldada gecmisimdeki insanla

telwe de önerebileceğim kişi kalmadı ki selenaya su falı attım fal değildi yani o 30 liralık bir şey değildi kısa bir yorum o da böyle yaparsan söyle olur seklinndeydi sacmaydı..
Off iyice kafam karıştı. Ben de büssürü online fal gönderdim. Değişik birine baktırayım bu sefer dedim kafam karıştı iyice. Klothoyağmur nasıl acaba? Burada daha önce adı geçmişti sanki. Ya da kalsın ne bileyim bilemedim hiç

Kızlar bence fal atarken burdaki yorumlara göre değil içinizden geçen kişiye göre fal atın. Mesela şuan herkesin favorisi meryem bende kötüydü. An ve geçmiş ortalamaydı gelecekle ilgili dediği hiçbi şeyde çıkmadı. Ona fal attıktan sonra enerjim çok düştü. Benim enerjim onla hiiç olmadı yani. Saraylıhanım'ın enerjisi çok güzeldi anı da güzel bildi ama gelecek hiç çıkmadı. Çıkması imkansız bir şey söylemişti zaten. Herkese çıkan çıkmayan farklı olabiliyor. O yüzden artık içimden geçen enerji alacağımı hissettiğim kişilere fal atıyorum daha doğru tercih oluyor. Size de tavsiye ederim.

kuzummmm tebrik ediyorum senııııı valla cok sevındım he :))

Tolincimm süperr bi haber buu.tebriklrr canımm inşallah konuştuğumux mevzularda çıkarrr haberlerle gelirsinnn

kuzummmm tebrik ediyorum senııııı valla cok sevındım he :))
cok tesekkur ederım canımmm

tolin tebrikler senin zaten saraylıyla enerjin baya tutuyor. Falcını buldun bence bırakma derim ben hala arayıştayım
cok saolasın sımplyimyani şöyle saraylının da her soyledıgı cıkmıyo ama oyle kılıt noktalar bılıyokı atmadan duramıyo ınsan enerjısıde temız ben oyuzden onu tercıh edıyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…