- 30 Ocak 2016
- 738
- 1.319
- 113
- Konu Sahibi Mavi_gokyuzu
Evet malesef evde tutuyor. Ortak hesap açalım dedik ama hep sürüncemede kaldıAy deli misiniz? Bi de parayı evde mi tutuyo? Hesabı kitabı da yok yani paranın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet malesef evde tutuyor. Ortak hesap açalım dedik ama hep sürüncemede kaldıAy deli misiniz? Bi de parayı evde mi tutuyo? Hesabı kitabı da yok yani paranın![]()
Mesele altın bileklik değil abla, illa ki vardır erkeklere göre de. Keko duruyor o ayrı. Doğum günü hediyesini önceden ve altın bileklik olarak istemesi biraz saçma ve feminen bir hareket gibi geldi bana. Kafamda oturmadı bir erkeğin altın diye tutturması sjsjsjsjsjVar var, erkeklere de altın kol zinciri, altın bileklik üretiliyor![]()
Evet. Erkeğe altın haram hatta eşime de söyledim. Alyanıs da altınŞaka falan dgl dmi kendini degerli hissetmek istyr altın bileklik alcksnz
Altın erkeğe haramdır bir kere bunu araştırınca bilimsel olarak nedenini anlrsnz ama ciddi ciddi o kadar borç ve hala.borca girecekken altın bileklik![]()
Yarın bir gün paranın tümüyle şöyle bir fırsat çıktı, böyle bir fırsat çıktı ben de yatırım yaptım diyerek kendi başına hareket etme ihtimali bırakmasaydınız keşke. Hem uzaktasınız, hem yeni evlisiniz bu şekilde birikimin tüm idaresini bırakmak için yeterli zemininiz var mı bilemedim.Evde biriktiriyor. Bir yerde saklıyor. Gördüm. Ne kadar birikim yaptığını gösterir bana. Güven konusunda sıkıntım yok
Burcu ne merak ettimEvet. Erkeğe altın haram hatta eşime de söyledim. Alyanıs da altın![]()
Ya aslında altın diye tutturmadı. Bir iki kere aramızda geçti ama ben alamam deyince bir daha açmadı konuyuMesele altın bileklik değil abla, illa ki vardır erkeklere göre de. Keko duruyor o ayrı. Doğum günü hediyesini önceden ve altın bileklik olarak istemesi biraz saçma ve feminen bir hareket gibi geldi bana. Kafamda oturmadı bir erkeğin altın diye tutturması sjsjsjsjsj
Anladım ama yine de özür dilerim eşiniz düşüncesiz, borç içindeyken altın istemesini hoş göremiyorum ne yazık ki, altınla değer biçmeyi de garipsiyorum, ne alakası var altın alırsanız değerli olacak, gömlek olursa değersiz mi olacak?O da bana altın bileklik aldı geçen yıl. Ama evli değildik ve bu kadar borcumuz yoktu.
Sıkıntılı geldi bana da baya bı. ben çekemezdim o kadar sanırım. Konu sahibi hem parasından oluyor hemde muhtemelen ev muhabbetinden ailesine mahcupta hissediyordur.Bende öyle sandım aklım karıştı yaakonu sahibinin eşi belli ki çok tripli nazlı olucak işi zor
İkizler. Feminen değildir ama beni de şaşırttı altın isteğiBurcu ne merak ettim
Sizin arkadaş ortamı dalga konusu yaptığı için dertlendiniz muhtemelenYa aslında altın diye tutturmadı. Bir iki kere aramızda geçti ama ben alamam deyince bir daha açmadı konuyu
Ayy niye bilmiyorum ama ben sizin eşinize gıcık oldum uyanık geçinen bir tip, kadınlarımız çok mu saf iyi niyetli kontrolsüz şekilde birikim işini eşinize bırakmayın sakın ortak hesap falan bir çözüm bulun, araba yada ev kredisi çekip ödeyeceğinizi söylemişsiniz yük sizin üzerinize eşiniz sizin sırtınızdan birikim yapıp geçiniyor gibiBiz eşimle ortak birikim yapmaya çalışıyorduk. Aylık 5 bin koyuyorduk diyelim. Abim evlendikten sonra ve onun kirası da bize dahil olduktan sonra eşim sen 2 bin abinin kirasını öde 3 bin bana at. Ben senin yerine de birikim yaparım. Yine aynı kapıya çıkıyor dedi. O yüzden abimin kirasına karışmadı. Birikim yapıyorum diye de benim taksitlerime de destek olmadı. Geçen ay da tüm parasını birikime yatırdı döviz, altın yükselecek diye. Eksiye girdi.
Şimdi de bileklik istiyot işte. Belki altından maddi olarak kalkabilirim ama içimden gelmiyor işte. Eşime almayacağımı da söyledim. Tamam dedi. İş arkadaşlarımın da beni cimri pinti yerine koyması da canımı sıktı..
Evet ve öyle bir tepki verdiler ki. "O arkadaşın değil yabancı biri değil eşine almayacaksın da kime alacaksın" bilmem ne. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedimSizin arkadaş ortamı dalga konusu yaptığı için dertlendiniz muhtemelen
Erkek üye sandım sizi ne zamandan beri kadın alıyor, şaşırdım altın bileklikte erkeğe yakışmıyorMerhabalar arkadaşlar.
Farklı bir bakış açısına ihtiyacım var.
Eşimin gelecek hafta doğum günü var. Eşim benden altın bileklik istedi ama ben şu an bunu karşılayacak durumda değilim. Zaten tayin durumundan dolayı ayrı yaşıyoruz. Kendi kiram, abimin kirası (annem gile ait evde eşim kirasız oturup, abim kirada oturduğu için ve düğün borçları olduğu için biz karşılıyoruz) süpürge, kurutma makinesi taksitlerim, diğer kredilerim vs vs var. Bunların hiçbirine eşim karışmıyor. (birikim yapmaya çalışıyor) Kendim ödüyorum. Eşim de Doğum gününe altın bileklik istedi işte. Kendini değerli hissetmek istiyormuş. Ben de almak istemedim. İş yerindeki arkadaşlarımla bu konuyu konuşurken sen yabancı birine almıyorsun eşine alıyorsun. Kredi kartının asgarisini öde, istediği altın bilekliği al. Eşya aldıysan da kendine almadın aynı eve çıkınca beraber kullanacaksınız dediler ama ben yapamayacağımı söyledim. Bugün de eşime gömlek bakarken şok olmuş ifadeyle bana bakıp arkadaşın değil o kişi, eşin. Sen hâlâ gitmiş gömlek bakıyorsun deyip ayıpladılar. Bizim doğum günümüze de kararmış bileklik alır gelirsin diyerek dalga geçtiler. Benim de zoruma gitti. Şöyle de bir durum var. Eşimin tayin aldırıp yanıma gelme durumu vsr. O zaman da ev ya da araba kredisi çekicez. Benim şu an borca girmek istemeyip altın bileklik almak istememem mantıklı mı değil mi?
Eşine desene azıcık rolleri değişelim biraz da ben biriktireyim sen ödeEvet ve öyle bir tepki verdiler ki. "O arkadaşın değil yabancı biri değil eşine almayacaksın da kime alacaksın" bilmem ne. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim