Bir Boşanamama Konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrılsanız şöyle bir fark var, tahammül edemediğiniz, sevmediğiniz bir insanla ( eşiniz olması daha vahim) insan 1 dakika bile aynı ortamda bulunmak istemez ama siz bu adamla bir ömür boyu evli kalmak istiyorsunuz.

Tatillerde eve döndüğünüz zaman onu görmek zorunda değilsiniz, adı üstünde tatil. İnsan bu dönemde dinlenmek, kafasını boşaltmak ister ama siz tam aksine daha çok strese girip tekrar işe başlıyorsunuz. Bunu neden kendinize yapıyorsunuz ? Bu kadar mı değersiz görüyorsunuz hayatınızı ? Başka biri olsa çoktan boşanırdı, neden korkuyorsunuz ?

Bir de o 15,000 ilerde stresten yakalanacağınız hastalıkların tedavisinden çok daha ucuza gelecek. Lütfen kendinize değer verin ve kurtulun bu şizofrenik adamdan.

Kitaba verilen paraya laf edeceğine kıçına don alsın . Ya demek istemiyorum ama bu nedir ya evlilikten beklentiniz bu değildi mutsuz huzursuz ömür geçireceğinize kafanız rahat olsun ağzınızın tadı olsun bırakın gitsin malûm kişi de evde don atlet TV izlemeye devam etsin

Siz nasil gonul verdiniz peki

Bence boşanmalısınız

Siz nasil gonul verdiniz peki

Baştan böyle değildi tabii. Bu 10 yıllık bir süreç.
Ben tanıdığımda takım elbisesiyle işe giden, saçları jöleli, parfüm kullanan temiz birisiydi. (Cinsellik hakkında fikrim yoktu)

Kademeli bir şekilde kilo aldı (+30 kilo), yavaş yavaş kılığı kıyafeti, ruh hali bozulmaya başladı, o takım elbiseli adam evde gaz çıkaran beyaz donla dolaşan birisi oldu, kitap kurdu olmadığını biliyordum ama kitap okuyanı salak olarak gördüğünü bilmiyordum, hayvan beslemediğini biliyordum ama hayvanlara bela okuyan bir düşman olduğunu bilmiyordum gibi gibi benim de gözlemleyemediğim eksiklikler de oldu.

Siz de konfor alaninizdan cikmak istemiyorsunuz galiba. Yoksa su adam bin kere bosanir. Hatta bosayip bi daha bosanir. Evlerden irak.
Kelimesel olarak bakarsak bana sağladığı bir "konfor" yok aslında ama ne demek istediğinizi anlıyorum.

Çocuklar babalarıyla vakit geçirmeyi seviyorlar, şu an boşanmış bile olsaydım gene çocukları alıp bu eve gelirdim (Çocuklar ufak ve babaları beceriksiz olduğu için bakımlarını yapamaz) Hem ben başlarında olur hem babalarıyla vakit geçirsinler derdim. O sebeple her şekilde ben bu adamla tatillerde çocuk için buluşacaksam ha kendi soyadım ha onun, ızdırap gene aynı ızdırap diye açıkçası harekete geçemedim.

Ama artık hiç tahammülüm kalmadı, o kadar bunaldım ki. Olurda eğitim komple online olur köyüme dönemem diye oturup ağlayasım var. Çocuklara tatil bana işkence oldu kısaca.

yıllarca bir dağ ayısıyla yaşamışsın desene.
ayı görmeye devam etmek istiyorsan belgesel izle tüm ihtiyacını karşılarsın.

ümmeti Muhammet aşkına hiçbir vasfı bulunmayan bu adamdan boşanmak İçin neyi bekliyorsun hala? ayı mayı diyorum ama hayvancağız en azından kışları uykuda geçirip etrafına zarar vermiyor. sizinki türünün son örneği.

böylelerinin suratına sümük bile fırlatılmaz ama gidip elin masumuna kader oluyorlar işte.

sal o eşşeği çayıra çocuk yapmakla baba, evlenmekle koca olunmuyor 10 yıl içerisinde defalarca gördümüşsündür.
evdeki avize bile kocan olacak o davardan daha çok işe yarıyordur. kendine gel sen kadınsın ve senden güçlüsü,güzeli yok!
BOŞAN!!!!!

[QUOTE="Azkullanilmiskaynanamvar, post: 64857057, member:
*Dava aç kurtul' lar çekişmeliye girecek , avukatı ıvırı en az 15 bin para. Bu adam için harcamak istemiyorum.
[/QUOTE]

Eğer böyle düşünüyorsanız sizi hiç bir şey kendinize getiremez. O parayı adam için değil kendi hayatınızı yeniden kazanmak için harcayacaksınız.
Çekişmelide olsa avukat zorunluluğu yok diye biliyorum, sonuçta mal mülk istemeyecekmişsiniz.

Biraz dik durun, siz böyle olursanız kendi ekmeğini kazanamayan kadın ne yapsın. Bu kadar nefret ettiğiniz bir adamın size biçtiği hayatı yaşarsanız öğrencilerinize, evlatlarınıza dik durmayı, güçlü olmayı, hedefleri için savaşmayı nasıl öğreteceksiniz.

Eşiniz ne derse desin kulağınızı tıkayın, kendi ezikliğini sizin üzerinizde kapatmaya çalışıyor, neden hep huyuna gitmeye çalışıyorsunuz, şartları ona uygun hale getirmeye çalılıyorsunuz. Adamın tuzu kuru niye hayatını değiştirsin ki. Her kadın eşiyle yakınlaşmak ister, dokunulmak, özel olduğunu hissetmek ister. Bu ayıp bir şey değil ki, birde normal olan bir talep için hakaret işitiyorsunuz.

Sonuna kadar katılıyorum .Lütfen boşan o adamdan sana hayır gelmez.Dünyaya hayır gelmez.Seni hep sindırmış.Okumussun kımseye muhtaclıgın yok.Yapma!!!

Ben olsam tainimi şoyle batı kesımıne ıster hiç tanımadıgım bı sehre gıderdım.Anlaşmalı boşanır bırde guzel darp raporu uzaklastırma alırdım.Her seyımı saklar evımı numaramı sadece cocuk ıcın avukatla ıletısıme gecsın ısterdım.Bak herkes zaten sana bunu dıodur ama ben buradakı bayanların gorusunede çok ınanıyorum.Dısardan tanımadan yorum yapan tak dıye gercegı bılıyor.Yapmayın lutfen

Konfor alanı demek içinde bulunduğun alıştığın düzen demek, konfor içermesi gerekmiyor. Düzeni bozmaktan çekiniyorsunuz= konfor alanınızı terketmiyorsunuz.
‘zaten ayrıyız, çocukların başında başka adam yok, cinselliğe d gerek yok, iyi kötü destek oluyor, karışmıyor,...’ daha ne varsa onlar konfor alanınız. Bunlardan uzaklaşmam efor istiyor, zorlayıcı geliyor, kestiremiyorsunuz, riskli buluyorsunuz.
İnsan alıştığı düzen onu köreltir, zincirlerinden kurtulmak sancılıdır ama insanı ilerletir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…