canım aynı sorunu bende yaşıyo gibiyim hiç akıntım yok gibi bişi sadece bazen sabahları ilk idrarımdan snra biraz geliyo sonra hiç yok kupkuru..ama yumurtam oluyo doktora gidiyorum takibe ..nasıl oluyo bende anlamadım bide yumurtlama günlerime yakın anlımın saç diplerinde sivilceler çıkıyo ondanmı bilmem ama
ya zeynep bu arada benimde sac diplerimde sivilceler çıktı alnım da sac baslayan yerde iki tane .
ve dun bugun adet olmam gerek dun olmadı sabah test yaptım negatif bugun bekliyorum olmayı .
arkadaşlar benim ilk çocuğumu 18 yaşındaydı hamile kaldığımda .valla hiç anlamamıştım.sürpriz oldu. ne yumurtlama gününü hesaplama derdi ne yumurtladımmı yumurtlıcammı derdi olmadı ne güzelmiş öle olması yaa... şimdi stres yapmaktan yumurta olmuyo.biri benim beynimi uyuştursun ya . :uhm:
YA AYNEN YAA BENDE 21 YAŞINDAYDIM AHMİŞ KLADIĞIMDA NE YUMRUTLAMA NE BİŞİ..HEÇ HABERİM YOKTİİ. ŞİMDİ HESPTAN KİTAPTAN İLİŞKİDEN BİLE ZEVK ALAMAZ OLDUM.. AARTIK EV ÖDEVİ GİBİME GELİYO YAA(
aynen katılıyorum ilk çocugumda yumurlama gununu bile bilmiyordum şimdi eşimle yumurtlama gunu dışında birşey yapmak aklıma bile gelmiyor. insanın psikolojisini kötü şekilde etkiliyor belkide bu yuzden hamile kalamıyoruz
bu arada 17. gun yumurtluyorum genelde ıkı aydır dr kontrolu ve ısı takıbınden bu sonuc cıktı. bu dururmda var ıse testte gorulmemesı muhtemel oyle ınanmak ıstıyorum ınsallahhh
bu arada 17. gun yumurtluyorum genelde ıkı aydır dr kontrolu ve ısı takıbınden bu sonuc cıktı. bu dururmda var ıse testte gorulmemesı muhtemel oyle ınanmak ıstıyorum ınsallahhh
KIS BENDE HELECNALDNDIM.. AYY CANIM YAA İNŞŞ GELMİŞTİR BEBEĞİNN.. BENCE BİRKAN TESTİ YAPTIR DERİMM.. BÖYLE İÇİN İÇİNİE YEMEKTENSSEbu arada 17. gun yumurtluyorum genelde ıkı aydır dr kontrolu ve ısı takıbınden bu sonuc cıktı. bu dururmda var ıse testte gorulmemesı muhtemel oyle ınanmak ıstıyorum ınsallahhh
AYY CANIM SAOLASIN YAA.. BENİMDE OLURSA İNŞ KIZIMLA ARASI NERDEYSE O KADAR OLUCEKKKAllah ikinci bebişlerinizide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Hiç merak etmeyin kızlar olur.Benim iki çocuğumun arası neredeyse13yaş.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?