falcı sema da bir yolun vara geçmiş kızlar
benimdeeBen de onu yazmaya gelmistim kiz.
O hatun benim is hayatimi bayagi bilmis.
Hüma ve sedef kadar beğendiğim fal yok bugün hepsini okudum sedefin birçok dediğini yaşamaya başladığımı söyleyebilirim ama tekrar baktirmayacagim eylül den önce 25 tl çok kazık. 2 aydır deli para gitti iş durumumu da haziran da herkes atti tuttu hemen olacak diye bir sedef demişti daha birkaç ayın var diye. Bir de Aylin durumda iyi bende çıkıp çıkmadığını Eylül de görüp ona göre fal atacağım ona ya da atmayacağım başarısına bağlı artık.
Ben de onu yazmaya gelmistim kiz.
O hatun benim is hayatimi bayagi bilmis.
Telwe sedef gediz ama herkes memnun diyemem de bende çok iyiSedef kimdir kiz?
Sedef kimdir kiz?
asklamı alakalıydı?cherry kuzum aşk hayatınla ilgili yorumları nasıldı.
ben de hümanın geçen hafta baktığı falda dediği iki önemli durum, cumartesi günü çıktı.
Ayy zaten bayildim o kadına bir de dedikleri de çıkarsa abone olurum da onu da yakalamak zor bayağıcherry kuzum aşk hayatınla ilgili yorumları nasıldı.
ben de hümanın geçen hafta baktığı falda dediği iki önemli durum, cumartesi günü çıktı.
Moral bozmak istemem ama huma bal' da cikmayan fallar arasinda, ben bana senden cok hoslaniyorum ama hayatimi duzene koymam gerek diyen benimkini benimle bulustuktan birkac gun sonra bir cafede baska bi kizla bastim olaylar olaylar yani
asklamı alakalıydı?
aaaaaayok artık. Allah ım hepsi mi aynı bunların yaa.
Huma balın falı patlamıstı bende. Bı de kesın tarıh vermıstı. Ama hıc bı dedıgı olmadı.Moral bozmak istemem ama huma bal' da cikmayan fallar arasinda, ben bana senden cok hoslaniyorum ama hayatimi duzene koymam gerek diyen benimkini benimle bulustuktan birkac gun sonra bir cafede baska bi kizla bastim olaylar olaylar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?