Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

hemen hamile kaldığım için yine kolaycacık olur dedim. ALLAH'da elinde olan bu cevherin kıymetini bilemedin nasıl bebek olurmuş gör diyo heralde.

ama canım senin bir düşüğünde olmuştu galiba dimi...demekki hamile kalabiliyosun belkide biraz daha zamanı vardır..herhangi bir tedavi görüyomusun..

evet düşük oldu ama bu hamileliğim de zorla uğraşarak olmuştu .medi smart (ovulasyon testi) sonrada yumurta takibi ile bende yumurta tembelliği oluyo.

:uhm:klomen kullanınca ne kadar olsa hormonla olmuş oluyo. normal yolla yumurtlamayla olsa daha iyi olur diye düşündük .yinede düşük oldu. mecbur komen kullanıcam bu gidişle. sende niye olmuyo ki biliyonmu.

inşalla tutturursun çift çizgiyi gördükten 24 sast sonra ilişkiye gir 36 saati geçirme .zeynepcim ya kanım sana çok ısındı. canımız sıkıldıkça sohbet edelim böle kafama göresin valla hem matrak hemde dert ortağı diyeyim .ama bizim sayfadan dertleşiriz. yoksa konu dışınada çıkıyoz konuyu açan arkadaşa ayıp olmasın..ok.

:uhm:klomen kullanınca ne kadar olsa hormonla olmuş oluyo. normal yolla yumurtlamayla olsa daha iyi olur diye düşündük .yinede düşük oldu. mecbur komen kullanıcam bu gidişle. sende niye olmuyo ki biliyonmu.

canım benim hormonlar normal ama bi doktor yumurtaların zayıf deyip klomen verdi o ay 3 tane bu ay 2 tane yumurtam oldu ama ne fayda yok yok..belkide eşimde veya benim tüplerde bir sorun olabilir:uhm:

bende seni çok sevdim ammma adını bilmiyom ki:çok üzgünüm: bu sayfadamı görüşelim diyon..sonra bi orda bi orda buluşamıyoz valla:sm_confused:

eşinin sperm sayısı yetersiz olabilir .tüplerini de bi kontrol ettir bakalım .edetlerin ağrılı olyomu.

sana benden arkadaşlık teklifi gelicek ono kabul et. birbirimizin sayfasına mesaj atarak konuşabiliriz.

eşim beni beklio. yanlış anlama o iş için deil haaa. pc de oda formlara girio. zamanım dolmuş senağlama sonra görüşürüz. ok

slm kızlar. bedişcim bidaha ki aya inşallah .... Zeynepcim senin yumutlama dönemin ozaman .belki bu ay tutturursun inşallah. ya benimde bu ay 1 hafta kalmasına rağmen hiç belirti yok .yumurtlamadıkmı ne.:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…