tek bir falında kız çıkmadı mıben mi buluyorum bu açık sözlü falcıları genelde kız var diyorlar bana
:) aynen ya olmayacak diyen vardi ama ben istemeyecegim gibi soylemisti rezzan ve fama.. Sonra bu olay olunca 2sine de attim bu sefer genel sormama ragmeb aklindaki kisi ile ayrilik olmus donecek hayirli olacak dediler :) sarayli baya uyarmisti ondan cacik olmaz onun icin daha iyi firsatlari kacirma diye, ama hayatinda baska bi kiz var diyen olmadi ve birkac aydir varmis anladigim kadariyla, nesibe de donecek dedi ama o da sarayli gibi daha iyi biri olacak dedi.. Yq bi de benim butun fallarda en az 3 erkek cikiyor 7 kocali hurmiz gibiyim :)) ama ortada kinse yok :)
Evet dinledim. Aslında ön görüleri falan güzeldi. Analiz gibi bir bakım yapmış olabilir. İlişkim hakkında zaten sadece merak ettiklerim vardı. Açık seçik soru sormadım ki bakalım dikenli yerleri bilecek mi diye ama, öyle hayatımızda olan tam noktaları vuramadı. İlişkimdeki yaptığım hataları ya da yanlışları bilmem neleri falan çok iyi bildi, ama onun üzerinde aynı lafları 10 dakika evirdi çevirdi farklı farklı söylüyormuş gibi yapmış. Çok net olmayan bir bakımdı bence..
Bizler daha açık fallar beklediğimiz ya da alıştığımız için bu karma karışıklık beni yoruyor sanırım :)
Ortalama 1 sene içinde ilişkimizde her şeyi yoluna koyacağımızı söyledi.
Artık bende de bu fal olayları bitmiştir. Beklemedeyim
Saraylı hisli biri gerçekten geçen sene senin dediğin gibi hiç bir falcının bilemediği bir konuda o bir şey demişti tamamen çıktı diyemem ama dediği kısmen tuttu.:) aynen ya olmayacak diyen vardi ama ben istemeyecegim gibi soylemisti rezzan ve fama.. Sonra bu olay olunca 2sine de attim bu sefer genel sormama ragmeb aklindaki kisi ile ayrilik olmus donecek hayirli olacak dediler :) sarayli baya uyarmisti ondan cacik olmaz onun icin daha iyi firsatlari kacirma diye, ama hayatinda baska bi kiz var diyen olmadi ve birkac aydir varmis anladigim kadariyla, nesibe de donecek dedi ama o da sarayli gibi daha iyi biri olacak dedi.. Yq bi de benim butun fallarda en az 3 erkek cikiyor 7 kocali hurmiz gibiyim :)) ama ortada kinse yok :)
till lindemann diyelim.
till olsun till. kendisine neler yapmak istediğimi anlatsam tekrar banlanırım şimdi=D till yaaa=D 1.93 bak=D
ya nereye bakmıo, yollunun teki zaten herif. tam bi zilli=DO bana bakmaz
Kızlar baktırılan fallarda verilen zamana takılır mısınız? yani falcı 5 ay içinde dedi ya da temmuzda olacak gibi. Sonra o zaman geçince direk çıkmadı mı dersiniz?
Peki karşı tarafın yaşadıkları konusunda ne dersin onda iyi mi?Kiz Nesibe cikanlaar super cikiyor. Zezi ye ve ailesine acaip tutturmus mesela.
O yuzden kimseyi baz alma derim. Bekle, sana cikarsa baktirmaya devam et. Bana pek tutmadi genelde.
Ani biliyor, yakin gelecek bana bazen tuttu, bazen patladi.
Yine de en basarililardan derim, zira kimse bir halt tutturamiyor :)))
Anladım canım haklısın gidişatı bilmesi daha iyi gibiBen cok takilmam, gidishata gore degerlendirirm. Ama cok kesin su zaman olacak diyenin fallari pek cikmiyo bana. Iyi falci zaten birebir olmasa da, dedigi vaktin yakinlarini tutturuyor.
Peki karşı tarafın yaşadıkları konusunda ne dersin onda iyi mi?
ben ılk cıktıgı zamanlar baktırmıstım bende bılememıstı eger hala oyleyse 40 lira etmez bence
yiğite baktırın telde bakan, başka da telde ya da onlineda kimseye baktırmayın derim ben.
Ya bebeim simdi şöyle ki. Seninle en son konustugumuzu da denemek istiyorum tabiAyyy gerçekten mi kuzum bitirdin mi fal olayını inanalim mı? Hadi hayırlısı bakalım ; ( ; ( ; (
Ya bebeim simdi şöyle ki. Seninle en son konustugumuzu da denemek istiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?