Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

bencede uç ay aynı yerden olmaz umarım dr uma gidince bunları detayları ile soracagım

ARMAGAN BAK NETTEN BEN BU BİLGİYİ BULDUM

Yumurtlama her adet döneminde aynı mı, yoksa değişik yumurtalıktan mı gerçekleşir?
Her ay yumurtlamanın hangi yumurtalıktan gerçekleşeceği tamamen tesadüfidir. Yapılan ultrasonografik inceleme ile hangi yumurtalığın aktif olduğu tespit edilebilir.

sağol canım.. aslında ben kasık ağrımdan az çok hiissediyor gibiyim.. ama genede bilmiyorumm.. keşke hep soldan yumurtlasamm..:))sende dimi:)) dr una sorarsan buraya yazarsın cnm.. okurum.. teşkler...:dance:

armagan sen hsg cekildigin ay korun dedimi dr radyasyon aldıgın için ?
benim dr um yumurta yok su an dedi çekimden bir gun once o yuzden korunmana gerek yok dedi. bazı kisilere korun denmis ama yumurta var diyemi dendi aklım ona takıldı simdi yine karıstııııı offf

armağancım ben bu ay yumurta takibi yaptırdım tabi klomende kullanmıştım 2 adet sağda 1 adet solda yumurta vardı yani demek istiyorumki her iki taraftada olabiliyo

canım ben dış gebleik geçiridm.. zaten o zaman bakıldı.. ben geçen ay başladım çalışmalara.. amelyatan sonra zaten 1 ay ilişki olmadı bende.. reglim biitkten sonra başladık...yerimseniben

normal de her ay biradet yumurta gelisir ve atılırmıs. birden fazla yumurta ancak yumurta gelistirici ilaclarla saglanır tabi bazı kadınlarda birden fazla olabilir bazı aylar . hangi taraftan olacagı ise tesadufen mis. allahım iki aydır sagda benim insallah bu ay solda olur

canım sen dr una gititnmi sordunmu bu durumu o ne dedi.. o da mı böyle deedi.. yani şans.. bakalım inş hep soldan yumurtlarız sende bende:)):sm_confused:

yumurtanın yonunun tesaduf oldugun internetten okudum
her ay birtan eolur normalde diye dr dedi nette de yazıyor. ilacla çogaltılıyor normalde
istisna olarak birden fazal kendigilinden olurmus ikiz vs oyle oluyor zaten

kızlar ben bugün test yaptım ve sonuç negatif... her zamanki gibi.... gerçi yarın adet olmam gerekiyo ama dayanamadım yaptım... yine hüsran çok üzgünüm

kızlar ben bugün test yaptım ve sonuç negatif... her zamanki gibi.... gerçi yarın adet olmam gerekiyo ama dayanamadım yaptım... yine hüsran çok üzgünüm

zeynepcim nasıl test yaptın şu erken gösteren testlerdenmı yoksa o ucuz testlerdenmı benımde pazartesi olmam gerekıyodu hala olmadım aksam o ucuz testlerden yaptım negatif çıktı ama yarına kadar olmazsam yarın kan testi yaptıracam hayırlısı bakalım inşallah bu mubarek günün hürmetine hepimiz hamiş çıkarız

ucuz testlerden aldım zelişcim..... ama olmadığına eminim çünkü hissederdim olsa senağlama. inşallah sende vardır bari birazımızın yüzü gülsün

yumurtanın yonunun tesaduf oldugun internetten okudum
her ay birtan eolur normalde diye dr dedi nette de yazıyor. ilacla çogaltılıyor normalde
istisna olarak birden fazal kendigilinden olurmus ikiz vs oyle oluyor zaten

ASLINDA HERŞEYİMİZ TESADÜFİ BİZLERİN.. BAKALIM HAYIRLIS. ELBET OLUCAK..KISMET NE ZAMANAYSA O ZAMAN:)YETERKİ ÜMİTLİ OLALIM..

Benim sesim çıktı arkadaşlar, uzun çalışmalar sonucu ikinci bebişime hamileyim, listeden beni silebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…