Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

canım üzülme umudunuda sakın kaybetme..senin yaşadıklarını 3 ay önce aynen ben yaşamıştım testin sonucu gelince yıkılmıştım..ama hala umutla çalışıyorum mutlaka bir gün bizimde yüzümüz gülecek..zaten gebelik varsa 1--2 geçse bile çift çızgi silikte olsa çıkar..o yüzden boşuna kan testlerine para vermemek lazım . ben bunu öğrendim..

esrako canım üzülme sakın canım benim adet günlerimde hiç şaşmaz geçen ay benimde 4 gün geçmişti okadar ümitlenmiştimki khamile olduğumu sanıyodum ama malesef değilim canım stres yaptığımız için adet günlerimizde allak bullak oluyo olsun üzülme inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın

canım sağlık olsun önemli olan sağlığının yerinde oolması. bidaha ki ay olur inşallah .oluncaya kadar bıkmadan fakat kafaya takmadan devam.......:1hug:

kızlar deminde yazıdm ama gitmiyor bakımda imis site bakalım bu gidecekmi
hcg dgerim 2 imis yani gebelik yok 5 ve ustu olması gerekiyormus. adetim niye geçikti boyle bilmiyorum bakalım ne zaman adet olacagım. saskınım çok hemde umuyordum bu sonucu adetimin çok duzenli olmasına çok guvenmistim napalım kısmet

bende ymurtlama tembelliği var. aklına esince yumurtlama oluyo onu denk getirmek mesele.klomene başlıcam.ama çatlamazsa kist yapar diye korkuyorum.

bende ymurtlama tembelliği var. aklına esince yumurtlama oluyo onu denk getirmek mesele.klomene başlıcam.ama çatlamazsa kist yapar diye korkuyorum.

evet bu ilaçların öyle bir yan etkisi var ..bu ay bende 2 yumurta var tutmazsa kist olabilirmiş doktor öyle söyledi :sm_confused:

Esrako üzülme canım gene denersin.Kızlar benim için dua edin adet olmama 4 gün kaldı.Şimdilik sadece göğüslerim çok ağrıyor ve şiş.Bakalım var mı bir şeyler?Her şeyi hesapladık ama hiç umudum yok...

herkese gunaydın

dun dibe vurmus olmama ragmen bugun çok iyiyim gece 23,00 da adet oldum ve resmen sevindim bir sorunum yok vs diye. bu ay hsg çektirmistim pek çok dr a sordum netten olsun kendi dr larıma olsun ugecikme yapmaz dediler ama bende yaptı baska hiç bir zaman adetim geçikmez benim hele boyle 3-4 gun. demekki o yaptı diyorum. neyse onumuze bakalım zaten yumurtalık enfeksiyonu gormustu geçen ay dr um igne vermisti 7 tane simdi onları olacagım ve ondan sonra gonul rahatlıgı ile denemeler devam onumuzde yaz oh hava mis gibi nesel imutlu denemelere devam ederim:)

esrako hayırlısı olsun allahım ne zaman uyun görürse bebişinde o zaman gelir. benimde 3 yaşında bir oğlum var 2 aydır korunmuyorum. bu ay ikinci ayımız bakalım 19-20 nisan gibi adet olmam gerek bakalım geçen ay bizdede olmadı. zaten efe ye oğlumada 4 aylık uğraş sonucunda kavuşmştuk:)
ümidimizi kesmicez napam

zeyepcim.bide kisti eritmek için dr doğ. kont. hapı veriyo. o ay boşa gittiği gibi bide yumurtlama düzenin bozuluyo derken ooohoooo. zaman zaten geçmiyo.artık hamile kalmak için asır say öle değilmi.? esrako canım sende üzülme bu işte hepbirlikteyiz canım.önümüzdeki ay yine denersin.herşeyde bi hayır vardır.

AYYY ne olur bende bu ay olmasın..daha klomen kullanmayı düşünmüyorum bu aydan sonra ..bide kistle uğraşmayalım..aylar boşu boşuna akıp gitmesin..yaşta aynı hızla gidiyo valla:çok üzgünüm:

ne demezsin ya oyüzdende hemen hamişli istiom yaşlanınca çocuğa nası bakcaz

ZEYNEP iki konuda da sana yazmışım kız nerdesin kafam karıştı yatatlicadiarzu

8 aydır deniyodum ama şansızlık düşük oldu.sen nekadardır uğraşıyon .haa bide kadının yaşı sorulmazmış .ama biz kadın kadınayız bişi olmaz.

senin şu ilk bebeklerimizde sorun yaşamadık neden bebeğimiz olmuyor konusundaki nalzemeden çalmıyoruz diye yazdığın konuyo çok güldüm valla stres atma konusuna da gelŞeniz

ah canım ben hep kendimle dalga geçiyom ..ama stesi atamıyom...benim 8 ay bitti..bende 28 yaşındayım...eşime içirmediğim yedirmediğim kalmadı..valla adam zate kilolu iyice şişecek..

sen hemşireymişsin..bu konuda daha tecrübeli ve bilgili olmasın hangi semtte hemşiresin..bide özelmi devletmi..uff ne çok sordum yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…