- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
temmuz agustos ayı verdı ama anlık durum ruh analizleri düşünceleri bilme konusunda müthişti..dedikleri çıktı mı bebiş? verdiği zamanlar içersinde?
sanki kadersel bakıyomuş gibi geldi
Bana da iki kere uzun aradan sonra bakti ikisinde de tban tabana zit konustu ne gecen seneki cikti nede en so baktigi cok olumsuzdan dedigi cikti benle enerjisi hic uyusmadi anlasilantemmuz agustos ayı verdı ama anlık durum ruh analizleri düşünceleri bilme konusunda müthişti..
daha yenisin önce falların cıkmasını bekle bencemerhaba kızlar bir haftadır fal baktırmaktan helak oldum çoğu siteyi denedim binnaz da umut ışık vardı ilk ona baktırmıştım bana en sona gözlerin renkli hissedebiliyorum demiş benim gözlermde de lens var renkli fotolarımamı baktı facebooktan falan açıp aklım karıştı yani tarihte verdi ama bekliyorum bakalım bildiği şeylerde oldu hem geçmiş hem geleceğe hemen ertesi günü bir olay çıktı ama bidaha ona baktırmam heralde diye düşünüyorum..
daha sonra biryolunvar da kahinvangaya yolladım oda hemen hemen aynı yorumu yapmış eskisile barışçağımı falan sevdiğini söylemiş ama ben ihtimal hiç vermiyorum beni tatmin etmedi bakıcaz onada...
daha sonra binnaz da dalya bozok ile dertleştim iyidi kahve falınada çağırdı ama daha denemedm denicem onuda..
daha sonra tekrar geçen gece biryolunvar da ilkay a attım şuana kadar en begendiğim oldu gece 11 de attım hep online ken sabah 8 gibi yollamış baya bildi yani bende epeyde uzun bakmış arkadaşımda göndericek ozamanda ona baksın daha netleşcek kafamda ...
şimdide tekrar binnazda yenilerden birine talha uslu diye birine katina yolladım bekliyorum ..
falla kafayı bozdum sizinde çıkanlar varsa bekliyorum yorumlarınızı saraylı ve maya demiri bir yakalayamaduım baktıran var mı acaba aranızda çıkıyor mu ?
ne farkettii daha öncede birileri yorum yapmış yayınlamamışlar puanı yükseltiyolarmış şunlardan medet umuyozya aferin bizee gerçektenn hele ben çalışmıyom üstüne yazıklar olsun banaBir yolun var yenilenmiş falcıların yıldızları artmış ilkay gibi kötü bir falcıya 5 yıldız pesss yani :/
Hüma Bal'ın bana baktığı bir falda özellikle katina falının zaman göstermede başarısız diye belirtmişti. Dediğin gibi o bayanda farklı bir şey var başka batırdığım falcılar yeri geldi bazı konularda zıt şeyler söyledi ama Hüma Bal öyle değil ilk yorumu nasılsa diğerleri de hep istikrarlı. Bana da zaman vermedi. Peki size kesin olacak dediği bir durum var mı?Valla benim de enrjimin uydugu bir dosta dedikleri cikmaya baslamis ama zaman tutmamis
Bana baktigi faldan soke olmustum, her seyi bilmis her seyi. Katinadan bilinmesi imkansiz seyler.
Bakalim cikacak mi ne mi bana zaman vermemis
Meryem bana da zaman konusunda patladı şubat ayında baktırdığım falda 4 ay demişti.patlayan fallara devam kop kop kop everybody are you readymeryem de patlamış zaman olarak kaldı aylin:)
Bana meryemin verdiği zaman daha gelmedi ama ben onu da patlamış sayıyorum. Aylin zamanla beraber patladı. Kızlar ben de konuya sanki meryemle aylini kötülemek için giriyormuş gibi oldumpatlayan fallara devam kop kop kop everybody are you readymeryem de patlamış zaman olarak kaldı aylin:)
Aynen öyle her şey olacağına varıyor canım benim. Hiç bir şeyin önüne geçemiyoruz. Bazen hiç başlamaması bi gün bitmesinden iyidir derler ya keşke diyorum böyle iğrenç bi adam hiç hayatıma girmeseydi. Ama geçmişe de dönemiyoruz artık napalım olan olduEvt cnm hersey olacagina variyo nasip :) ama fal atmadanda olmuyo bzn tammn btmesi daha iyi :)
bir falcıya bir kere fal atmak gerekiyor zaten..Bana da iki kere uzun aradan sonra bakti ikisinde de tban tabana zit konustu ne gecen seneki cikti nede en so baktigi cok olumsuzdan dedigi cikti benle enerjisi hic uyusmadi anlasilan
Ben de kati suretle falı çıkmayanlardanım. Ne aylinin ne meryemin. Meryemi ya da fama mıdır nedir ya da aylin olmayan meryemmidir tam anlamadım hangisi kim ama işte onu daha bi severim. En azından tatlı dilli ama falcı demeye bin şahit. Kimse kusura bakmasın.bir de şöyle bir durum var. aylin hem bir yolun var da hem de fal alemde meryem adı altında bakıyor.katinasını tek geçerim bana her zaman cıkmıstır dedikleri.meryem ise bir yolun var da fama olarak bakıyor tahminlerim bu..
Hüma Bal'ın bana baktığı bir falda özellikle katina falının zaman göstermede başarısız diye belirtmişti. Dediğin gibi o bayanda farklı bir şey var başka batırdığım falcılar yeri geldi bazı konularda zıt şeyler söyledi ama Hüma Bal öyle değil ilk yorumu nasılsa diğerleri de hep istikrarlı. Bana da zaman vermedi. Peki size kesin olacak dediği bir durum var mı?
Belki tanıdığın birisi deeken eskiyi kastetmemiştir belki çevrenden biri olcak?Yani ben ona yeni biriyle ne zaman taniscam dedim.
O da bana dedi ki yeni biriyle tanisma yok, tanidigin birisi var. Ben de dedim ki o is kesinlikle olamaz, herif uzga tasindi, ustelik baskasiyla sanirim evlendi mi ne etti bilmiyorum arti umrumda da degil cunku artik sevmiyorum. Yani kalbim heyecanla tanimadigim biri icin atsin istiyorum, eskiye donme niyetim yok. O da demis ki hayirlisi olsun:))
Belki tanıdığın birisi deeken eskiyi kastetmemiştir belki çevrenden biri olcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?