Binnaz Abla

BIR YOLUN VAR sıtesı yonetıcılerı burayı okuyasınız sıtenız guncellendıkten sonra sorunlu oldu. Ne kahve resmı yukleyebılıyorum ne bılgılerımı guncelleyebılıyorum.

BIR YOLUN VAR sıtesı yonetıcılerı burayı okuyasınız sıtenız guncellendıkten sonra sorunlu oldu. Ne kahve resmı yukleyebılıyorum ne bılgılerımı guncelleyebılıyorum.

bende yaşadım o sorunu bu akşam.
saraylıya fal atamadım, fal baktır butonu çıkmadı. saraylının sayfasını yenileyip durdum.
her yenilememde fal sayısı çoğaldı bende bakakaldım.

bende yaşadım o sorunu bu akşam.
saraylıya fal atamadım, fal baktır butonu çıkmadı. saraylının sayfasını yenileyip durdum.
her yenilememde fal sayısı çoğaldı bende bakakaldım.
Evet sıte sorunlu. Saraylı onlıne olmadan 1 falı coktan almıstı bende anlamadım. Baska bı falcıya gondermek ıstedım ama. Kahve resımlerı yuklenmedı

Burda adı gecen ıyı denen cogu falcıya baktırdım.selenanın dedıgı cok ufak ve onemsız bıse harıcı cıkan olmadı.

Online de bende sadece selenayı beğendim zaten :)
Normal baktırdıkLarında varmı canım beğendiğin :))

Bu arada bu olaydan once kavingaya fal atmistim kartlarim kotuydu baya, kilic uc kilic 10 seytan vardi acilimda, hatta arkadasima aynen soyle dedim bu cocuk bana yalan soyluyor kesin baska biri var aldatiliyorum ardindan yorum geldi boyle ikimiz bir fidanin guller acan daliyiz seklinde, yazdim buraya da herkes bana asikmis diye :)) biryolunvarda sarayli disinda birine gondermenizi tavsiye etmem yakin gelecek icin aylin olabilir

Benim de öyle valla :))

Symgem bende sardım Online fallara bir yolunda rehber sehrazat ilkay hangisine attın attinmi yada canım. Hangisine atsam yada tavsiye edeceğin varmı hemen bakıp gönderen olsun ama :)

boşver kuzum. çok daha mutlu olacağın biri çıkar inşallah karşına.
bu da sana tecrübe olur.

Isallah tatlim bi bakima iyi oldu sok yasamam cok kaptirmistim kendimi artik gelecek icin baktiriyorum yeni biri icin de simdi de herkes gecmisten bahsediyor, olmayacak diyenler olduruyor, ben artik kendi hislerime guvenmeye karar verdim, nesibe ile gun asiri fal olayini sonlandiriyorum, biliosunuz nerdeyse her gun fal atiodum birinde dahi bu cikmadi

Symgem bende sardım Online fallara bir yolunda rehber sehrazat ilkay hangisine attın attinmi yada canım. Hangisine atsam yada tavsiye edeceğin varmı hemen bakıp gönderen olsun ama :)

Hayatım onlara hiç atmadım ama online da hemen gelen fal yok malesef
Tavsiyem telwe selena dır.
Tek beğendiğim falcı o oldu online de :)
O da hemen atmıyor zaten bekliyorsun baya :)

kızlar iş konularında kim ıyı ?rezzan tutturuyodu bende iş konularını ama son falda sacmaladıgı ıcın ona atmak ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…