Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

inşallah iyi haberler alırsın ..bekledikçe stres oluyo insan ..en azından varmı yokmu bilirsin..sonucu alınca bizede haber ver

dayanamadım ogle tatilinde gittim kan verdim bir saat içinde ogrencem sonucu insalah yazarım size de

aksamı bekleyemedim ogle tatilinde gidip kan verdim bir saat sonra gelicek faks heyecanla bekliyorum yazarım sizede

Merhaba arkadaşlar.. Bu başlığı daha önce niye görmedim ki :) Çünkü benimde bir oğlum var ve ona kardeş istiyoruz. 1sene oldu sprali çıkarttım. ama bu 1senenin 6ayı bi takım ağır sorunlarım yüzünden olmadı 5aydır dr.a gidip geliyorum ilkinde yumurtalıklarımın kalitesiz olduğunu söyledi dr.um... gonapen verdi sonra kan testi yaptı guatr ve prolaktinim yüksek çıktı. dostineks verdi sonra çatlama olmuyo dedi son 2ay çatlatma iğnesi vuruldum ama gene olmadı. bende bu ay gitmedim bi süre ara vereyim dedim. ovulasyon testi aldım bu aralar ovulasyoın zamanımmış testte çıkıyo bu. en azındna her ay 100ytl bayılmıcam. 30ytl ye takibim yapılmış olacak. zaten dr.unda yaptığı farklı bişi deildi. 2günde bir gidiyodum. ister istemez stres oluyo.. ama bu ay biraz iyiyim ve dr.a gitmememe bağlıyorum bunu. olmazsada allah oğluma ömür versin hepimizin çocuklarını bize bağışlasın.. ve eğer hayırlı ise en kısa zamanda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

bu ovulasyon testi ile hamile kalan varmı aranızda. Medismart aldım ben. en iyisi buymuş. ona göre hareket ettim bakalım. nisanın 20sinde adet olmam lazım. daha çokk var.

canım allah gönlüne göre versin şu test ne kadar nerden alıyon ve nasıl kullanıyon bana analatabilirmisin

Zeynepcim saol canım. eczaneden aldım ben. medismart ovulasyon testi adı bu. 27,5 ytl.. bide int.den siparişde edebiliyosun. googgle da arattır. çıkar karşına. güvenilmez olur diye direk eczaneden aldım ben.

ya ben bir yerde sormuştum böyle digital gibi bişiydi 120 milyon demiştide ondan soruyom
saol cevapların için bende bıktım doktora taşınmaktan belki bu ay onu denerim

ogle t atilinde gidip kan verdim yarımsaat sonra faklsayacaklarmıs az evel aradım bekliyorum olucem heycandannn

kullanımı zaten içinde var.tablo şeklinde çok kolay.. adetin kaç günde oluyo bunu bilmen lazım. benim 29 günde bir adetim. 13.gün teste başladım. 14.gün çift çizgi çıktı. o gün ve ertesi gün birlikte olmak gerekiyo :) sen kaç günde bir adet oluyosan karşısında günün yazıyo:smiley-cool:

esrako saat 3 oldu. çıkmadı mı daha yaa bende merak ettim hayırlısı rabbimden :)

Zeynep seninde 2.bebekmi olcak nasipse. öyleyse ilk çocuğun kaç yaşında cinsiyeti ne.

esra seni çok iyi anlıyorum canım ama biraz sakin ol ..inşallah heycanının karşılığını alırsın..kız bizide kendinle beraber panik yaptın valla ..işlerimi yapamıyorum soınucunu beklemekten

arkadaslar sonuç negatif ne yazıkkı
sizide kendimide bosa heycanlandırdım kusura bakmayın
hayatımda ilk kez adetim4 gun geçikti bir gun en çok geçikme olur o da çok nadir
uzugunum saskınım hiç ummuyordum bu sonucu demekki birdaha adet geçikincede umut etmiycez tek sonuç test te demekki
2 cıktı bu arada hcg degerim.5 den yuksek olması gerekiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…