Binnaz Abla

Aaaaaa ciddi misin sen, çok önemli detaylar söyledi ama çok şaşırdım hakıkaten şimdi

Valla benim de enrjimin uydugu bir dosta dedikleri cikmaya baslamis ama zaman tutmamis

Bana baktigi faldan soke olmustum, her seyi bilmis her seyi. Katinadan bilinmesi imkansiz seyler.

Bakalim cikacak mi ne mi bana zaman vermemis
Vallahi mi ya bana da aynı sekilde katinadan çıkmıcak seyleri bildi şu an kesnlikle olmaz dediğim duruma olumlu konustu ve eylül dedi beklemedeyim

Yok canım benim tamamen ayrıldı artık bizim yollarımız, asıl sen ayrılmışsın altta okudum şimdi noldu, nasılsın, iyi misin?
Evt cnm hersey olacagina variyo nasip :) ama fal atmadanda olmuyo bzn tammn btmesi daha iyi :)

Donatella , senin ask hayatinda ben ipin ucunu kacirdim artik takip edemiyorum :))

En son sen baska bir herifleydin dogru mu? Ona ne oldu? Ben orda kaldim valla.

Kizlar falsepetinde fal baktirdim, uye olmadan atmistim, sorularini bekliyorum yazmis gelen yorumda ama ben soru sorulacak bi bolum goremedim, o kadar alakasiz ki fal soru sorayim bari dedim :) cidden artik fal atacak yer kalmadi, tellwe rezalet, biryolunvar musteri hizmetleri cok kotu, falalem yine ayni, en duzgun site binnaz abla ama orda da bence iyi fal bakan yok.. Gecen famaya fal attigimda yine cok alakasiz bir fal geldi iade istedim begenmedigimi soyleyip normalde hic yapmam da aynen soyle bir cumle kurmus seninle yasit senden kucuk ya da buyuk olabilir, ya baska ne kalmis ki geriye, ben de bunu belirttim, iade yapamazlarmis peki iade icin ne olmasi gerekiyor sizce dedim cevap bile gelmedi :)

Kızlar saraylı yarın mı açacak site değişmiş. face sinden takip edeniniz var mı? Yoksa açtı da fal alımını yarın mı bakacak anlamadım ben Benim sosyal hesabım yok. Bi yazıverin bana a dostlar.

Ay walla ya hiç sevmiyorum biryolun var ve tellwe yi. Biryolunvar da sorun yaşamadım ama enerjisi düşük bi site. Saraylıyı çok severim ama sanki o da bi soğuk geldi bana oraya geçince.

ve benim eski yarim falcıya gitmiş bugun.. abla iş konusu hakkında konusurken abla bosver işi bana geçmişimdeki insandan bahseder misin napıyor sevgisi var mı demiş :) kızdan da ayrılmıs.. zaten eglencelik kız demiş ve beni unutamadıgını dile getirmiş..iyi şeyler olmaya baslıyor mu ne ??

Sana kim dedi peki :))

kızlar serüvenne attınız mı bi yorum yapmadınız, kitap falı hakkında
2 gündür soru kısmında sorduğum şeyleri yanıtlamasını bekliyorum...

Cnm
Donatella , senin ask hayatinda ben ipin ucunu kacirdim artik takip edemiyorum :))

En son sen baska bir herifleydin dogru mu? Ona ne oldu? Ben orda kaldim valla.
Cnm ozelden konusalim bn anlatim sana 5 yildir asik oldgm biri var ayril baris modundayiz :) ve yine ayrildk ozelden konusalim burda karisik oluyo :)

kızlar serüvenne attınız mı bi yorum yapmadınız, kitap falı hakkında
2 gündür soru kısmında sorduğum şeyleri yanıtlamasını bekliyorum...
ben atmıstım eski erkek arkadasım adına da attım acıkcası benım o an ruh halime kadar söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…