Binnaz Abla

tek bir falında kız çıkmadı mı ben mi buluyorum bu açık sözlü falcıları genelde kız var diyorlar bana

:) aynen ya olmayacak diyen vardi ama ben istemeyecegim gibi soylemisti rezzan ve fama.. Sonra bu olay olunca 2sine de attim bu sefer genel sormama ragmeb aklindaki kisi ile ayrilik olmus donecek hayirli olacak dediler :) sarayli baya uyarmisti ondan cacik olmaz onun icin daha iyi firsatlari kacirma diye, ama hayatinda baska bi kiz var diyen olmadi ve birkac aydir varmis anladigim kadariyla, nesibe de donecek dedi ama o da sarayli gibi daha iyi biri olacak dedi.. Yq bi de benim butun fallarda en az 3 erkek cikiyor 7 kocali hurmiz gibiyim :)) ama ortada kinse yok :)

ya bana da şöyle biri, böyle biri çıkıcak diye sallıyorlar ona inanmıyorum. bizim baktırdığımız falcılar medyum değiller ben şahsen bu online falcıların sıfırdan birini bilebileceklerine inanmıyorum. hayatımızdaki enerjiden fazlasını alamazlar. o çok üst bi yetenek bence. var olan erkeğin hayatındakileri bilseler, bana yeter. ama senin ki ilginç olmuş kız varsa bilmeleri gerekirdi iki ay diyorsun bir de. buna çok şaşırdım cidden

Ayyy gerçekten mi kuzum bitirdin mi fal olayını inanalim mı? Hadi hayırlısı bakalım ; ( ; ( ; (

Kızlar sizce baktırılan fallarda verilen zamana
Saraylı hisli biri gerçekten geçen sene senin dediğin gibi hiç bir falcının bilemediği bir konuda o bir şey demişti tamamen çıktı diyemem ama dediği kısmen tuttu.

Kızlar baktırılan fallarda verilen zamana takılır mısınız? yani falcı 5 ay içinde dedi ya da temmuzda olacak gibi. Sonra o zaman geçince direk çıkmadı mı dersiniz?

Kızlar baktırılan fallarda verilen zamana takılır mısınız? yani falcı 5 ay içinde dedi ya da temmuzda olacak gibi. Sonra o zaman geçince direk çıkmadı mı dersiniz?

Ben cok takilmam, gidishata gore degerlendirirm. Ama cok kesin su zaman olacak diyenin fallari pek cikmiyo bana. Iyi falci zaten birebir olmasa da, dedigi vaktin yakinlarini tutturuyor.

Çerim ya bana nesibe ile ilgili guzide yorumun lazim
tolin senin de kuzum

Kiz Nesibe cikanlaar super cikiyor. Zezi ye ve ailesine acaip tutturmus mesela.

O yuzden kimseyi baz alma derim. Bekle, sana cikarsa baktirmaya devam et. Bana pek tutmadi genelde.

Ani biliyor, yakin gelecek bana bazen tuttu, bazen patladi.

Yine de en basarililardan derim, zira kimse bir halt tutturamiyor :)))

Peki karşı tarafın yaşadıkları konusunda ne dersin onda iyi mi?

yiğite baktırın telde bakan, başka da telde ya da onlineda kimseye baktırmayın derim ben.

Canim yigite nasil giris yaptin. Whatsaptan mi yazdin once yoksa aradin mi, ben sana fal baktirmak istiyorum diye.

Kızlar fal manyagı oldum çıktkm telwede ruhanige attım sun gece hala gelmedi .dün biinaz abladan humaya baktırdım beni çok şaşırttı.ve mayaa demir ust uste fal atar oldum mayaya beklemektedeyım hala bazı dedikleri çıktı ! Bi adamla tanışcaksın çok varlıklı senden buyuk dedı ımkansız dıyordum dedıgı hafta tanıstım o ınsanla çok sasırmıstım diğerleri olursa söylıcembu arada bınnaz abla da selma aydın var kadının verdıgı tarıhlerde dolaylı yoldan sana gelıcek dedı ve dedıgı tarıhlerde aılesı benı sosyal medyadan eklemıstı benı cok etkıleyen fallar bunlardı :)bide binnazda bilge var ılk fallarınsa olumluydu sonra sıçtı batırdı ! telweede önercegınkz bırı varmı başka ?

Ya bebeim simdi şöyle ki. Seninle en son konustugumuzu da denemek istiyorum tabi

Güldürdün yine beni var yaa
Valla ben de onun için birseyler yapmaya calisacam galiba daha fazla dayanamam Eylül e kadar catlarim ki bennn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…