saol kuzu ben basarımla sen de dugununle senlendırrrr
Kızlar bence fal atarken burdaki yorumlara göre değil içinizden geçen kişiye göre fal atın. Mesela şuan herkesin favorisi meryem bende kötüydü. An ve geçmiş ortalamaydı gelecekle ilgili dediği hiçbi şeyde çıkmadı. Ona fal attıktan sonra enerjim çok düştü. Benim enerjim onla hiiç olmadı yani. Saraylıhanım'ın enerjisi çok güzeldi anı da güzel bildi ama gelecek hiç çıkmadı. Çıkması imkansız bir şey söylemişti zaten. Herkese çıkan çıkmayan farklı olabiliyor. O yüzden artık içimden geçen enerji alacağımı hissettiğim kişilere fal atıyorum daha doğru tercih oluyor. Size de tavsiye ederim.
Meryem bende de çok kötüydü. 3-4 hesabı olan kişiye salak gibi atmıştım bir anlık gazla. Onu da tutturamadı zaten. Selena bende iyidir, aksine her dediğini yaşamışımdır. Kimine de çıkmıyor işte. Bu işler enerji işi, herkes enerjisinin tuttuğuyla devam etmeli bence.
Bende selenayı çok beğeniyorum.Selena bende de iyi. Dediğin gibi herkesin enerjisi farklı. Dolaylı yoldan beğendiğimiz isimler de farklı olabiliyor
Kızlar bence fal atarken burdaki yorumlara göre değil içinizden geçen kişiye göre fal atın. Mesela şuan herkesin favorisi meryem bende kötüydü. An ve geçmiş ortalamaydı gelecekle ilgili dediği hiçbi şeyde çıkmadı. Ona fal attıktan sonra enerjim çok düştü. Benim enerjim onla hiiç olmadı yani. Saraylıhanım'ın enerjisi çok güzeldi anı da güzel bildi ama gelecek hiç çıkmadı. Çıkması imkansız bir şey söylemişti zaten. Herkese çıkan çıkmayan farklı olabiliyor. O yüzden artık içimden geçen enerji alacağımı hissettiğim kişilere fal atıyorum daha doğru tercih oluyor. Size de tavsiye ederim.
tolin tebrik ederim canım.kızlar benımde cıkan fal haberım var yazayım dedım ama malesefkı ask degıl işmayısta benım ıcın oenmlı bır sınava gırdım 2. meslegımı elıme almak ıcın bunun sonucunu bılenler;
saraylıcakta baktırmıstım sınav sormadım iş durumum ne olacak dedım elınden ne gelıyosa yap cabala sonunda geldıgın noktaya ınanamayacaksın demıstı gercekten oyle oldu sınavı gecemıycem dıye dusunurken türkiyede dereceye gırdım son baktırdıgım faldada sınav sonucu ne olacak demıstım olumlu olacak ama sonrakı surec bıraz beklemelı gececek demıstı evet belgeyı almak ıcın bı sure beklıycez galıba
rezzan:subatta baktırdım iş durumum ne olacak demıstım ben soylemeden mayısta sınava gırecegımı bu sınavın zor ve kazananı az bı sınav olacagını ancak benım cok rahatlıkla gececegımı soylemıstı soyledıgı gıbı oldu iş içinde hazırandan sonra demıstı e bu da dogru hazırana kadar gene iş arayısım devam ettı ama bulamadım
venüs:venuse sınav ne olacak dıye sordum ne cok ıyı ne cok kotu yeterlı bı puan alacaksın dedıne yeterlısı ya derece yapmısım bu venusun olumsuz hallerı benı benden alıyo
famaek calısmamıssın olumsuz olacagını dusunuyosun ama olumlu olacak demıstı evet yetersız oldugumu dusunuyodum ama fazlasıyla yeterlıymısım
bılgehatun:4 lü tarıh içerisinde iş konusunda şansın acılacak demıstı gercektende şans dondumu ne
bırde saraylıya ocakta attıgım falda bana sana bırısı gel beraber iş kuralım dıycek bu adam kendını satmayı cok ıyı bılıyo guvenme bu adama demıstı mayısta hayatıma bırı gırdı hoslanıyodu benden sans verdım adam saraylının kurdugu cumleyı kurunca bende dank ettı ve adama pek yuz vermedım sonundada adam hakkaten uyuzun tekı cıktı
benden bu kadar
malesef bılmıyorum canım simdi baktım facesını kapatmıs sanırım ama gelır bı kac gune benım tahmınım cok tesekkur ederımtolin tebrik ederim canım.
ya ben saraylıya bir türlü denk gelemedim denemediiğim bi o kaldı ünlü falcılardan ggaliba
23ünde sistemdeyim yazmıştı geçen gördüm şimd fallarına bakıyo galiba. facete de bulamadım acaba yarın girecek mi biliyor musun ya:)
saolasınnnn cıceeemmmTolincigim tebrikler tatlim, isallah ask icin de guzel haberlerini aliriz :)
bilmiyorum kim ıyı kim kotu işte ben duvarlarındaki yorumlara bakıyorum. Bide burayı okumaya başlayınca fikir sahibi oluyo insan. Sabırsızım Seleneda onceden daha cok sıra olurdu.Şimdilerde daha az en azında 2 gun falan bekliyorsun. Beklemek istemediğimden Selenayı sonra kesfettim ama oyle utobik seyler soylemdi esasen. Bazıları begenmemiş , benim hıssettiklerimi soylediği için ben begendim.Duymak istediklerimi değil. .meryem de aslında olumsuzde ama sonucu olumlu yapmıştı. Para konusunda dediği çıktı.Niye sadece Meryem ve Selena var birkaç iyi falci yahu.
Selenayi denemedim elektrik alamiyorum profilinden. Meryem de eh işte tekrar baktirir miyim iş konusunda dedigi cikarsa baktiririm belkibilmiyorum kim ıyı kim kotu işte ben duvarlarındaki yorumlara bakıyorum. Bide burayı okumaya başlayınca fikir sahibi oluyo insan. Sabırsızım Seleneda onceden daha cok sıra olurdu.Şimdilerde daha az en azında 2 gun falan bekliyorsun. Beklemek istemediğimden Selenayı sonra kesfettim ama oyle utobik seyler soylemdi esasen. Bazıları begenmemiş , benim hıssettiklerimi soylediği için ben begendim.Duymak istediklerimi değil. .meryem de aslında olumsuzde ama sonucu olumlu yapmıştı. Para konusunda dediği çıktı.
Olmuş birseyi cinleri olan falcilar biliyor zaten geçmisi tutturamayan cok cok dandik bir falcidir hatta falci bile sayilmaziki adette taze ruya tabirim vardı.onları yazayım size fal değil ruya dedim hadı oyle cokta ruya gormem.
Seruven evet ruyamı guzel yorumlamış gerçekti hissettiğim bişeydi. ama Kitap falı falan hep olumluydu. Sanmam bu saatetn sonra cıksın. Birde falalemde yeni yorumculardan birine yorumlattım ismini bile hatırlamıyorum oda guzel olumlu anlamlı bir ruya yorumu yapmış. Para gormuştum. ama elime geçmişti zaten. Kadın toplu para mı alıcan ısyerinden ve ıyı bir zam yapacaklar sana falan dedi oysa 10 gun once olmuştu.bıde buna sasırdım işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?