bi dene bakalim onuda ne dicek..ben bi de gulnazida fena bulmadmben de ona attım kararsız kaldım işte pembeci mi değil mi pozitif düşün diyorama fena ddeğil durumumu iyi anlattı. Şaziye şapa atmayı düşnüüyorum 
Bence buradan okuyup pembeci damgası yemesin diye olumsuz şeyler de söylüyorlar ama kantarın topuzu kaçıyor bence. Bana da hem çelişkili hem de negatif bir fal göndermişti. Sonuç benim istediğim gibi olmasına rağmen beğenmedim ben açıkçası. Hele arayacak ama sen istemeyeceksin falan demiyorlar mı iyice uyuz oluyorum.nurbanuya baktırmıştım tamamen aynı, karakter analizi süper ama ilişki açılımında her şey olumlu gibi giderken olumsuz konuşarak beni sevdiğim adamdan soğuttu acaba olumsuz konuşmak tarzı mı
Ben xtanbul'u bekleyemedim değiştirdim ama pişmanım. Promosyon fallar bile daha tutarlıydı.Ben de dün 5 tl kaldı diye wovoka diye birine attim 6 satir falan sorumu da cevaplamamis kahve atmistim askla ilgili en ufak birsey yoktu rezaletti tavsiye etmiyorum. Ucuz diye atiyoruz 5 5 birikip bir suru para gidiyor sonuç sıfır galiba en iyisi bilinenlere atmak. Xtanbul da hala bakmadi falima
ay evet ya kartların çok karışık zor yorumladım dedi. çocuk senden hoşlanıyor ama başkasıyla konuştuğunu öğreneceksin diyor ne zamandır konuşuyor nerden tanıyor diyorum daha tanımıyor diye kıvırmış falan acayip moralimi alt üst etti ne bileyim yaa kafam da karıştı aşkta taktiğe ihtiyacım var benimBence buradan okuyup pembeci damgası yemesin diye olumsuz şeyler de söylüyorlar ama kantarın topuzu kaçıyor bence. Bana da hem çelişkili hem de negatif bir fal göndermişti. Sonuç benim istediğim gibi olmasına rağmen beğenmedim ben açıkçası. Hele arayacak ama sen istemeyeceksin falan demiyorlar mı iyice uyuz oluyorum.
kim dedi bunu cnmay evet ya kartların çok karışık zor yorumladım dedi. çocuk senden hoşlanıyor ama başkasıyla konuştuğunu öğreneceksin diyor ne zamandır konuşuyor nerden tanıyor diyorum daha tanımıyor diye kıvırmış falan acayip moralimi alt üst etti ne bileyim yaa kafam da karıştı aşkta taktiğe ihtiyacım var benim
nurbanu bir yolunvardakim dedi bunu cnm
Bır bılsem yanı hayatımı okumuş resmennnSorduğun soru nasıldı , acaba cümle kurma biçiminden mi tanıdı?
Tellwe aynı IPden gelen hesapları tanıyor. Kendi bilgisayarından mı attın?
Tellwede kesinlikle film dönüyor. Falalemin günahı boynuna .
takma cnm bosver arada oluyo olumsuz falnurbanu bir yolunvarda
takma cnm bosver arada oluyo olumsuz fal
çıkmıyokızlar ben zeus a fal attım anda nasıldı dedikleri çıkıyormu
guzel cnm o da begenilenler arasındakızlarr selam !!! bir yolun vardaki emine kurtuluş nasıldır ???
kızlarr selam !!! bir yolun vardaki emine kurtuluş nasıldır ???
aaa neden banada demn baktıTelwe deki medyum deryanur benim falıma bakmıyormuş :) bakamıyormuş :)
Ben efsun hatun ile kavga etmiştim ondan mı ki :)))))aaa neden banada demn baktı
ilginç kahve falı mıydı belki agır mı geldi falınBen efsun hatun ile kavga etmiştim ondan mı ki :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?