Binnaz Abla

nurbanuya baktırmıştım tamamen aynı, karakter analizi süper ama ilişki açılımında her şey olumlu gibi giderken olumsuz konuşarak beni sevdiğim adamdan soğuttu acaba olumsuz konuşmak tarzı mı
Bence buradan okuyup pembeci damgası yemesin diye olumsuz şeyler de söylüyorlar ama kantarın topuzu kaçıyor bence. Bana da hem çelişkili hem de negatif bir fal göndermişti. Sonuç benim istediğim gibi olmasına rağmen beğenmedim ben açıkçası. Hele arayacak ama sen istemeyeceksin falan demiyorlar mı iyice uyuz oluyorum.

Ben xtanbul'u bekleyemedim değiştirdim ama pişmanım. Promosyon fallar bile daha tutarlıydı.

ay evet ya kartların çok karışık zor yorumladım dedi. çocuk senden hoşlanıyor ama başkasıyla konuştuğunu öğreneceksin diyor ne zamandır konuşuyor nerden tanıyor diyorum daha tanımıyor diye kıvırmış falan acayip moralimi alt üst etti ne bileyim yaa kafam da karıştı aşkta taktiğe ihtiyacım var benim

kim dedi bunu cnm

Bır bılsem yanı hayatımı okumuş resmennn

Dün perinaz soydemire de tarot atmıştım şimdi baktım da hüma balla aynı şeyleri söylemiş hemen hemen belki 1-2nokta degisik ancak. Ben sevgi güneşe baktirmistim beğenmedim pek özel biri olduğunu düşünmüyorum.

Binnazablada fal paketlerinde %50 indirim varmış kızlar. Ben aldım bi paket geçen sene deneyip beğendiğim bi isim vardı. Fal attım baktıktan sonra yorumumu yazarım:)

Telwe deki medyum deryanur benim falıma bakmıyormuş :) bakamıyormuş :)

Kızlar binnazda birine baktıracağımdan bahsetmiştim. Ekin sarpen'e geçen sene katina baktırmıştım ve çok beğenmiştm. İndirimden yararlanınca 1 sene aradan sonra tekrar denemek istedim. Kartlara bağlı yorumlamış ama çok doğru yorumlamış. Anlık durum filan çok iyiydi. Geleceğe yönelik pek yorum olmasa da memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…