Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

ewet..ya sorma iki gündür skıntı stres oldum.. korktum hatta .. acaaba dedim gene dış gebelik bişleymi oldum diye..Aman meys bugün artık regl olmya başladım bunada şükür..:))aylar bitmez. kısmet ne zamansa o zaman artıkın:)

armagan ne guzel ya k ızın kocaman oldgu için bebek için calıstıgın istedigini acıkca onunla konusuyorsun sanrımı birlikte mi testyapıyorsunu yas farkı tamam ama bu da guzel bir olay bence.
bende oguluma istiyoruz oglum hemen olan birseydeğil ama bekliyoruz falan diye anlatıyorum simdilik

ayy sorma canım yaa.. madara olduk kıza.. ne zaman yatak odasının kapısını kiltlesek sabah diyor bu gece kardeş çalışmasımı yaptınızzz:asigim:utanıyom valla.. şimdklier maşş uyanık her konudaa.. utanıyom ama işte izim suçç büyüdü aklı az çok eriyor bişeylere.. aslında evt olsa ne güxzel bana yardımcı olur kesinde.. ahh ahh bir olsaa iştee(

ya çok alemlar ya bizimki daha anlayamıyor tabi niye k apıyı kapatıyorsunuz diyor gece uyanırsa falan sayet kapıya gelirse:)) oglum ısık acık sana gelmesin uyanma diye falan dioruz anlayamıyor tam ama çok da sorgulamıyor yas 8 :)

bende birbuçuk sene önce doğum yaptım.kızım olmuştu üç ay yaşadı ve öldü. ikinci için o günden beri uğraşıyoduk olmuyodu.doktora gittim sorun yok dedi.sitres yapıyodum.geçen ay artık uğraşmıcam dedim.olursa olur olmazsa olmaz diye kafama yerleştirdim.ve eşimle sadace iki kez ilişki yaşadık.ve bir hafta önce adet olmam gerekiyodu olmadım ve hamileyim.inanması çok zor.

canım 3 yıldırmı 3 yılda çok uzun bir süre inşallah şimdi hamişsindir canım bence hemen bir kan testi yaptır sonucunuda bize yaz tamammı
canım iyi dileklerin için sağol ama dün gece regl oldum hamile değilim olmasını çok isterdim ama herşeyin hayırlısı hiç değilse herhangi bir rahatsızlığım yok oda iyi bişey rabbim ne zaman uygun görmüşse o zaman olur

evet yaa.. seninki daha küçük.. az büyüsün bak daha neler neler öğrencekk.:))yerimseniben

tebrikler canım.. ne güzel..Rabbim bizlerede nasip eder inşş o güzel duyguyu yaşamayı:)

selam benimde bir oğlum var 5 yaşında kardeş istiyoz 3 yıldan beri uğraşıyoruz olmuyor inşallah olur.doktora gittim hormonlarımda sitrese bagklı dengesizlik varmış.inşallah hepimizin 2.bebişleri olur.

selam benimde bir oğlum var 5 yaşında kardeş istiyoz 3 yıldan beri uğraşıyoruz olmuyor inşallah olur.doktora gittim hormonlarımda sitrese bagklı dengesizlik varmış.inşallah hepimizin 2.bebişleri olur.

amin canım aminnnnnnnnnnnnn... ama sende stresi bir kenara bırak bak gör hemen gelir bebişin başka sorun yoksaa.. ne güzel bak fazla ara vermemişsin.. inş en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız:)

ya kizlar ben galiba 2 aydir yumurtlamiyorum yani akintim yok ama adet oluyorum neden böyle oluyor acaba ??
ve heryerimde sivilce cikmaya basladi kafamda bile???? (

ya kizlar ben galiba 2 aydir yumurtlamiyorum yani akintim yok ama adet oluyorum neden böyle oluyor acaba ??
ve heryerimde sivilce cikmaya basladi kafamda bile???? (

canım aynı sorunu bende yaşıyo gibiyim hiç akıntım yok gibi bişi sadece bazen sabahları ilk idrarımdan snra biraz geliyo sonra hiç yok kupkuru..ama yumurtam oluyo doktora gidiyorum takibe ..nasıl oluyo bende anlamadım bide yumurtlama günlerime yakın anlımın saç diplerinde sivilceler çıkıyo ondanmı bilmem ama

niye böyle oluyor acaba :uhm: dr.un bu konuda bisey sölyedimi canim ?? bende bi dr. dan randevu alayim bakalim bana ne dicek :sm_confused:

niye böyle oluyor acaba :uhm: dr.un bu konuda bisey sölyedimi canim ?? bende bi dr. dan randevu alayim bakalim bana ne dicek :sm_confused:

valla doktora sormadım..bugün gittim yumurtalıklarıma baktı hareketlenme var cuma gel tekrar bakalım çatlamazsa iğne yapıcaz dedi..demekki yumurtlamamda sorun yok peki niye akıntı yok dimii..acaba herkeste olmuyomu....doktorumda erkek herşeyi soramıyom kii üfff

slm arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm ama bi çoğunuz beni tanıyodur.benim iknci bebeğimin15 gün önce kalbi durduğu için alındı .şimdi tekrar temmuzda çalışmalara başlıcaz .bende de yumurtlama problemi oluyo.8 aydır çalışıyoduk. şimdi 2 ay sonra klomene başlıcam artık hayırlısı .sizlerden çift çizgi haberleri beklicem arkadaşlar.a.s

canım allah bidaha yaşatmasın..inşallah birbirimize iyi haberler verebiliriz..bende klomen kullanıyorum inşallah faydasını görürüz...

ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM GEÇMİŞ OLSUN.. RABBİM BİR DAHA YAŞATMASIN.. SAĞLIKLI BİRBEBİŞİ NASİP ETSİNNİŞ:::...a.s.

teşekkürler arkadaşlar.kızlar ben ovulasyon testi alıcam .medi smart bakalım olmazsa DR.yolu gözükcek .ben önceki hamileliğimde yumurtlama olduğunu kendim anlamıştım. yumurta akınaya benzeyen akıntıyı görünce çalışmara başladık hamiş kalmıştım.DR a gitmeden anlarım belki yine. çatlatma iğnesi olımayacaksanız sizde deneyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…