Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza.

dermanz cok gecmis olsun cok üzüldüm.

evet gelelim banaa malesef bugün adettt oldum arkadaslar yaa (

üzülme bitanem inşallah nisan ayı bizim için umut dolu bir ay olacak kızlar pes etmek yok yola devam

aregon ben bişey sorucam.daha önce ne ile korunuyordunuz?bir de ne kadar süre bekledin ?yaşın 30 dan fazla mı?
Canım yaşım 27, daha önce doğum kontrol hapıyla korunuyordum...

slmm benimde 14 yaşında oğlum var ikincisi kürtajla sonlandırıldı geçen yıl ama tam birbuçuk yıl oldu ikincisi daha olmadı 23 şubat son adet tarihim sabırla bekliyorum bakalım olacakmı

Son düzenleme:

haklisin canim her ay yeni bir umut. :teytey: bence sen adet olmadan canini sikma belki gec döllenme olmustur ve buyüzden negatif cikmis olabilir test :teselli:

kızlar bu problem ablamda oldu.ikinci bebek yaklaşık 2,5 yıl sonra oldu.pek çok doktora gittiler.en son tüp bebek dediler o da vazgeçti.vazgeçince hamile kaldı.doğumda rahminin içinde miyomlar oduğu için hamile kalamadığı anlaşıldı.ama şans ya yine de tutmuş.bi de hamile kalamıyorum gerginliği yaşayınca rahim kasılıyomuş ve hamile kalınamıyomuş.haberiniz olsun.İnşaallah bebeğinize hemen kavuşursunuz

cidy cim bende bugün adet oldum inşallah nisanda beraber kalırız..... allahtan umut kesilmez

ahh insallah :dance: :dance: :dance: , benim korkum yine dis gebelik olcak diye allahim hersey yolunda gitsin insallah... adet oldum ama cok az geliyor leke gibi sendede öylemi canim? en son adetim cok siddetli olmustu CADIARZU

haklisin canim her ay yeni bir umut. :teytey: bence sen adet olmadan canini sikma belki gec döllenme olmustur ve buyüzden negatif cikmis olabilir test :teselli:

bilmiyorum ama nedense yok diyor içim.. kendimide kasmak istemyiorum.. adetim gelecekse onuda geciktirmiyim birde.. bu ay nedense çoğu kişide adet geceiklmeleri oluyor.. geçen yengem öyle oldu tam 10 gün gecikti.. test yaptı yok.. sanırım mevsimsel.. bende bekliyorum herann

ahh insallah :dance: :dance: :dance: , benim korkum yine dis gebelik olcak diye allahim hersey yolunda gitsin insallah... adet oldum ama cok az geliyor leke gibi sendede öylemi canim? en son adetim cok siddetli olmustu CADIARZU

inşallah canım dış gebelik olmazsın bidaha ...benim dün leke gibiydi ama bugün gayet normale döndü:a.s

CANIM YA BİŞEY RİCA EDEBİLİRMİYİM ATEŞ ÖLÇME BÖLÜMÜNE ÖLÇÜMLERİMİ YAZDIM Bİ BAKABİLİRMİSİN... LÜTFENNNNN (

günaydınnnn
bende dün gece adet oldum bu ay maalesef efeye kardeş gelmiyor. iyikide gelmemiş diyorum kendi kendime çünkü dün diş röntgeni, bugünse oğluma akciğer ve sinüs filmi çektirdik. bişey olsaydı zaten oğluşumun yanında olamazdım işlemler yapılırken.....
inşallah önmüzdeki aylardaaaaa yaparız oğluma kardeş doğumevinde yapıldı işlemler filmler, bebek seslerini duyunca efe de heveslendi. anne hadi bakalım neden ağlıyo biz gülen bebek alalım diyee... istiyo kardeş istiyo oğlumda...

dış gebelik olan arkadaşlar!!!
benim teyzem ilk bebeğinde dış gebelik olmuştu.bağırtıyla hastaneye kaldırdılar onu ve en son devrede kurtuldu ölümden.sonra eşinin ailesi hep üzüldükü daha çocuğu olmuyacak diye..ağlamak üzülmek derken 6 ay sonra hamile kaldı oğlu oldu,oğlu 5 yaşındayken yine hamile kaldı kızı oldu şimdi kocamanlar....size bir dip not teyzem inanılmaz rahat bir insandır.olmazsa ölemem ya diyordu ve oldu...

benim ablamda da dıs gebelik oldu. kurtaja gerek olmadan kendi adet ile attı çok yeni idi zaten hamileligi. sonra bir ay korunun dedi dr bir sonraki ay yine hamile kaldı simdi yegenim 1,5 yasında. birdaha olcak diye birsey yok ihtimal herkese gore daha fazla ama yinede %10 ları geçmiyor sanırım tekrar olma ihtimali içinizi rahat tutun.

:teytey:
sağol canım.. sanırım reg oluyorum bugünn... aman olmakda güzell..

hayırlısı olsun ..ama sana çok katılıyorum insan günü geçince hamilelik yoksa bu seferde bir an önce adet olmak istiyo ..sonrada ayyy niye olmuyorum stresi başlıyo... bu ay ben bunları fazlasıyla yaşadım valla çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…