ARMAGAN BAK NETTEN BEN BU BİLGİYİ BULDUM
Yumurtlama her adet döneminde aynı mı, yoksa değişik yumurtalıktan mı gerçekleşir?
Her ay yumurtlamanın hangi yumurtalıktan gerçekleşeceği tamamen tesadüfidir. Yapılan ultrasonografik inceleme ile hangi yumurtalığın aktif olduğu tespit edilebilir.
ya canım inanki benimde bir bilgim yok. bende onu merak ediyorum.. her ay farklı taraftanmı yoksa aynı taraftandanda yumurtlanır bende bilmiyorumm.. keşke bilsem.. bende bir araştırıyim bakayım.. arkadaşlarr heyy bilgisi olnalar varmı..??yumurtlama illaki farklı taraftanmı yoksa her aynı rtaraflardanda olabiliyromu??
armagan sen hsg cekildigin ay korun dedimi dr radyasyon aldıgın için ?
benim dr um yumurta yok su an dedi çekimden bir gun once o yuzden korunmana gerek yok dedi. bazı kisilere korun denmis ama yumurta var diyemi dendi aklım ona takıldı simdi yine karıstııııı offf
armağancım ben bu ay yumurta takibi yaptırdım tabi klomende kullanmıştım 2 adet sağda 1 adet solda yumurta vardı yani demek istiyorumki her iki taraftada olabiliyo
aa nası yanii aynı anda iki taraftanda yumurtlanabiliyormuu??ayy inşş yaa):))saol cnm:):teytey:
normal de her ay biradet yumurta gelisir ve atılırmıs. birden fazla yumurta ancak yumurta gelistirici ilaclarla saglanır tabi bazı kadınlarda birden fazla olabilir bazı aylar . hangi taraftan olacagı ise tesadufen mis. allahım iki aydır sagda benim insallah bu ay solda olur
kızlar ben bugün test yaptım ve sonuç negatif... her zamanki gibi.... gerçi yarın adet olmam gerekiyo ama dayanamadım yaptım... yine hüsran çok üzgünüm
zeynepcim nasıl test yaptın şu erken gösteren testlerdenmı yoksa o ucuz testlerdenmı benımde pazartesi olmam gerekıyodu hala olmadım aksam o ucuz testlerden yaptım negatif çıktı ama yarına kadar olmazsam yarın kan testi yaptıracam hayırlısı bakalım inşallah bu mubarek günün hürmetine hepimiz hamiş çıkarız
yumurtanın yonunun tesaduf oldugun internetten okudum
her ay birtan eolur normalde diye dr dedi nette de yazıyor. ilacla çogaltılıyor normalde
istisna olarak birden fazal kendigilinden olurmus ikiz vs oyle oluyor zaten
Benim sesim çıktı arkadaşlar, uzun çalışmalar sonucu ikinci bebişime hamileyim, listeden beni silebilirsiniz...
Benim sesim çıktı arkadaşlar, uzun çalışmalar sonucu ikinci bebişime hamileyim, listeden beni silebilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?