- Konu Sahibi sanayalvaririmdinle
-
Eski konularina bakmadan yorum yapmicam kimseye diyorum, yine yapiyorumMetresmiş konu sahibi...
Nazlı bizde yapıyoruz bazen,sıkıntı yok ..Eski konularina bakmadan yorum yapmicam kimseye diyorum, yine yapiyorum
Pess. Rabbim akıl dağıtırken kaçıp ben istemiyorum mu dediniz acaba da sonuç böyle oldu?bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
Tum gece konuşuyorduk demiş ama Şermin, saatlerce 'seni seviyorum cinimmm' dan baska hiç mi bişey konusmadilar. Çok sacmaAnlamayabilir. Adam da bilinçli olarak ailesiyle yaşayan ve kısıtlı zamanlarda kendisiyle görüşebilecek konu sahibini seçmiş zaten.
Çocuk zaten annede kalacak, kokmaz bulaşmaz diye fikirleriniz varsa şimdiden atın kafanızdan gitsin. O çocuk hep yanınızda olacak gibi hazırlanın. Yarın ne olur hiç belli olmuyor, hayal kırıklığına uğrayan çok.sevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
Kızım sen kafayı mı yedin? Ciddi ciddi soruyorum bak, çocuğuna acımayan sana mı acır sanıyorsun. Herif senden 10 yaş büyük ve neredeyse ergenlik çağında bir kız için evliliğini bitiren, çocuğunu gözü görmeyen adam hiç kimseye acımaz. Evli olduğunu başta bilmiyordun diyelim, pek inanmadım buna, hadi inandım diyelim niye sonra devam ettin? Hiç mi akıl yok , hiç mi fikir yok?aslında içinde bulunduğum kararsızlığın sebebi çok seviyorum ve istiyorum ama bu ihtimalleride biliyorum çocuğun velayeti annesinde çokta ilgili bir baba olduğunu söyleyemem malesef ilgi anlayışı çocugun her istediğini almak sadece parayla göz boyuyor buda beni daha çok düşündürüyor ama çokra seviyorum gerçekten ne yapıcam bilmiyorum
nE?Metresmiş konu sahibi...
Adamın ne kadar tehlikeli biri olduğunun farkındamısın? İki yıl boyunca karısını aldatmış, sana yalan söylemiş. Böyle biriyle evlenip mutlu olacağına inanıyormusun gerçekten? Yarın senide çoluk çocuğunla ortada bırakıp başkasına gidecek. Sorun adamın çocuklu olması değil, şerefsiz olması. Hemen kurtar kendini.bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
Öyle katibim,Evli adamla 2 sene görüşmüş adam ya boşandı ya boşanacak şimdi evlenmek istiyorum evlenirsem mutsuz olurmuyum diyor, tabi dün yediği hurmalar ilerde gelir tırmalar mı diye Yusuf Yusuf atıyor.....
Adam vardiyalı çalışıyormuş muhtemelen. Aile evinde yaşayan kız da 7/24 telefonla sesli konuşamıyorsa, adamın ekmeğine yağ sürülmüştür.Tum gece konuşuyorduk demiş ama Şermin, saatlerce 'seni seviyorum cinimmm' dan baska hiç mi bişey konusmadilar. Çok sacma
Sebep olduğun şeye rağmen ısrarla devam ediyorsun, umarım baskıcı ailen öğrenir de eve kapatır seni, kendi özgür iradenle beladan uzak duracağın yok.benim suçum ne tam olarak peki bilmediğimi ve asla anlamadıgımı belirttim
Adamın eski eşine çocuğuna dönmesine engel olmak içindir kesin birde masum genç kız rollerine giriyor şeytan bunu görse yolunu değiştirirÖyle katibim,Evli adamla 2 sene görüşmüş adam ya boşandı ya boşanacak şimdi evlenmek istiyorum evlenirsem mutsuz olurmuyum diyor, tabi dün yediği hurmalar ilerde gelir tırmalar mı diye Yusuf Yusuf atıyor.....
Not: Aynı zamanda başka açtığı konularda hamile kalma çabasını anlatıyor yol yordam soruyor...
Çocuk yapmaya çalışmış bastıbacak haliyle, hiç de masum değil, tam bir sinsi.Ben anlamadığına asla inanmıyorum ama hadi diyelim çok saf anlamadı.
Yahu nasıl içi alıyor, adam karısının yatağından çıkıp yanına gelmiş, bunun yanından karısının yatağına gitmiş. Çok ilginç gerçekten
Aferin karısını aldatan adamla koşa koşa evlen 22 yaşında. Ahlaksızlığa ortak ol devambizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
Sen çok fenasın hiç masum saf kız rollerine girme o bastı bacağını kırarlar bak bi tane deliye denk gelirsin de.Merhaba pcos tanısı konuldu geçtiğimiz yıllarda diyet yapıyorum ve regl dönemim 2 aydır düzene girdi diyetimin ilk haftası regl oldum öyle söyleyebilirim henüz hormon testi yapılmadı bugün tekrardan doktora gittim regl 2. yada 3. günü gelmem gerektiğini söyledi onu bekleyeceğim nasip olursa
Geçtiğimiz yıllarda diyetisyenim ocean Polysitol takviyesini kullanmamı istemişti şimdi tekrardan bunu alacağım ama desteklemekte istiyorum C- life ürünlerini kullanan var mı ya da bana alternatif kolay gebe kalabilmek için takviyeler önerebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?