yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza.
dermanz cok gecmis olsun cok üzüldüm.
evet gelelim banaa malesef bugün adettt oldum arkadaslar yaa(
Canım yaşım 27, daha önce doğum kontrol hapıyla korunuyordum...aregon ben bişey sorucam.daha önce ne ile korunuyordunuz?bir de ne kadar süre bekledin ?yaşın 30 dan fazla mı?
hayırlıı olsun canım yaa.. üzüzlme.. her ay yeni bir umut.. bunu unutmaaa!!bende bekliyorumm..bugün olmam gerkliydi.. sanbırım yarın olurum en geçç.. çünki kızıımın ısrarına dayanamayıp maelsefki test yapıp o -- negatifi gördüm..::::::::::(ne yapalım kısmet artık
üzülme bitanem inşallah nisan ayı bizim için umut dolu bir ay olacak kızlar pes etmek yok yola devam
cidy cim bende bugün adet oldum inşallah nisanda beraber kalırız..... allahtan umut kesilmez
haklisin canim her ay yeni bir umut. :teytey: bence sen adet olmadan canini sikma belki gec döllenme olmustur ve buyüzden negatif cikmis olabilir test :teselli:
ahh insallah :dance: :dance: :dance: , benim korkum yine dis gebelik olcak diye allahim hersey yolunda gitsin insallah...adet oldum ama cok az geliyor leke gibi sendede öylemi canim? en son adetim cok siddetli olmustu CADIARZU
bilmiyorum ama nedense yok diyor içim.. kendimide kasmak istemyiorum.. adetim gelecekse onuda geciktirmiyim birde.. bu ay nedense çoğu kişide adet geceiklmeleri oluyor.. geçen yengem öyle oldu tam 10 gün gecikti.. test yaptı yok.. sanırım mevsimsel.. bende bekliyorum herann
inşallah canım dış gebelik olmazsın bidaha ...benim dün leke gibiydi ama bugün gayet normale döndü:a.s
kızlar nasılsınız varmı bir değişikliği olan armağan senin sonuç ne oldu
:teytey:
sağol canım.. sanırım reg oluyorum bugünn... aman olmakda güzell..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?