- 21 Kasım 2017
- 28.850
- 125.085
- 598
- Konu Sahibi Mavi_gokyuzu
Siz erkek üye misiniz, anlamadım ben? Lütfen kocanız altın bileklik istemiş olmasın sizden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeklere özel altın bileklik de mi üretiliyormuş o da ayrı mevzu yaSiz erkek üye misiniz, anlamadım ben? Lütfen kocanız altın bileklik istemiş olmasın sizden.
Altın bileklik değerli hissetme arasında nasıl bir bağ varEşim de Doğum gününe altın bileklik istedi işte. Kendini değerli hissetmek istiyormuş.
Duygularımı ve durumumu çok doğru ifade ettiniz.Keşke başka bı eve çıkmış olsaydınız anne evi olmasaydı. şuan hem paranız gidiyor hemde manevi anlamda ayrı bı yük var bence sırtınızda.
Birde nerdeyse tüm sorumluluğu siz almışsınız tamam eşiniz birikim yapiyormus ama ilerde sizin bu yaptıklarıniz göze gelmeyecek bak ben şu kadar biriktirdim diyip her şeyi tek yapmış gibi davranacak gibime geliyor
deseydin ya ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi diye. Sonradan görme mi oluyordu bu da. Bildiğim kadaarıyla zaten erkekler maddi değeri olan takıları da takamıyorlardı. Gıcık oldum bak. O size aldı mı altın bilezik bileklik kolye tarzı bişey
O hesaba erişiminin vat mi? Daha önce de sordum. Yatanı çıkanı görüp parayı kontrol edebiliyo musunuz?Duygularımı ve durumumu çok doğru ifade ettiniz.
İnşallah ben şu kadar biriktirdim ettim demez. Sadece sabrediyorum şu anda
Var var, erkeklere de altın kol zinciri, altın bileklik üretiliyorErkeklere özel altın bileklik de mi üretiliyormuş o da ayrı mevzu ya![]()
Bende öyle sandım aklım karıştı yaaBende bı an okurken konu sahibi erkek mi acaba diye düşündüm kafam karıştı![]()
O da bana altın bileklik aldı geçen yıl. Ama evli değildik ve bu kadar borcumuz yoktu.Altın bileklik değerli hissetme arasında nasıl bir bağ varEşiniz anneci biri midir? Annesinden mi öğrendi bu değerli hissetmek için altın istiyorum taktiğini.
İşyerindekilerin sözlerine de takılmayın, altın bileklikle değer biçilmez, bütçeniz neye uygunsa onu alın ki zaten dünya kadar borcunuz var, eşinizin bu dönemde sizden hediye beklemesi, üstelik altın bileklik istemesi düşüncesizlik, sizin doğum gününüzde o ne aldı? Ne alıyordu?
geri verin deyin ki sen tak bunu sana daha çok yakışır. Malum karısından altın isteyen adama kar tanesi bileklik yakıştırılırEvet geçen yıl kar tanesi şeklinde altın bileklik almıştı bana ama evli değildik. Bu kadar giderimiz borcumuz yoktu
Var da bu sıkıntının içinde bunu istememin anlamı ne? Ne gelir insanın aklına?Var var, erkeklere de altın kol zinciri, altın bileklik üretiliyor![]()
Öyleyse bu adam kadından robot süpürge, airfryer falan da ister. Dua etsin de doğum hediyesi istemesin ahsjsjjsjs Allahım buz gibi soğurum yaa.Erkeklere özel altın bileklik de mi üretiliyormuş o da ayrı mevzu ya![]()
Evde biriktiriyor. Bir yerde saklıyor. Gördüm. Ne kadar birikim yaptığını gösterir bana. Güven konusunda sıkıntım yokO hesaba erişiminin vat mi? Daha önce de sordum. Yatanı çıkanı görüp parayı kontrol edebiliyo musunuz?
Anneci biri değildir. Soğuktur hatta araları. Ona cevap vermeyi unutmuşumAltın bileklik değerli hissetme arasında nasıl bir bağ varEşiniz anneci biri midir? Annesinden mi öğrendi bu değerli hissetmek için altın istiyorum taktiğini.
İşyerindekilerin sözlerine de takılmayın, altın bileklikle değer biçilmez, bütçeniz neye uygunsa onu alın ki zaten dünya kadar borcunuz var, eşinizin bu dönemde sizden hediye beklemesi, üstelik altın bileklik istemesi düşüncesizlik, sizin doğum gününüzde o ne aldı? Ne alıyordu?
Ay deli misiniz? Bi de parayı evde mi tutuyo? Hesabı kitabı da yok yani paranınEvde biriktiriyor. Bir yerde saklıyor. Gördüm. Ne kadar birikim yaptığını gösterir bana. Güven konusunda sıkıntım yok
Şaka falan dgl dmi kendini degerli hissetmek istyr altın bileklik alcksnzMerhabalar arkadaşlar.
Farklı bir bakış açısına ihtiyacım var.
Eşimin gelecek hafta doğum günü var. Eşim benden altın bileklik istedi ama ben şu an bunu karşılayacak durumda değilim. Zaten tayin durumundan dolayı ayrı yaşıyoruz. Kendi kiram, abimin kirası (annem gile ait evde eşim kirasız oturup, abim kirada oturduğu için ve düğün borçları olduğu için biz karşılıyoruz) süpürge, kurutma makinesi taksitlerim, diğer kredilerim vs vs var. Bunların hiçbirine eşim karışmıyor. (birikim yapmaya çalışıyor) Kendim ödüyorum. Eşim de Doğum gününe altın bileklik istedi işte. Kendini değerli hissetmek istiyormuş. Ben de almak istemedim. İş yerindeki arkadaşlarımla bu konuyu konuşurken sen yabancı birine almıyorsun eşine alıyorsun. Kredi kartının asgarisini öde, istediği altın bilekliği al. Eşya aldıysan da kendine almadın aynı eve çıkınca beraber kullanacaksınız dediler ama ben yapamayacağımı söyledim. Bugün de eşime gömlek bakarken şok olmuş ifadeyle bana bakıp arkadaşın değil o kişi, eşin. Sen hâlâ gitmiş gömlek bakıyorsun deyip ayıpladılar. Bizim doğum günümüze de kararmış bileklik alır gelirsin diyerek dalga geçtiler. Benim de zoruma gitti. Şöyle de bir durum var. Eşimin tayin aldırıp yanıma gelme durumu vsr. O zaman da ev ya da araba kredisi çekicez. Benim şu an borca girmek istemeyip altın bileklik almak istememem mantıklı mı değil mi?
Bana der gibi geliyor çünkü bütün yükü size yuklemis. Kira gibi abinize para veriyorsunuz ya mesela. Emin olun bı yerden sonra sen abinin kirasını ödedin gibi laflar gececektir.. kendi hiç bir gidere karismiyor mu siz bu kadar ödeme yapıyorsunuz kendi ihtiyaçlarınız için bı bütçe kalıyor mu yetmiyorsa yardım ediyor mu eşiniz ?Duygularımı ve durumumu çok doğru ifade ettiniz.
İnşallah ben şu kadar biriktirdim ettim demez. Sadece sabrediyorum şu anda