- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
canım demekki müşteri hizmetleri,çıkmayan falları kapatmıyor,Falcı Sema tellwedeyken fal baktırdığım ilk kişiydi, fal alemine kendisiyle atıldımadı geçince açıp okudum şimdi falımı. O zamanlar şimdiki erkek arkadaşımla henüz flörtleşme dönemindeydik. Kadın bana baya olumsuz konuşmuş. Olmayacak 4 aydan önce gelişme yok filan diye nitekim 2 ay sonra ilişkimiz başladı. Eğitim hayatımla ilgili de yanlış yorumda bulunmuş. Bizim enerjimiz pek uymamış malesef.
Ayrıca niye bütün falcılar biryolunvar'a geçiyor acaba? Falalem ve binnazabla daha iyi bence müşteri hizmetleri konusunda filan.
Eski fallara dalmışken hepsini okuyayım dedim. Defnesultan diye birine 3 krediye kahve falı atmışım kadın döktürmüş. Dediği her şey çıkmış. Her neredeyse geri dönse keşke, mükemmel bir fal bakmış bana.
Vallahi ?? Ben de simdi sen diyince okudum, bana zirvalamis. 2014te baktirmisim, bu yilbitmeden hayatimin aski uzun boylu, yakisikli, zengin mukemmel biriyle tanisip 2015te evleneceksin demis. Bekle beni Burak Ozcivit
Ben de 2014te baktırmışım. Valla bana inanılmaz bir fal bakmış. Boynunda sorun çıkıcak demiş boyum fıtığı çıktı, 2-3 sene sonra kpss gibi bi sınava girceksin demiş. Seneye kpssye giriyorumki isim ve doğum tarihi haricinde bilgi vermemiştim. Hatun döktürmüş bildiğin.
Hahhaha Allahtan umut kesilmez cherry, belki zamanı tutturamamıştır
Vallahi ?? Ben de simdi sen diyince okudum, bana zirvalamis. 2014te baktirmisim, bu yilbitmeden hayatimin aski uzun boylu, yakisikli, zengin mukemmel biriyle tanisip 2015te evleneceksin demis. Bekle beni Burak Ozcivit
Sarayli
FalciSema
Meryem
Sein Imer pembece olsa da
bana cikti is konusunda.
till lindemann diyelim.Vallahi ?? Ben de simdi sen diyince okudum, bana zirvalamis. 2014te baktirmisim, bu yilbitmeden hayatimin aski uzun boylu, yakisikli, zengin mukemmel biriyle tanisip 2015te evleneceksin demis. Bekle beni Burak Ozcivit
Ya ben bu Fal Sepetinde Nesibeye Katina attım dün, gece de bana yorum diye, ekli yazıyı göndermiş. Ne demek istemiş ki anlamadı ben
Bakmış falına bana da öyle yaşmıştı canım üst tarafta yorumu dinle diye bir seçenek olacak baktın mı oraya?Ya ben bu Fal Sepetinde Nesibeye Katina attım dün, gece de bana yorum diye, ekli yazıyı göndermiş. Ne demek istemiş ki anlamadı ben
Bana mailime link ile bu yazi geldi dinle die bi yeri tikladim en alttaydi baya ugrasarak dinleyebildim
Ovv süpersiniz kızlar, teşekkür ederim. Evet yorumlamış. Bende yazılı bekliyorumBakmış falına bana da öyle yaşmıştı canım üst tarafta yorumu dinle diye bir seçenek olacak baktın mı oraya?
Dinleyince görüşlerini bekliyoruz :)Ovv süpersiniz kızlar, teşekkür ederim. Evet yorumlamış. Bende yazılı bekliyorum
Evet dinledim. Aslında ön görüleri falan güzeldi. Analiz gibi bir bakım yapmış olabilir. İlişkim hakkında zaten sadece merak ettiklerim vardı. Açık seçik soru sormadım ki bakalım dikenli yerleri bilecek mi diye ama, öyle hayatımızda olan tam noktaları vuramadı. İlişkimdeki yaptığım hataları ya da yanlışları bilmem neleri falan çok iyi bildi, ama onun üzerinde aynı lafları 10 dakika evirdi çevirdi farklı farklı söylüyormuş gibi yapmış. Çok net olmayan bir bakımdı bence..Birileri sormuş gal
Dinleyince görüşlerini bekliyoruz :)
Isallah tatlim bi bakima iyi oldu sok yasamam cok kaptirmistim kendimi artik gelecek icin baktiriyorum yeni biri icin de simdi de herkes gecmisten bahsediyor, olmayacak diyenler olduruyor, ben artik kendi hislerime guvenmeye karar verdim, nesibe ile gun asiri fal olayini sonlandiriyorum, biliosunuz nerdeyse her gun fal atiodum birinde dahi bu cikmadi
Ben net olayı anlatmıştım. Nesibe benim hiç kimsenin bilemeyeceği bir şeyi bilmişti, yaşadıklarım konusunda olsun baya iyiydi galiba enerji işi.Evet dinledim. Aslında ön görüleri falan güzeldi. Analiz gibi bir bakım yapmış olabilir. İlişkim hakkında zaten sadece merak ettiklerim vardı. Açık seçik soru sormadım ki bakalım dikenli yerleri bilecek mi diye ama, öyle hayatımızda olan tam noktaları vuramadı. İlişkimdeki yaptığım hataları ya da yanlışları bilmem neleri falan çok iyi bildi, ama onun üzerinde aynı lafları 10 dakika evirdi çevirdi farklı farklı söylüyormuş gibi yapmış. Çok net olmayan bir bakımdı bence..
Bizler daha açık fallar beklediğimiz ya da alıştığımız için bu karma karışıklık beni yoruyor sanırım :)
Ortalama 1 sene içinde ilişkimizde her şeyi yoluna koyacağımızı söyledi.
Artık bende de bu fal olayları bitmiştir. Beklemedeyim
ay benim saraylıda hala kafam. 7 fal almış görünüyodu bende, şimdi 8 olmuş.
Face den konuştuklarına torpil mi geçiyo acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?