Demekki herkeste olduğu gibi o da öyle yüzde yüz herkese tutturamıyor. Enerji meselesi diyip geçicez sanırım bunu da. Canım inan kıyıdan köşeden tutan yeri bile olması falının. Leş bi faldıBen de gümbür gümbür çıkıyo ^^
rüyanur yaa çok komik dimi? sürekli abla abla:))) ama falı kötüydü. çok pozitifti yani ama bi tuhaftı bence. hiç zaman da vermemişti. sen beğendin yani canım?
o zaman ben "bu kyreniaaa için" diyerek bi fal daha baktırıp başının etini yiyim onun=DDemekki herkeste olduğu gibi o da öyle yüzde yüz herkese tutturamıyor. Enerji meselesi diyip geçicez sanırım bunu da. Canım inan kıyıdan köşeden tutan yeri bile olması falının. Leş bi faldı
Hahahahah harikasın kuzum düşünmen yeter :)o zaman ben "bu kyreniaaa için" diyerek bi fal daha baktırıp başının etini yiyim onun=D
Tellwedeki Selana evet.Arkadaşlar selena dediğiniz tellwedeki medyumselena di mi? Katina mı tarot mu göndereyim? Help!!
Nasıldı peki. Ben pek su falına güvenemiyorum da...Tellwedeki Selana evet.
Ben Su Falı göndermiştim :)
Anlık durumları çok iyiydi. Geleceğe yönelikte ise, iş dışında tüm baktırdıklarım gibi aynı şeyi söyledi.Nasıldı peki. Ben pek su falına güvenemiyorum da...
Bilgi için çok teşekkür ederim. Ben katina atayım diyorum. Bakalım ne diyecek:)))Anlık durumları çok iyiydi. Geleceğe yönelikte ise, iş dışında tüm baktırdıklarım gibi aynı şeyi söyledi.
Sen bilirsin elbette ki :)Bilgi için çok teşekkür ederim. Ben katina atayım diyorum. Bakalım ne diyecek:)))
Bilgi için çok teşekkür ederim. Ben katina atayım diyorum. Bakalım ne diyecek:)))
Bu arada oha be 9. sıra nedir yahu? Kaç gün beklicem acaba offfffff:) Sevgiliyi bekle , falcıyı bekle, falcının söylediği tarihi bekle aman beee hep bekle hep bekle. Sabır taşı oldum çıktım:))))Bilgi için çok teşekkür ederim. Ben katina atayım diyorum. Bakalım ne diyecek:)))
Bu arada oha be 9. sıra nedir yahu? Kaç gün beklicem acaba offfffff:) Sevgiliyi bekle , falcıyı bekle, falcının söylediği tarihi bekle aman beee hep bekle hep bekle. Sabır taşı oldum çıktım:))))
Kelebek ne kız. Neye bakıyor kelebekte.Ben kelebek attım onda bile iyiydi bence
süperrrr çok sevindimm iş var demekki kahinvangadaaakızlarrr günaydınn ,
Nasılsınız iyisinizdir inşallah özledim sizlerii :))
Biliyorsunuz ben uzun zamandır fal atmıyordum , geçenlerde ( 9 haziran da) çok bunalmıştım kahve içtikten sonra bir yolun varda kahinvangaya fal attım , detay vermden aşk hayatımla ilgili genel yorum istedim .
Kısa bir fal bakmıştı , benim ilgilendiğim birinin olduğunu o kişiyi tarif etti , aramıza mesafe girdiğini ama mucizevi gelişmelere hazırlıklı olmam gerektiğini çünkü güzel bir aşk yaşayacağımı söyledi.
Ufak ufak gelişmler olcak iki hafta içinde yine ufak bir gelişme olucak . önce mesefeler yıkılıcak sana sıcak davranacak falan dedi. Okuyum geçtim sallamadım , 6 aydır bana benimle irtibata geçmeyen iki hafta içindemi geçicek dedim hatta yazsa bile bana sıcak ve samimi olmaz falan dedim içinden , amann diyip bıraktım :)
Fakat 18 haziranda bu arkadaş bana yazdıııı
watsapda görünce 5-10 dk baka kaldım şok oldumm resmen , ve gayet sıcak bir şekilde nasılsn falan yazmış ,
Tabi bende mesafeli bir şekilde falan cevap vermedim , tersledim falan hemen aradı beni , yarım saat falan konuştu ,
Kapatırkende bundan sonra iletişimi koparmayalım olmaz mı falan dedi , ben krizlerdeyimmm :)))
Yanii kesinlikle kendimi kaptırmak istemiyrum umutlanmayacağım ama bana baktığı fal geldi aklıma , iki hafta geçmden ufak bir gelişme oldu evet gayet samimi ve sıcaktı . Bundan sonraki neler gösterir bilmiyorum ama umarım herşey yolunda gider . Hayırlısısıyla devam etsin tabikiii
Kelebek ne kız. Neye bakıyor kelebekte.
Ama kelebeklerin ömrü 1 gün
Nasıl hiçbir şey çıkmamış?Kelebek falı diye birşey vardı
Kadın dedi hiçbirşey çıkmamış :)
Kendi kartlarımla bakıcam dedi
Gene aynı şeyleri söyledi
Nasıl hiçbir şey çıkmamış?
Aynı şeyleri söyledi ise bu iyi bir şey değil mi yaYoksa kayıtları mı tutuyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?