Huma balın falı patlamıstı bende. Bı de kesın tarıh vermıstı. Ama hıc bı dedıgı olmadı.
Gittim yanlarina oturdum ahahaa
BIR YOLUN VAR sıtesı yonetıcılerı burayı okuyasınız sıtenız guncellendıkten sonra sorunlu oldu. Ne kahve resmı yukleyebılıyorum ne bılgılerımı guncelleyebılıyorum.
Ben dırek sorularımı sormustum o yuzden bıldıgı oldu dıyemeyecegım. Ama tarıhte kesın konusmustu. Olmadı uzerınden cok gectıgenel olarak memnun kalmış mıydın peki. anlık durum ve nokta atışları var mıydı seni memnun eden?
Ben dırek sorularımı sormustum o yuzden bıldıgı oldu dıyemeyecegım. Ama tarıhte kesın konusmustu. Olmadı uzerınden cok gectı
Evet sıte sorunlu. Saraylı onlıne olmadan 1 falı coktan almıstı bende anlamadım. Baska bı falcıya gondermek ıstedım ama. Kahve resımlerı yuklenmedıbende yaşadım o sorunu bu akşam.
saraylıya fal atamadım, fal baktır butonu çıkmadı. saraylının sayfasını yenileyip durdum.
her yenilememde fal sayısı çoğaldı bende bakakaldım.
Burda adı gecen ıyı denen cogu falcıya baktırdım.selenanın dedıgı cok ufak ve onemsız bıse harıcı cıkan olmadı.Canım seninde benim gibi hiçbir falcının dediği çıkmıyor bize :)))
Burda adı gecen ıyı denen cogu falcıya baktırdım.selenanın dedıgı cok ufak ve onemsız bıse harıcı cıkan olmadı.
Forumda onlıne bakan telefonda bakan yuzyuze bakan cogu ınsana baktırdım. ama hepsıde foss cıktı.Online de bende sadece selenayı beğendim zaten :)
Normal baktırdıkLarında varmı canım beğendiğin :))
Forumda onlıne bakan telefonda bakan yuzyuze bakan cogu ınsana baktırdım. ama hepsıde foss cıktı.
neyin nesiymiş kız?
Kiz esas kizmis ben de en iyi yardimci kadin oyuncu :)
Benim de öyle valla :))
boşver kuzum. çok daha mutlu olacağın biri çıkar inşallah karşına.
bu da sana tecrübe olur.
Symgem bende sardım Online fallara bir yolunda rehber sehrazat ilkay hangisine attın attinmi yada canım. Hangisine atsam yada tavsiye edeceğin varmı hemen bakıp gönderen olsun ama :)
Canım seninde benim gibi hiçbir falcının dediği çıkmıyor bize :)))
Kimseye cikmiyor kiz, gelecegi kim bilsin :)
Biryolunvardaki Sehrazata ne dersiniz dostlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?