Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

ya zeynep bu arada benimde sac diplerimde sivilceler çıktı alnım da sac baslayan yerde iki tane .
ve dun bugun adet olmam gerek dun olmadı sabah test yaptım negatif bugun bekliyorum olmayı .

esracım benim bugün adetimin 12. günü ve saç diplerim dolu ...bir ara geçiyolar sonra yine başlıyo valla akıl sır erdiremiyom bişeyin işareti ama ne ..gerçi bendekini hiç hamileliğe yoramadım çünkü hep adet oldum ..inşallah sendeki gebeliktir

ya zeynep bu arada benimde sac diplerimde sivilceler çıktı alnım da sac baslayan yerde iki tane .
ve dun bugun adet olmam gerek dun olmadı sabah test yaptım negatif bugun bekliyorum olmayı .

canım hayırlısı olsun sıkma canıanı.. bende bekliyom bak bu ay gene çalışmalar a tam gaz devamm.. nasip ne zamansa o zaman gelcekler elbett:)

arkadaşlar bende haziranda düşük yaptım korunmadık ama hamile kalamadım şuanda bende klomen kullanıyorum allah hepimize nasip etsin

arkadaşlar benim ilk çocuğumu 18 yaşındaydı hamile kaldığımda .valla hiç anlamamıştım.sürpriz oldu. ne yumurtlama gününü hesaplama derdi ne yumurtladımmı yumurtlıcammı derdi olmadı ne güzelmiş öle olması yaa... şimdi stres yapmaktan yumurta olmuyo.biri benim beynimi uyuştursun ya . :uhm:

YA AYNEN YAA BENDE 21 YAŞINDAYDIM AHMİŞ KLADIĞIMDA NE YUMRUTLAMA NE BİŞİ..HEÇ HABERİM YOKTİİ. ŞİMDİ HESPTAN KİTAPTAN İLİŞKİDEN BİLE ZEVK ALAMAZ OLDUM.. AARTIK EV ÖDEVİ GİBİME GELİYO YAA(

slm arkadaşlar başlık dikkatimi çekti ben yeniyim bende sizin gibi ikinciye hamile kalamayanlardanım

aynen katılıyorum ilk çocugumda yumurlama gununu bile bilmiyordum şimdi eşimle yumurtlama gunu dışında birşey yapmak aklıma bile gelmiyor. insanın psikolojisini kötü şekilde etkiliyor belkide bu yuzden hamile kalamıyoruz

EVET YAA BELKİDE.. AMA NE YAPAYIM OLMUYOR ATAMIYORUMKİ AKLIMDAN.. ADAMIDABIKTIRDIM ARTIK.. ZATEN YUMURTLAMA GEÇİNCE BENDE SOKULMUYOM HİÇÇ.:sm_confused:

Allah ikinci bebişlerinizide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Hiç merak etmeyin kızlar olur.Benim iki çocuğumun arası neredeyse13yaş.yerimseniben

kızlarrrrr
bugun 29. gun bıtmek uzre benım 26-27. gun ıstısnasız gelen adetım gelmedıııı hıc bır belırtıde yokkk.
goguslerım sıs bıraz o kadar. ıkı gundur test yapıyorum henuz bırsey cıkmıyor ama bu yasımda adeteımın bu denlı gecıktıgını bılmem hatta eska tarıhlerıme baktıgımda gecen ay 25. gun bır evelkı ay 26. gun bır oncekı ay 27. gun sabah gelmıs 26 27 seklınde gerıye dogru 8 aylık lısteme baktıgımda bu sekılde. yanı 29 olması cok ıstısna benım ıcın heyecanla ve buyuk stresle beklıyorum anlayacagınız. kan testı yaptırmak da ıstemedım bılmıyorum yarın da bır olsun dedım.

bu arada 17. gun yumurtluyorum genelde ıkı aydır dr kontrolu ve ısı takıbınden bu sonuc cıktı. bu dururmda var ıse testte gorulmemesı muhtemel oyle ınanmak ıstıyorum ınsallahhh

Umarım dileğin gerçek olur yinede çok fazla kendini kaptırmamaya çalış.Biliyorsun sonra çok üzülüyoruz.

bu arada 17. gun yumurtluyorum genelde ıkı aydır dr kontrolu ve ısı takıbınden bu sonuc cıktı. bu dururmda var ıse testte gorulmemesı muhtemel oyle ınanmak ıstıyorum ınsallahhh

umarım vardır canım ..ama gerçekten çok kaptırma benimde her ay 25 günde oluyodum geçen ay 29 . gün oldum ...stres ve beklemek adeti geciktirebiliyo yarında olmazsan bir test yaptır..inşallah olmazsın

canım umarım hamişsindir biz ikinciyi isteyenlerede bir umut olursun inşallah haberlerini bekliyoruz:icecream:

KIS BENDE HELECNALDNDIM.. AYY CANIM YAA İNŞŞ GELMİŞTİR BEBEĞİNN.. BENCE BİRKAN TESTİ YAPTIR DERİMM.. BÖYLE İÇİN İÇİNİE YEMEKTENSSE
:)):teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…