Binnaz Abla

canım demekki müşteri hizmetleri,çıkmayan falları kapatmıyor,
yetmiyor,artık hepsine defalarca baktırmaktan ve çıkmayan,patlayan fallardan bıktık,hep bir yere bağlanmamak lazım,,müşteri hizmetleri iyi ama artık falcıları bozdu gibime geliyor.

Eski fallara dalmışken hepsini okuyayım dedim. Defnesultan diye birine 3 krediye kahve falı atmışım kadın döktürmüş. Dediği her şey çıkmış. Her neredeyse geri dönse keşke, mükemmel bir fal bakmış bana.

Vallahi ?? Ben de simdi sen diyince okudum, bana zirvalamis. 2014te baktirmisim, bu yilbitmeden hayatimin aski uzun boylu, yakisikli, zengin mukemmel biriyle tanisip 2015te evleneceksin demis. Bekle beni Burak Ozcivit

Vallahi ?? Ben de simdi sen diyince okudum, bana zirvalamis. 2014te baktirmisim, bu yilbitmeden hayatimin aski uzun boylu, yakisikli, zengin mukemmel biriyle tanisip 2015te evleneceksin demis. Bekle beni Burak Ozcivit

Ben de 2014te baktırmışım. Valla bana inanılmaz bir fal bakmış. Boynunda sorun çıkıcak demiş boyum fıtığı çıktı, 2-3 sene sonra kpss gibi bi sınava girceksin demiş. Seneye kpssye giriyorum ki isim ve doğum tarihi haricinde bilgi vermemiştim. Hatun döktürmüş bildiğin.

Hahhaha Allahtan umut kesilmez cherry, belki zamanı tutturamamıştır

Burak Ozcivit sevgili yapmadi miydi zaten? Allahtan yine de umit kesilmez tabi

rezzan ablaya fal baktırdım ama buraya yazmayı unuttum
eğer diğer falcılara attığım falların soru kısımlarını okumadıysa,
gerçekten hisli bi hatun. hiç ayrıntı vermeden kahve attım.
geçmiş ve anla ilgili durumları çok güzel anlatmış.
gelecek ile ilgili de, olması gereken mantıklı durumu söylemiş.

merak listemde,
falsepeti venüs ve
binnaz elif ışık kaldı.
onları da deneyince yazarım.

Arkadaşlar sitede bir sorun oldu msj yazamadim şehrazat la ilgili soran olmuştu ben ona 2 kere fal attım anda iyi suya da baktim dedi bilmem yalan bilmem doğru fakat ikinci falımda 2 soru sordum tam göremiyorum net göremedim ama sanki şoyle şöyle olacak gibi cevaplar verince güvenim sarsıldı yani 20 tl yi zaten bildiğimiz anlık yorum için vermeye değmez.

till lindemann diyelim.
till olsun till. kendisine neler yapmak istediğimi anlatsam tekrar banlanırım şimdi=D till yaaa=D 1.93 bak=D

Ya ben bu Fal Sepetinde Nesibeye Katina attım dün, gece de bana yorum diye, ekli yazıyı göndermiş. Ne demek istemiş ki anlamadı ben

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-03-10-14-52-1.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 228
Ya ben bu Fal Sepetinde Nesibeye Katina attım dün, gece de bana yorum diye, ekli yazıyı göndermiş. Ne demek istemiş ki anlamadı ben
Bakmış falına bana da öyle yaşmıştı canım üst tarafta yorumu dinle diye bir seçenek olacak baktın mı oraya?

Birileri sormuş gal

Dinleyince görüşlerini bekliyoruz :)
Evet dinledim. Aslında ön görüleri falan güzeldi. Analiz gibi bir bakım yapmış olabilir. İlişkim hakkında zaten sadece merak ettiklerim vardı. Açık seçik soru sormadım ki bakalım dikenli yerleri bilecek mi diye ama, öyle hayatımızda olan tam noktaları vuramadı. İlişkimdeki yaptığım hataları ya da yanlışları bilmem neleri falan çok iyi bildi, ama onun üzerinde aynı lafları 10 dakika evirdi çevirdi farklı farklı söylüyormuş gibi yapmış. Çok net olmayan bir bakımdı bence..

Bizler daha açık fallar beklediğimiz ya da alıştığımız için bu karma karışıklık beni yoruyor sanırım :)
Ortalama 1 sene içinde ilişkimizde her şeyi yoluna koyacağımızı söyledi.

Artık bende de bu fal olayları bitmiştir. Beklemedeyim

tek bir falında kız çıkmadı mı ben mi buluyorum bu açık sözlü falcıları genelde kız var diyorlar bana

Ben net olayı anlatmıştım. Nesibe benim hiç kimsenin bilemeyeceği bir şeyi bilmişti, yaşadıklarım konusunda olsun baya iyiydi galiba enerji işi.

ay benim saraylıda hala kafam. 7 fal almış görünüyodu bende, şimdi 8 olmuş.
Face den konuştuklarına torpil mi geçiyo acaba.

Sistemde sorun olduğu için öyle gözüküyor.Dün bende saraylıya kahve falı yolladım .Ancak bir süre sonra falımın,bekleyen fallar arasında gözükmediğini farkettim.Siteye gmail yolladım.Falımı daha sonra eklediler.Aynısı bir kişiye daha olmuş.O yüzden fal sayıları arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…