- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
hayırlısı olsun ..ama sana çok katılıyorum insan günü geçince hamilelik yoksa bu seferde bir an önce adet olmak istiyo ..sonrada ayyy niye olmuyorum stresi başlıyo... bu ay ben bunları fazlasıyla yaşadım valla çok sinir bozucu
armagan ne guzel ya k ızın kocaman oldgu için bebek için calıstıgın istedigini acıkca onunla konusuyorsun sanrımı birlikte mi testyapıyorsunu yas farkı tamam ama bu da guzel bir olay bence.
bende oguluma istiyoruz oglum hemen olan birseydeğil ama bekliyoruz falan diye anlatıyorum simdilik
canım iyi dileklerin için sağol ama dün gece regl oldum hamile değilim olmasını çok isterdim ama herşeyin hayırlısı hiç değilse herhangi bir rahatsızlığım yok oda iyi bişey rabbim ne zaman uygun görmüşse o zaman olurcanım 3 yıldırmı 3 yılda çok uzun bir süre inşallah şimdi hamişsindir canım bence hemen bir kan testi yaptır sonucunuda bize yaz tamammı
ya çok alemlar ya bizimki daha anlayamıyor tabi niye k apıyı kapatıyorsunuz diyor gece uyanırsa falan sayet kapıya gelirse:)) oglum ısık acık sana gelmesin uyanma diye falan dioruz anlayamıyor tam ama çok da sorgulamıyor yas 8 :)
bende birbuçuk sene önce doğum yaptım.kızım olmuştu üç ay yaşadı ve öldü. ikinci için o günden beri uğraşıyoduk olmuyodu.doktora gittim sorun yok dedi.sitres yapıyodum.geçen ay artık uğraşmıcam dedim.olursa olur olmazsa olmaz diye kafama yerleştirdim.ve eşimle sadace iki kez ilişki yaşadık.ve bir hafta önce adet olmam gerekiyodu olmadım ve hamileyim.inanması çok zor.
selam benimde bir oğlum var 5 yaşında kardeş istiyoz 3 yıldan beri uğraşıyoruz olmuyor inşallah olur.doktora gittim hormonlarımda sitrese bagklı dengesizlik varmış.inşallah hepimizin 2.bebişleri olur.
ya kizlar ben galiba 2 aydir yumurtlamiyorum yani akintim yok ama adet oluyorum neden böyle oluyor acaba ??
ve heryerimde sivilce cikmaya basladi kafamda bile????(
canım aynı sorunu bende yaşıyo gibiyim hiç akıntım yok gibi bişi sadece bazen sabahları ilk idrarımdan snra biraz geliyo sonra hiç yok kupkuru..ama yumurtam oluyo doktora gidiyorum takibe ..nasıl oluyo bende anlamadım bide yumurtlama günlerime yakın anlımın saç diplerinde sivilceler çıkıyo ondanmı bilmem ama
niye böyle oluyor acaba :uhm: dr.un bu konuda bisey sölyedimi canim ?? bende bi dr. dan randevu alayim bakalim bana ne dicek :sm_confused:
slm arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm ama bi çoğunuz beni tanıyodur.benim iknci bebeğimin15 gün önce kalbi durduğu için alındı .şimdi tekrar temmuzda çalışmalara başlıcaz .bende de yumurtlama problemi oluyo.8 aydır çalışıyoduk. şimdi 2 ay sonra klomene başlıcam artık hayırlısı .sizlerden çift çizgi haberleri beklicem arkadaşlar.a.s
slm arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm ama bi çoğunuz beni tanıyodur.benim iknci bebeğimin15 gün önce kalbi durduğu için alındı .şimdi tekrar temmuzda çalışmalara başlıcaz .bende de yumurtlama problemi oluyo.8 aydır çalışıyoduk. şimdi 2 ay sonra klomene başlıcam artık hayırlısı .sizlerden çift çizgi haberleri beklicem arkadaşlar.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?