- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Valla benim eşimden önce Bi erkek arkadaşım vardı çok iyi niyetli herseyi yaptım ama yaptıkça daha fazlasını istiyolar onu anladım. Görevin sanıyor Bi süre sonra erkekler. Şimdi kendimi yormam üzmem eşimin de benden beklentisi sıfıra yakın daha memnunum böyletabii ki kötürüm değil
zaten kıyafetini sağa sola atmasına da herkes laf etti o olmaz dendi
ama akşam geldiniz yorgun argın
eşiniz de akşama kadar oturmuş, yatmış biliyorsunuz
biraz nazlanmak eşinden bir çay içmek istemez misiniz
isteme üslubu çirkin olabilir ama bir çay koy, meyve getir dedi diye adam kadını hizmetçi olarak kullanıyor yorumları çok ağır
1 aylık evlilikte gün boyu evde ne yapılır
eskiden yemek yapıyordu şimdi benden bekliyor diyor konu sahibi
yani o annesinin evinde gibi akşama kadar yatsın eşi de işte çalışıp gelip yemek yapsın diyor
adaletli olur mu durum
klasik karikatür vardır ya eşitlik ve adalet
bu ev işi evlilikte iş bölümü de öyle
ev işlerini tam eşit bölüşürsek adil olmaz, hele de birisi dışarıda çalışıp birisi çalışmazken
Kesinlikle katılıyorumm.. noktasına kadar.Benim eşim işten gelip koşmaya yada yurumeye gidelim diyor hava guzel olunca mesela. Bu durumda tabi ki full hizmet yapmiyorum ben ama ağir bir işten yorgun gelmiş adama da kalk meyveni al denmez evde oturup oturup.Onu bir ayirmak lazim.
Ya bosver anlatamazsın bunlara kadin=kole diye kodlamislar kafaya. Pasasi gelince kıyafetini yere atacak bak bak gel de delirme. İlkokul çocuğu yapmaz la bunu.Yemek bulasık değil zaten diğer mesajlarda da yazdım, kalk Bi meyve soy hadi Bi kahve yap Bi çay koy kıyafetimi yere attım, Bi toplayıver. Adam NASAda bile çalışsa bu kadarını yapmam. Kaldı ki ben çalışan Bi kadınım şantiyelerde de çalıştım ofiste de kimin ne kadar yorulduğunu çok iyi biliyorum kimse işe gitti diye kötürüm kalmıyo çayını doldurabilir meyvesini yiyebilir
Aynen aynen ama cokda alistirma sonra benimle ilgilenmiyo diye depresyona girmesinDimi ya insan eşine is yapmaktan cekinmemeli başına kakmamali evde bos bos oturunca ne oluyo ki hic bisey. Ben su an bebek gibi bakiyorum esime diyorm bunların tadini cikar yarin obur gun bebe olursa zamanim olmaz boyle o zaman da ben acısını cikaririm
"Bir aylık evlilik ve yorgunluk " başlığı görünce,normaldir diye geçirdim içimdensanki yıllardır kocama kahvaltı hazırlıyor ve yemek yapıyor gibi bir bıkkınlık var üzerimde. ufak işler gözümde büyüyor, gerçi bir iş yaptım mı 2-3 saat sürüyor. süpürme, mutfak tezgahını toplama, ocak silme, etraftaki dağınıklıkları toplama, toz alma..
bunun sebebi daha evlilikten önce yatağımdan çıkmamam, herşeyin hazır önüme gelmesi, hiç bir işe daha bu yaşa kadar bulaşmamış olmam.
eşimde biliyor bunu evlenmeden önce sana yardım edeceğim diyordu. sadece masadaki tabağı tezgaha koyuyor. bi de ilk bir iki gün yemek yaptı o kadar. sabahları her gün erkenden kalkıp kahvaltı hazırlamamı bekliyor. güzel yemek yapıyormuşum yeni öğrendim yaptıklarımın da güzel olduğunu görünce yemek bekliyor. kaç kez uyardım çıkardığı kıyafetleri yere atıyor ters bir şekilde. meyve istiyor dolapta var al yıka ye diyorum.
o da sabahtan akşama kadar çalışıyor ayakta olan bir iş hiç oturmuyor. ama o işte çalışırken kendi evi vardı ve kendine yemek yapıyordu mesela çamaşırlarını yıkıyodu. bu temel işlerini yapıyordu ama evi pisti pek temizlik yapmıyordu kıyafetleri yerdeydi, ayda yılda bir yaparmış.
Kesinlikle oyleAynen aynen ama cokda alistirma sonra benimle ilgilenmiyo diye depresyona girmesin
Ben hamileyken evdeydim yani dusun hamileyim yinefe esim sabah ise giderken sabah kalkip onu yolcu ederdim nasil olsa butun gun yatma vaktim oluyodu
Yemegi yapardim ama 4ay boyunca elimi supurgeye surdurmedi
Yani oyle kirlilerini falan cok oraya buraya atan biri degildir ama atarsada alirken icimden binbir laf soylemezdim
Yani bi hayat paylasiyoruz yeri geliyo o camasir asar yeri gelir ben, ben supuruyosam o silet yeri gelir yapmaz yani cokda kasmamak lazim bazi seyleri
Sen evde olan bir kadin olarak yapman gereken seyleri yaparsin baktin karsi tarafdan hic bi hayir yok calisiyo dersin. E bu adam hicmi izinli olmuyo yillik izin aldiginda hala biseye elini surmuyosa ozaman bozusmaya hakkin var evde kalan ev hanimi bacim
Hahahbenım cadı da evdeki yardımcıya güveniyor X teyzem yarın gelecek zaten diyor ,
hee o gelene kadar evi bok götürsün öylemi diyorum kapımı kapatırım görmezsin anne diyor birde
Kendi gorusunn canim haklilik payinda olabilir cunku Allah korusun ne erkekler var dengeyi kurmak onemli bnce iliskideCanım ben erkeklere hiç güvenmem genelde art niyet ararım ve haklı da çıkarım. Eşime de güvenmem belki sürekli yapsam şımarır,alışır.erkekler kadınlar gibi değil boşanma durumunda görüyoruz anne her zaman anne ama baba oyle değil. Senin evliliğine karsı özel Bi gözlem değil ben genelde böyle düşünüyorum
Ay yazık günah adama. Az yardımcı olsanız keşke. 10 saat ayakta çalışıp üstüne yemek yapmasını beklemek abartı bence.sanki yıllardır kocama kahvaltı hazırlıyor ve yemek yapıyor gibi bir bıkkınlık var üzerimde. ufak işler gözümde büyüyor, gerçi bir iş yaptım mı 2-3 saat sürüyor. süpürme, mutfak tezgahını toplama, ocak silme, etraftaki dağınıklıkları toplama, toz alma..
bunun sebebi daha evlilikten önce yatağımdan çıkmamam, herşeyin hazır önüme gelmesi, hiç bir işe daha bu yaşa kadar bulaşmamış olmam.
eşimde biliyor bunu evlenmeden önce sana yardım edeceğim diyordu. sadece masadaki tabağı tezgaha koyuyor. bi de ilk bir iki gün yemek yaptı o kadar. sabahları her gün erkenden kalkıp kahvaltı hazırlamamı bekliyor. güzel yemek yapıyormuşum yeni öğrendim yaptıklarımın da güzel olduğunu görünce yemek bekliyor. kaç kez uyardım çıkardığı kıyafetleri yere atıyor ters bir şekilde. meyve istiyor dolapta var al yıka ye diyorum.
o da sabahtan akşama kadar çalışıyor ayakta olan bir iş hiç oturmuyor. ama o işte çalışırken kendi evi vardı ve kendine yemek yapıyordu mesela çamaşırlarını yıkıyodu. bu temel işlerini yapıyordu ama evi pisti pek temizlik yapmıyordu kıyafetleri yerdeydi, ayda yılda bir yaparmış.
O zaman sende bi işe gir çalış böylelikle akşam beraber yaparsınızher işi. Ben bunu anlamıyorum adam sabahtan akşama kadar işte çalışıyor sen akşam eve gelincede iş yapmasını bekliyorsun sen ne yapacaksın bütün gün evde ? Evde olunca zaten insan bişeyler yapıyor bütün gğn koltukta oturup televizyonmu izleyeceksin anlamadım ?sanki yıllardır kocama kahvaltı hazırlıyor ve yemek yapıyor gibi bir bıkkınlık var üzerimde. ufak işler gözümde büyüyor, gerçi bir iş yaptım mı 2-3 saat sürüyor. süpürme, mutfak tezgahını toplama, ocak silme, etraftaki dağınıklıkları toplama, toz alma..
çalışmıyorKonu sahibi çalışmıyor mu ben orayı kaçırmışım
Erkekleri çok şımartıyoruz ya üzülüyorumYa bosver anlatamazsın bunlara kadin=kole diye kodlamislar kafaya. Pasasi gelince kıyafetini yere atacak bak bak gel de delirme. İlkokul çocuğu yapmaz la bunu.
Sanirim konu sahibi yorumlarin uzerine ya evde ise koyuldu yada ise girdiO zaman sende bi işe gir çalış böylelikle akşam beraber yaparsınızher işi. Ben bunu anlamıyorum adam sabahtan akşama kadar işte çalışıyor sen akşam eve gelincede iş yapmasını bekliyorsun sen ne yapacaksın bütün gün evde ? Evde olunca zaten insan bişeyler yapıyor bütün gğn koltukta oturup televizyonmu izleyeceksin anlamadım ?
Ama bak iste ne guzel karsilikli istiyorsunuz.dark cidden sen hiç istemiyor musun ayağına meyve çay
bizim evde istenir de
bize elma yıka getir deriz
hadi çay yapsana derim
hatta geçen dedim ki alıştırdın bu akşam çay yok mu
mutfak orada dedi eşim olmaz dedim ben senin elinden içmek istiyorum
yani ben 20 yılda bunları istiyorsam yeni evli işten gelen adamın istemesi olağan geliyor bana
Niye ayol ben meyve hazirlama suresinde kek de yapiyorum ayni isMeyveye karşılık kek istemesi bence cok zekice olur.
Adam bir daha meyve istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?