Bir Boşanamama Konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zarar verebilirmi size is ciddiye binince
Eminim dermisiniz mesela bir sey yapmayacagina?

Palaza nedir

Bende konuyu okuduğumda bunu merak etmiştim. Hemen hamile kaldığınız için şanslısınız. Eşinize olan sevginiz bitmiş. Onun size saygısı yok. Zaten çok az görüşüyorsunuz ama boşandıktan sonra eşiniz değişir ve sizi rahatsız ederse sürekli çocukları bahane ederek

Valla cinsellik yok, kendine bakmıyor bu durumda çekişmeli olur mu boşanma acaba? Bence para şu an en son düşündüğün şey olsun arkadaşım, seni bile soğutmuş cinsellikten, oysa ki evlilik bu mu?

Bir şekilde boşanmalısınız. Çekişmeli de olsa boşanın. Hayatınızı bu şekilde harcamayın. Bahsettiğiniz şekilde bir ömür geçirmek bir nevi işkence.

Adliyeden bildiriyorum, davayı açtım.
Anlaşmalı boşanıyoruz.
Yani hala o ağlayıp sarılmaya çalışıp "çocuklara başka adam getirmezsin değil mi?" ya da adliyeden çıkınca ben "aradın mı enişteyi, verdin mi haberi?" gibi sığırca şakalarda ve söylemlerde bulunsa da tüm dava giderlerini üstlenip internetten okuduğum kadarıyla dilekçe ve protokol yazıp ona da imzalatıp süreci başlattım.

Pazar günü görev sebebiyle kendi evime dönüyorum. Duruşma günü (maksimum 45 günde sonuçlanırmış) tekrar bu şehre gelip bu iş resmiyette bitiyor inşallah.

İstediğim tek şey arkamdan gerdeğe giren damat gibi yumruklanıp iteklenmekti aslında. Bunu yapan tüm kızkardeş ve ablalarıma gönülden teşekkür ederim. Hepinizin güzel yüreklerinizden öperim.

Mune Hanımefendi, konumu kilitleyebilir misiniz?

ay bide tabi sen sevismek istersin diyormuş tövbe tövbe.
her normal insan gibi tabiki sevişmek isteyebilirsiniz yani bu doğal hakkiniz kendisi beceremiyor diye siz neden allahin veli nimetinden mahrum kalasiniz
davanizi acin isterse 50 bin olsun bu sünepe kokmuş kendi oz bakimini bile beceremeyen himbil adama tekmeyi basmak icin 100 bin bile deger yani.

Hayırlısı olsun. Eski konularınıza baktım da iyi ki memuriyet için ısrar etmişsiniz. Hayat neler getiriyor belli olmuyor. İşiniz olmasaydı bu adımı atmak için cesaretiniz de olmazdı. Hayat işte 10 sene önce evlenme ile ilgili konu açtırıp şimdi de boşanma ile ilgili konu açtırabiliyor. Kv ile nasıl oldunuz onu da merak ettim

Kararınız hakkınızda hayırlı olur İnşallah

Kv ile düğün sonrası 5 yıl görüşmedim sonra kızım doğunca kendim istedim. (Benim meselem ayrı ama torun-babaanne hala ilişkileri olsun istedim) Senede 5-10 görüşmüşüzdür. Asla eski defterler açılmadı, hep "siz" dedim ona, gayet resmi, seviyeli görüşmelerimiz oldu.

Bu hikayede en zararsız belki de kendisiydi.
Kadın baştan dedi siz anlaşamazsınız diye.
Ne doğru demiş.
Canım kaynanam, gidem ellerinden öpem

nick degisimi sart oldu o zaman,

hakkinizda hayirlisi olsun

Bu evlilik insanın ömründen götürür, insan nefes alamaz boğuldukça boğulur.
Umarım bundan sonra herşey düşündüğünüzden de güzel olur

Çok pis yumruklarız. Eşinin bu kadar erken kabullenmesine de şaşırdım. Direttikçe diretir diye düşünüyordum.

Çok pis yumruklarız. Eşinin bu kadar erken kabullenmesine de şaşırdım. Direttikçe diretir diye düşünüyordum.
Protokol ve dilekçeyi yazıp mailine yolladım.
Yarım saat sonra kapı çaldı.
Ağlayarak eve geldi.
"Sarılmak istiyorum" dedi, çocuklara bakıp "artık sizi sadece ağustos ayı ilk iki hafta görebileceğim" dedi. (Ben yaz ve kış için öylesine görüş günleri yazmıştım) "Büyüdüğünüzü göremeyeceğimmmm"falan dedi.

Konuşalım deneyelim dedi. dedim biraz geç değil mi? 3 senedir el ele bile tutuşmuyoruz şimdi mi kurtaracağız vs vs...

Yarın işim çok, izin alamam, düşünelim falan çok denedi tabii ama baktı kararlıyım imzaladı.

Üfff amma drama yapmış. Şu an 2 haftada bir bile görmüyor ki. Çocuklar bile bi tarafları ile gülmüştür.

Üfff amma drama yapmış. Şu an 2 haftada bir bile görmüyor ki. Çocuklar bile bi tarafları ile gülmüştür.
Her ayın son haftasonu, sömestr 1 hafta, yaz tatilinde de ağustos 2 hafta yazdım. (anneleri nezaretinde diye de ekledim) hoş zaten o kadar görüşemezler ama pintilik yapmadım, bol keseden dağıttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…