:uhm:klomen kullanınca ne kadar olsa hormonla olmuş oluyo. normal yolla yumurtlamayla olsa daha iyi olur diye düşündük .yinede düşük oldu. mecbur komen kullanıcam bu gidişle. sende niye olmuyo ki biliyonmu.
inşalla tutturursun çift çizgiyi gördükten 24 sast sonra ilişkiye gir 36 saati geçirme .zeynepcim ya kanım sana çok ısındı. canımız sıkıldıkça sohbet edelim böle kafama göresin valla hem matrak hemde dert ortağı diyeyim .ama bizim sayfadan dertleşiriz. yoksa konu dışınada çıkıyoz konuyu açan arkadaşa ayıp olmasın..ok.
Ya kızlar inanın bencillik etmek istemiyorum allahım en azından bizlere birer evlat verdi ama insan yinede neden olmuyor diye kendini yiyip duruyor en azından ben öyle oldum eskiden öyle korkardım ki kaza ile ya çocuk olursa diye vakti değil diye ama kızım yeterince büyümeden ona haksızlık etmek istemiyordum zaten çalışıyorum ve çalışan insanın bebeği çok zor şartlarda büyüyor birde kardeş yükü getirmek istememiştim ama ben nerden bileyim böyle aylarca uğraşacağım ve olmayacak umarım hepimizin yakında yeni minikleri gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?