Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

::şimdi yemeği koyup kk ya koştum. yani iki elim kanda olsa şu kkya giriyom valla :enbuyukkk:

eşim eczacı ohep dışarıdaki işleri yapar ecz işleri bana kalır.ama buarada sizlerle laflıyom işte.

ilk çocuğumsa bakım problemleri çıktı rahatsızlandı oyüzden kendim bakmak zorunda kaldım kreşler hiç iyi bakamıyor.bende istifa ettim. hayt hikayemi anlattım ya bu sayfayı ben katlettim.

valla giznurcum bende öyle işlerim ypıp buraya koşuyom...hastalık vallaa..benim oğlanda kreşe gidiyo ama ben memnunum şimdilik

eşim eczacı ohep dışarıdaki işleri yapar ecz işleri bana kalır.ama buarada sizlerle laflıyom işte.

hay bu arielin.....giznur kesin ben sendende test almışımdır..çünkü her ay değişik eczaneden almaya özen gösteriyom..:roflol: çünkü deli damgası almamak için aynı yerlere gitmemeye özen gösteriyom..fisfisfis valla arkadaşım ben eczanede çalışsam herhalde her gün test yapardım dükkanda batardı..:roflol:

sana bişi sölümmi ben hep yemeği yakıyom nerden bildin ben koca olsaydım benim gibi olsa boşardım heralde.

ya burdada bugün bizden başka kimse yoktu .ariel reklamından bıkıp kimse girmiyo galiba.

sana bişi sölümmi ben hep yemeği yakıyom nerden bildin ben koca olsaydım benim gibi olsa boşardım heralde.

nerden bilicem kokusu geldi ordan anladım tüh sana...klava:
ya bir kolide bana lazım valla testlere verdiğim parayla bayağı bir yatırım yapardım biyerebenneyaptımki

ben ariel kullanıyodum ..ama protesto ediyom...bu ne yaaa gözümüze gözümüze sokuyo gına geldi heee...yarın gitse bari

benim gibi herkesin merklı olupta test bakma hastası olduğunu bildiğim için 500 adet getirttim . 3 ytl ye gidiyo.senin bebiş kaç yaşında ismi ne

benim gibi herkesin merklı olupta test bakma hastası olduğunu bildiğim için 500 adet getirttim . 3 ytl ye gidiyo.senin bebiş kaç yaşında ismi ne

4,5 YAŞINDA TEŞHİSİ KONMUŞ HİPERAKTİF ÇOKTA TATLI BİR OĞLUŞUM VAR SENİNKİNİN CİNSİYETİ NE KAÇ YAŞINDA

maşallah.Allah sağlıklı uzun ömür versin .benimki kız 13 yaşnda .aynı benim ikizim
gibi bende araya fotokopi kağıdı koydum diyorum

ben henüz yeni evlendiğim gece hamiş kaldım .bunu da 2 ay sonra öğrendim daha kendim çocuk sayılırdım hiç bi stres olmadı .önce kızım büyüsün kökü bizde nasılsa istediğimizde yaparız dedim. sonra iş güç :sm_confused: şimdide olmuyo .Acaba Allah beni cezalandırıyomu diye düşünmedim değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…