inşallah canım.. benimde bi oğlum var 10yaşında. artık krizlere girmiyo kardeş diye çünkü umudu kalmadı onunda. 1sene olcak nerdeyse ama nafile
benim oglumda hiç lafını bile etmezdi su an 8 yasında. ama ben ikinci dusunmeye basladıktan sonra ona sormaya basladım istermisin diye oyle oyle çocgun aklına soktum sandimki hemen olcak. simdi hiç adını anmayan çocuk sormaya basladı ne zaman kardesim olcak benim niye olmuyor vs vs . hatta dun aksam yattıgında dua etmeyi yeni ogrendi ne istiyosan allahtan isteyebilirsin dedim ellerinide acıyor yattıgı yerde kardes de istemis( insan daha kotu oluyor yaa nerden sordum onun fikrini nerden aklına soktum ne bilim hemen olamıycagını . ilk ayda olmustu oglum oysa lanet olsun bu spirale herseyimi alt ust etmis meğer içte .
:)))) bende oğlum için istiyorum ilerde biz yokken birbirlerine destek olsunlar diye yoksaa hem 10sene aradan sonra hemde bu yaştan sonra çocuk büyütmek zor valla.
aynen bende kızım için yapmaya karar verdim .kız erkek hiç farketmez ilerde birbirlerine destek olurlarbenim kızım 13 yaşında..hamile kalmayı başardığımda ilk ono söylemiştim çoksevinmişti. ona oyuncak bile almış. bende de düşük olunca zavallı bütün hayalleri suya düştü. inşallah en kısa zaman da tekrar hamile kalabiliriz. zaman bizim aleyhimize işliyo.yaş geçiyo.:sm_confused:
aynen canim ben birde yurt disindayim kimsem yok burda ilerde oglumda tek basina kalmasin buralarda birbirlerine yoldas olsunlar istiyorum
bende kendi kendime bir ben ikinciyi tutturamiyorum saniyordum , arkadaslarimin hepsi ikinciyi hatta ucuncuyu dogurdu valla bizde tik yok, bugun yarin regl olmam lazim inslh gelmez ya , Allah hayirlisini versin
aynen bende kızım için yapmaya karar verdim .kız erkek hiç farketmez ilerde birbirlerine destek olurlarbenim kızım 13 yaşında..hamile kalmayı başardığımda ilk ono söylemiştim çoksevinmişti. ona oyuncak bile almış. bende de düşük olunca zavallı bütün hayalleri suya düştü. inşallah en kısa zaman da tekrar hamile kalabiliriz. zaman bizim aleyhimize işliyo.yaş geçiyo.:sm_confused:
nazan adet oldunmu umarım olmamıssındırrr
evet malesef yaş geçiyo.. ben 33ün içindeyim ve 1yıldır olmayınca korkmaya başladım.. sen kaç yaşındasın canım
olmadim canim hicbir belirtide yok ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi yani goguslerim cok sizlarda simdi oda yok yanliz akintim cok birde alttan cok yanmam kasintim var deli olcam:bbo:
canım bende 32 nin içindeyim. şimdilerde herkes birincisini bu yaşta doğuruyo .hele sanatçılar kırkında hep tüp bebek yapıyo .biz 1-0 öndeyiz onlara göre .böyle düşünüp panik yapmama engel olmaya çalışıyom.ama milletin ağzı durmuyo onun içinde hemen yapmak istiyom. 2. sini nezaman yapcaksınız demelerinden bıktım. hamile kalıp alın size 2. diye sokağa çıkıp karnımı gözlerine .......... istiyom.:1no2: heralde anlamışsındır canım .Allah bizi mahçup düşürmesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?