bir adamın ikinci evliliği olmak zor mu ?

Pess. Rabbim akıl dağıtırken kaçıp ben istemiyorum mu dediniz acaba da sonuç böyle oldu?
Adam eşini sizinle aldatmış. 2 tane çocuğuna rağmen. Sizi de muhtemelen başkası ile aldatarak evlenirseniz. Şu denklemi kurmak çok mu zor ben anlamıyorum ki. Aşık olunca beyniniz ortamdan koşarak uzaklaşıyor mu, kullanmayı mı unutuyorsunuz? Müge Anlı'nın dediği gibi başlayacağım aşkınıza da sevginize de! Adam yalan söylüyor senelerce size, gerçeği öğreniyorsunuz ona rağmen adamdan soğumayıp hala seviyorum diyorsunuz. Nasıl geniş bir mideniz var?
Ayrıca adam eşi ile sizi birlikte idare etmiş farkinda mısınız? Adamın eşi yakalamasa ve boşanmak istemese muhtemelen size yine söyĺemeyecekti. Sizinle evlenmek gibi düşüncesi de olmayacaktı. Size güzel sözler söylerken eşi ile sevişip uyudu. Kabul edebiliyorsanız evlenin tabi. Tencere kapak olursunuz.
Azıcık onurunuz, gururunuz olsun be!

Anlamayabilir. Adam da bilinçli olarak ailesiyle yaşayan ve kısıtlı zamanlarda kendisiyle görüşebilecek konu sahibini seçmiş zaten.
Tum gece konuşuyorduk demiş ama Şermin, saatlerce 'seni seviyorum cinimmm' dan baska hiç mi bişey konusmadilar. Çok sacma

sevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
Çocuk zaten annede kalacak, kokmaz bulaşmaz diye fikirleriniz varsa şimdiden atın kafanızdan gitsin. O çocuk hep yanınızda olacak gibi hazırlanın. Yarın ne olur hiç belli olmuyor, hayal kırıklığına uğrayan çok.

Kızım sen kafayı mı yedin? Ciddi ciddi soruyorum bak, çocuğuna acımayan sana mı acır sanıyorsun. Herif senden 10 yaş büyük ve neredeyse ergenlik çağında bir kız için evliliğini bitiren, çocuğunu gözü görmeyen adam hiç kimseye acımaz. Evli olduğunu başta bilmiyordun diyelim, pek inanmadım buna, hadi inandım diyelim niye sonra devam ettin? Hiç mi akıl yok , hiç mi fikir yok?

"baskıcı ailem vaağr" diyenlerin de daha 19 yaşındayken 30 yaşında adamlarla takılması peki:d nasıl bir baskıcılıkmış o öyle? en basiti nerde tanıştınız mesela allah aşkına.
ben 19 yaşındayken 30 yaşındakiler bana abi hatta baba gibi gelirdi. Liseden yeni çıkmış insanın şunlarla uğraşması çok değişik.

Bende evlenmiş boşanmış bir çocuklu biriyle görüştüm ama sürekli eski eşiyle zaman zaman sürekli olmasa bile alıcağı vakit diyalog halindelerdi. Çok hoş biriydi ama neden boşandığını tam anlamıyla anlatmadı. Yeteri kadar anlattı. Sana da öyle yapmıştır. O çocuğa kendini kabul ettirmekte var. Annesinin yerinde başka birini görmesine çok kıskançlık yapacak ve bu durumu istemeyedebilir. Yani zor. Yaşında küçükmüş kızım napıcaksın dul herifi.

Adamın ne kadar tehlikeli biri olduğunun farkındamısın? İki yıl boyunca karısını aldatmış, sana yalan söylemiş. Böyle biriyle evlenip mutlu olacağına inanıyormusun gerçekten? Yarın senide çoluk çocuğunla ortada bırakıp başkasına gidecek. Sorun adamın çocuklu olması değil, şerefsiz olması. Hemen kurtar kendini.

Öyle katibim,Evli adamla 2 sene görüşmüş adam ya boşandı ya boşanacak şimdi evlenmek istiyorum evlenirsem mutsuz olurmuyum diyor, tabi dün yediği hurmalar ilerde gelir tırmalar mı diye Yusuf Yusuf atıyor.....
Not: Aynı zamanda başka açtığı konularda hamile kalma çabasını anlatıyor yol yordam soruyor...

Tum gece konuşuyorduk demiş ama Şermin, saatlerce 'seni seviyorum cinimmm' dan baska hiç mi bişey konusmadilar. Çok sacma
Adam vardiyalı çalışıyormuş muhtemelen. Aile evinde yaşayan kız da 7/24 telefonla sesli konuşamıyorsa, adamın ekmeğine yağ sürülmüştür.

Adam evde olduğu zamanlarda da iş yoğun falan deyip, idare etmiştir konu sahibini.

benim suçum ne tam olarak peki bilmediğimi ve asla anlamadıgımı belirttim
Sebep olduğun şeye rağmen ısrarla devam ediyorsun, umarım baskıcı ailen öğrenir de eve kapatır seni, kendi özgür iradenle beladan uzak duracağın yok.

Adamın eski eşine çocuğuna dönmesine engel olmak içindir kesin birde masum genç kız rollerine giriyor şeytan bunu görse yolunu değiştirir

Çocuk yapmaya çalışmış bastıbacak haliyle, hiç de masum değil, tam bir sinsi.

Aferin karısını aldatan adamla koşa koşa evlen 22 yaşında. Ahlaksızlığa ortak ol devam

Bilmediğine de asla inanmıyorum. Beter olun ikiniz de

Sen çok fenasın hiç masum saf kız rollerine girme o bastı bacağını kırarlar bak bi tane deliye denk gelirsin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…