• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Altın Bileklik Mevzusu

Bütün yük sizin üzerinizde neden böyle birsey yaptınız ki. Ayrıca bana altın al diyen erkek ilk defa duyuyorum, paragöz gibi geldi.
Arkadaşlarınız saçmalamış, yeri gelir pahalı bilgisayar, yeri gelir gömlek alınır nolmus yani. Çevrenizde tuhaf, eşinizde.

Eşim de Doğum gününe altın bileklik istedi işte. Kendini değerli hissetmek istiyormuş.
Altın bileklik değerli hissetme arasında nasıl bir bağ var😵‍💫 Eşiniz anneci biri midir? Annesinden mi öğrendi bu değerli hissetmek için altın istiyorum taktiğini.
İşyerindekilerin sözlerine de takılmayın, altın bileklikle değer biçilmez, bütçeniz neye uygunsa onu alın ki zaten dünya kadar borcunuz var, eşinizin bu dönemde sizden hediye beklemesi, üstelik altın bileklik istemesi düşüncesizlik, sizin doğum gününüzde o ne aldı? Ne alıyordu?

Keşke başka bı eve çıkmış olsaydınız anne evi olmasaydı. şuan hem paranız gidiyor hemde manevi anlamda ayrı bı yük var bence sırtınızda.

Birde nerdeyse tüm sorumluluğu siz almışsınız tamam eşiniz birikim yapiyormus ama ilerde sizin bu yaptıklarıniz göze gelmeyecek bak ben şu kadar biriktirdim diyip her şeyi tek yapmış gibi davranacak gibime geliyor
Duygularımı ve durumumu çok doğru ifade ettiniz.
İnşallah ben şu kadar biriktirdim ettim demez. Sadece sabrediyorum şu anda

Evet geçen yıl kar tanesi şeklinde altın bileklik almıştı bana ama evli değildik. Bu kadar giderimiz borcumuz yoktu
deseydin ya ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi diye. Sonradan görme mi oluyordu bu da. Bildiğim kadaarıyla zaten erkekler maddi değeri olan takıları da takamıyorlardı. Gıcık oldum bak. O size aldı mı altın bilezik bileklik kolye tarzı bişey

Altın bileklik değerli hissetme arasında nasıl bir bağ var😵‍💫 Eşiniz anneci biri midir? Annesinden mi öğrendi bu değerli hissetmek için altın istiyorum taktiğini.
İşyerindekilerin sözlerine de takılmayın, altın bileklikle değer biçilmez, bütçeniz neye uygunsa onu alın ki zaten dünya kadar borcunuz var, eşinizin bu dönemde sizden hediye beklemesi, üstelik altın bileklik istemesi düşüncesizlik, sizin doğum gününüzde o ne aldı? Ne alıyordu?
O da bana altın bileklik aldı geçen yıl. Ama evli değildik ve bu kadar borcumuz yoktu.

Evet geçen yıl kar tanesi şeklinde altın bileklik almıştı bana ama evli değildik. Bu kadar giderimiz borcumuz yoktu
geri verin deyin ki sen tak bunu sana daha çok yakışır. Malum karısından altın isteyen adama kar tanesi bileklik yakıştırılır

Erkeklere özel altın bileklik de mi üretiliyormuş o da ayrı mevzu ya🤣
Öyleyse bu adam kadından robot süpürge, airfryer falan da ister. Dua etsin de doğum hediyesi istemesin ahsjsjjsjs Allahım buz gibi soğurum yaa.

Anneci biri değildir. Soğuktur hatta araları. Ona cevap vermeyi unutmuşum

Merhabalar arkadaşlar.
Farklı bir bakış açısına ihtiyacım var.
Eşimin gelecek hafta doğum günü var. Eşim benden altın bileklik istedi ama ben şu an bunu karşılayacak durumda değilim. Zaten tayin durumundan dolayı ayrı yaşıyoruz. Kendi kiram, abimin kirası (annem gile ait evde eşim kirasız oturup, abim kirada oturduğu için ve düğün borçları olduğu için biz karşılıyoruz) süpürge, kurutma makinesi taksitlerim, diğer kredilerim vs vs var. Bunların hiçbirine eşim karışmıyor. (birikim yapmaya çalışıyor) Kendim ödüyorum. Eşim de Doğum gününe altın bileklik istedi işte. Kendini değerli hissetmek istiyormuş. Ben de almak istemedim. İş yerindeki arkadaşlarımla bu konuyu konuşurken sen yabancı birine almıyorsun eşine alıyorsun. Kredi kartının asgarisini öde, istediği altın bilekliği al. Eşya aldıysan da kendine almadın aynı eve çıkınca beraber kullanacaksınız dediler ama ben yapamayacağımı söyledim. Bugün de eşime gömlek bakarken şok olmuş ifadeyle bana bakıp arkadaşın değil o kişi, eşin. Sen hâlâ gitmiş gömlek bakıyorsun deyip ayıpladılar. Bizim doğum günümüze de kararmış bileklik alır gelirsin diyerek dalga geçtiler. Benim de zoruma gitti. Şöyle de bir durum var. Eşimin tayin aldırıp yanıma gelme durumu vsr. O zaman da ev ya da araba kredisi çekicez. Benim şu an borca girmek istemeyip altın bileklik almak istememem mantıklı mı değil mi?
Şaka falan dgl dmi kendini degerli hissetmek istyr altın bileklik alcksnz 🤭🤭
Altın erkeğe haramdır bir kere bunu araştırınca bilimsel olarak nedenini anlrsnz ama ciddi ciddi o kadar borç ve hala.borca girecekken altın bileklik 🤭🤭

Duygularımı ve durumumu çok doğru ifade ettiniz.
İnşallah ben şu kadar biriktirdim ettim demez. Sadece sabrediyorum şu anda
Bana der gibi geliyor çünkü bütün yükü size yuklemis. Kira gibi abinize para veriyorsunuz ya mesela. Emin olun bı yerden sonra sen abinin kirasını ödedin gibi laflar gececektir.. kendi hiç bir gidere karismiyor mu siz bu kadar ödeme yapıyorsunuz kendi ihtiyaçlarınız için bı bütçe kalıyor mu yetmiyorsa yardım ediyor mu eşiniz ?

Back
X