Benim sesim çıktı arkadaşlar, uzun çalışmalar sonucu ikinci bebişime hamileyim, listeden beni silebilirsiniz...
hanımlar ben hala regl olmadım ama belim ağrıyo hastalanmazsam perşembe test yaparım sonucu yazarım
ya kızlar kusurabakmayın bilgisayarda sorun vardı ancak bugün yazabiliyorum maalesef hamiş değilim:1no2: hatta çikolata kistim varmış 3cm bu ay doğ.kont.habıyla korunuyorumsenağlama
Arkadaşlar hamile kaldığım ay beş gün günde bir tane klomen içmiştim, yumurtlama günümü bulmak için hem ateşimi ölçmüş hem de ovulasyon testi kullanmıştım, korunmasız sadece bir gün ilişki oldu, a da reglimin 14. günüydü, ilişki sonrası beş dakika kadar uzandım, yarım saat sonra duş aldım, hamilelik belirtilerine gelince halen hiçbir belirti yok, kasık ağrım göğüz ağrım da yok, sadece ara sıra göbeğimin altında bir şey kayıyor gibi, hamileliklerimde bulantılarım erken dönemde başlardı, mide bulantım da henüz başlamadı, başka sormak istediğiniz bir şey varsa zevkle cevaplarım...arkadaşlar sesiniz sedanız çıkmıyo özellikle hamile kalan arkadaşlar niye yazmıyosunuz hamile kaldığınız ay neler yaptınız bizlerle paylaşırmısınız belki bize bir fikir olur
Arkadaşlar hamile kaldığım ay beş gün günde bir tane klomen içmiştim, yumurtlama günümü bulmak için hem ateşimi ölçmüş hem de ovulasyon testi kullanmıştım, korunmasız sadece bir gün ilişki oldu, a da reglimin 14. günüydü, ilişki sonrası beş dakika kadar uzandım, yarım saat sonra duş aldım, hamilelik belirtilerine gelince halen hiçbir belirti yok, kasık ağrım göğüz ağrım da yok, sadece ara sıra göbeğimin altında bir şey kayıyor gibi, hamileliklerimde bulantılarım erken dönemde başlardı, mide bulantım da henüz başlamadı, başka sormak istediğiniz bir şey varsa zevkle cevaplarım...
Herkese Merhaba
Adim Hande Bir Oğlum Var 3 Yaşini Dolduracak Haziranda Ona Kardeş Istiyoruz Birlikte Büyüsünler Diye Bu Ay Korunmayi Biraktim Ancak Daha Regli Olmadim Ama Idrar Testi Negatif çikti. Benide Araniza Alirmisiniz?
ahhh arkadaşlar aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 7.5 yaşında bir kızım var ikinci bebişi 3 yıldır istiyoruz ama olmuyor sorun yok rahim filmi çektirdim geçen ay şimdi ise günüm geçiyor inşallah hayırlı bir haber yaza bilirim Allah hepimizin gölüne göre sağlıklı salih evlatlar nasip etsin
geçmiş olsun canım üzülme doktoramı gittin peki bu kist sende bir rahatsızlık yapıyomuydu canım
canım gözün aydın diyeyim ilk önce sen ne kadardır istiyodun bebek bide doktora görünmüşmüydün klomeni doktor kontrolundemi içtin
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza.
dermanz cok gecmis olsun cok üzüldüm.
evet gelelim banaa malesef bugün adettt oldum arkadaslar yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?