Binnaz Abla

Biryolunvara ben bir daha baktirmayi dusunmuyorum famanin begenmedigim fali gozukmuyor bende siteyi yenilemisler belki ondan da olabilir ama 1 hafta icinde baktirdigim yazili falin boyle ucmasi hic hos degil

biryolunvar a bende birdaha fal atmıycam.
iftar vakti saraylıyı bekliyorum, sırada üç kişi gözükürken ben fal gönderemedim.
o arada 6 kişi oldu. nasıl oldu bilmiyorum.
çok da önemli gelişmelerim vardı, ay ağlıycam sinirden.

Pöfff ben de binnaz da gülende boran diye birine attım 5 tl puanım kalmıştı diye ayy kimbilir ne kadar kötüdür 22.50 lik falcıları rezaletken bunu düşünemiyorum

Bu arada geçenlerde Hira Soydan'ı denedim yaw resmen laf kalabalığı kartlara bakıp ben de öyle atıp tutabilirdim 13 dklik laf salatasıydı dinlerken fenalık geldi sıkıntıdan

Hüma ve sedef kadar beğendiğim fal yok bugün hepsini okudum sedefin birçok dediğini yaşamaya başladığımı söyleyebilirim ama tekrar baktirmayacagim eylül den önce 25 tl çok kazık. 2 aydır deli para gitti iş durumumu da haziran da herkes atti tuttu hemen olacak diye bir sedef demişti daha birkaç ayın var diye. Bir de Aylin durumda iyi bende çıkıp çıkmadığını Eylül de görüp ona göre fal atacağım ona ya da atmayacağım başarısına bağlı artık.

Sedef kimdir kiz?

Moral bozmak istemem ama huma bal' da cikmayan fallar arasinda, ben bana senden cok hoslaniyorum ama hayatimi duzene koymam gerek diyen benimkini benimle bulustuktan birkac gun sonra bir cafede baska bi kizla bastim olaylar olaylar yani

Moral bozmak istemem ama huma bal' da cikmayan fallar arasinda, ben bana senden cok hoslaniyorum ama hayatimi duzene koymam gerek diyen benimkini benimle bulustuktan birkac gun sonra bir cafede baska bi kizla bastim olaylar olaylar yani

aaaaaa yok artık. Allah ım hepsi mi aynı bunların yaa.

Huma balın falı patlamıstı bende. Bı de kesın tarıh vermıstı. Ama hıc bı dedıgı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…