Binnaz Abla

Benim listemde bi venüs kalmıştı denemediğim,
Şimdi birde maya demir çıktı

Benim listemde bi venüs kalmıştı denemediğim,
Mayayi gec derim parana yazik... dedigi hic bir sey cikmiyor aksine tam tersi oluyor
Aaa gerçekten mi şaşırdım o kadar çok talep var ki 3 gündür uğraşıyorum yakalayamıyorum. O sitede 300 kredim var şu an mecbur birine atacağım önereceğiniz biri var mı hüma haric ona baktirdim çünkü.

Bende cok ugrasdim iki kere yakaladim ama dedigim gibi parana yazik
Sahra buhari kahvede baska önericigim hickimse yok maalesef hepsi faso fiso

balayındaa büyükadadayızz çeldinn aklımıı özelden tam yazsanaa benimkini kandırcamm kuzumm [/QUOTE
nasıl sorucagımı bılemedım ama ışıl ın özel bi durumu olan dımı, soramıyorumda açık hanı hasas konular bunlar erkekken bayan olan dıyım. Neyse anladınız sanırım neyse benım belırtmek ıstedıgım şu eger oysa bende patladı beyın okuyor(

Mayayi gec derim parana yazik... dedigi hic bir sey cikmiyor aksine tam tersi oluyor

Bende cok ugrasdim iki kere yakaladim ama dedigim gibi parana yazik
Sahra buhari kahvede baska önericigim hickimse yok maalesef hepsi faso fiso

aaa çok şaşırdım, maya demir diye ölmüş millet yorumlarda, günlerce fal atabilme çabaları falan.
amma da abartıyolar, tapınacaklar nerdeyse töbe töbe.

Kızlar falsepeti alexin dediklerini yaşayan var mı ya ya da ondan dua alabilen benim allaha havale işlermden bi tanesine duaya ihtiyacın yok ya olcak bu iş dedi de

Binnazdaki haleh çetiner sanırım o değil mi? Ben binnazdayken severdim tatlış biriydi

Dedikleri çıkıyor muydu peki? Burda patlayan falları var diye hatırlıyorum
Evet sanırım aynı kişi. Ben ilk kez baktırdım. Sıcak samimi bir fal göndermiş. Genelde gelecekle ilgili tutarlı yorum yapmış ki bu hoşuma gitti. Geçmişi biliyorum zaten:) Diğer fal baktırdıklarımla aynı şeyleri ve tarihleri vermiş Haleh de. Bakalım gelecek kahramanlarımıza neler gösterecek:)))

Kızlar bir donem barista cafe,kadıkoy Aslı furyası dönmüştü burada..bende ocak sonu gitmiş,ses kaydı almıştım..geçende yeni öğrendiğim ve şoık olduğumm bir durum var..benim o dönem baktırdigim herif aslında boşanıyormuş bana,hiç evlenmedim demişti..Aslı bana falda bu da ayrılmış galiba falan diyor,ben yok bekar diyorum..O zaman nerdeyse aynı hayatı paylaştığı bir kadından ayrılmış bu diyor..Şimdi anladım bildiğini..Aslıya baktırıp diğer dedikleri çıkan oldumu aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…