Binnaz Abla

nazz çok iyiydi gerçekten bence sanalın en iyisi ama zamanı geçti ben de bir ay olmuştur. sen de zamanda sapma oldu mu canım? tarihi de tutturdu mu yoksa?

Bu online fallardaki Ebced bakımları, yıldıznameleri deneyen oldu mu?
Bayağı detaylı fallar var ama, gerçek mi, biliyorlar mı merak ettim.

Bir de herkes Sarayliyi cok övüyor söylediklerini yasadinizmi? Ben kahve baktirdim her seyi bildi ama hic zaman vermedi hep yakin bir zaman icerisinde diye yorumlamis

Niye birlesme olmasi gerekiyor..belkide ayrilacaksin demistir de o cikmisdir?!

Fiyatı ucuz diye Tellwe Tufanonur diye birine baktırdım dün. Sırada 4. kişiydim ve 15 dak. geçti geçmedi; fal geldi. Ben hayatımda hiç bu kadar kendiyle çelişen bir fal görmedim. Pembeci olmayayım diye hem çok negatif hem de başta dediğini sonda farklı yazmış. Zaten 15 dak 4 kişiye hem yorumlayıp hem de yazıp gönderiyorsa burada bir sıkıntı var demektir. Ucız etin yahnisi acı oluyormuş gerçekten de bazen:) Sonra kredim kalmıştı Selena'ya kelebek attım. bakalım ne diyecek?

Arkadaslar sonunda huma bali yakaladim fal attim fakat mobil odeme limitim dolmus kredi kartiyla ödedim de hic telefona msj gelip sifre falan istemedi bir sorun olmaz dimi kart bilgilerimi ögrenmis oldular sonucta şifresiz nasil cekti ki parayi tırstım ilk defa kartla odeme yaptim ve o siteyi ilk kullanisim :/

Ben de dün 5 tl kaldı diye wovoka diye birine attim 6 satir falan sorumu da cevaplamamis kahve atmistim askla ilgili en ufak birsey yoktu rezaletti tavsiye etmiyorum. Ucuz diye atiyoruz 5 5 birikip bir suru para gidiyor sonuç sıfır galiba en iyisi bilinenlere atmak. Xtanbul da hala bakmadi falima

Paybal mıydı neydi, zaten oraya üye oluyosun, ordan otomatik bilgilerin yine geliyor.
Ben bir şey olacağını sanmıyorum çünkü bende KK dan ödeme yapıyorum.

ayy bende attım :) geldimi senin ki haberleşelim :)

Niye birlesme olmasi gerekiyor..belkide ayrilacaksin demistir de o cikmisdir?!
ah canım sende haklısın ne deyim,aslında zaten durumumuz olumsuz,bu olumsuzu bilmesi benim için bir şey ifade etmiyor,biz falları iyi şeylerin olması için yada olacakmı diye baktırıyoruz,bu nedenlede ben hep çıkmaların,olumlu sonuçlanma olarak düşünüyorumda,bu nedenle dedim.yoksa ooooof falcılar her insanın hayatıında olabilecek,ufak tefek şeyleri kestiriyorlar,bu nedenlede ben sonucu beklediğim için bunlara çıktı diyemiyorum.

2 gündür 10 civarı fal baktırdım herkes iyi şeyler söyledi yorumlar neredeyse yanıydı birtanesi çıktı o olumsuz konuşunca moralim bozuldu

kızlar bir yolun varda yeni falcılar var denediniz mi? şaziye şap ve sevgi güneş ilgimi çekti ne ddiyorsunuz dneyen var mı?

Bu arada Nurbanu tarotta güzel karakter analizi yapmış ve yüzde yüzde nokta atışı olmuş fakat o da daha onceki yazdıgım bazı falcılar gibi olumsuz konuşmuş. Bakalım bakalım :)))
nurbanuya baktırmıştım tamamen aynı, karakter analizi süper ama ilişki açılımında her şey olumlu gibi giderken olumsuz konuşarak beni sevdiğim adamdan soğuttu acaba olumsuz konuşmak tarzı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…