nasıl sorucagımı bılemedım ama ışıl ın özel bi durumu olan dımı, soramıyorumda açık hanı hasas konular bunlarerkekken bayan olan dıyım. Neyse anladınız sanırım neyse benım belırtmek ıstedıgım şu eger oysa bende patladı beyın okuyor (
Vallahi mi ya bana da aynı sekilde katinadan çıkmıcak seyleri bildi şu an kesnlikle olmaz dediğim duruma olumlu konustu ve eylül dedi beklemedeyimValla benim de enrjimin uydugu bir dosta dedikleri cikmaya baslamis ama zaman tutmamis
Bana baktigi faldan soke olmustum, her seyi bilmis her seyi. Katinadan bilinmesi imkansiz seyler.
Bakalim cikacak mi ne mi bana zaman vermemis
Evt cnm hersey olacagina variyo nasip :) ama fal atmadanda olmuyo bzn tammn btmesi daha iyi :)Yok canım benim tamamen ayrıldı artık bizim yollarımız, asıl sen ayrılmışsın altta okudum şimdinoldu, nasılsın, iyi misin?
Tellweden cidden nefret ediyorum artik.
Heartfilia ya fal attiydim, 2 gundur 1.siradayim ama bakmadi
Kızlar saraylı yarın mı açacak site değişmiş. face sinden takip edeniniz var mı? Yoksa açtı da fal alımını yarın mı bakacak anlamadım benBenim sosyal hesabım yok. Bi yazıverin bana a dostlar.
Kizlar falsepetinde fal baktirdim, uye olmadan atmistim, sorularini bekliyorum yazmis gelen yorumda ama ben soru sorulacak bi bolum goremedim, o kadar alakasiz ki fal soru sorayim bari dedim :) cidden artik fal atacak yer kalmadi, tellwe rezalet, biryolunvar musteri hizmetleri cok kotu, falalem yine ayni, en duzgun site binnaz abla ama orda da bence iyi fal bakan yok.. Gecen famaya fal attigimda yine cok alakasiz bir fal geldi iade istedim begenmedigimi soyleyip normalde hic yapmam da aynen soyle bir cumle kurmus seninle yasit senden kucuk ya da buyuk olabilir, ya baska ne kalmis ki geriye, ben de bunu belirttim, iade yapamazlarmis peki iade icin ne olmasi gerekiyor sizce dedim cevap bile gelmedi :)
ve benim eski yarim falcıya gitmiş bugun.. abla iş konusu hakkında konusurken abla bosver işi bana geçmişimdeki insandan bahseder misin napıyor sevgisi var mı demiş :) kızdan da ayrılmıs.. zaten eglencelik kız demiş ve beni unutamadıgını dile getirmiş..iyi şeyler olmaya baslıyor mu ne ??
fal bakan ablaSana kim dedi peki :))
fal bakan ablayakınız baya
Cnm ozelden konusalim bn anlatim sana 5 yildir asik oldgm biri var ayril baris modundayiz :) ve yine ayrildk ozelden konusalim burda karisik oluyo :)Donatella , senin ask hayatinda ben ipin ucunu kacirdim artik takip edemiyorum :))
En son sen baska bir herifleydin dogru mu? Ona ne oldu? Ben orda kaldim valla.
ben atmıstım eski erkek arkadasım adına da attım acıkcası benım o an ruh halime kadar söylemişti.kızlar serüvenne attınız mı bi yorum yapmadınız, kitap falı hakkında
2 gündür soru kısmında sorduğum şeyleri yanıtlamasını bekliyorum...
dedikleri çıktı mı bebiş? verdiği zamanlar içersinde?ben atmıstım eski erkek arkadasım adına da attım acıkcası benım o an ruh halime kadar söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?