Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

kizlar benimde 8 yasinda bir oglum var basimin etini yiyo surekli kardes diye ama aylardir beklemedeyiz , ogluma ikinci ay denememizde olmustu bu 1 senedir olmuyo reglime 2 gun var inslh bu ay olmam...

inşallah canım.. benimde bi oğlum var 10yaşında. artık krizlere girmiyo kardeş diye çünkü umudu kalmadı onunda. 1sene olcak nerdeyse ama nafile

inşallah canım.. benimde bi oğlum var 10yaşında. artık krizlere girmiyo kardeş diye çünkü umudu kalmadı onunda. 1sene olcak nerdeyse ama nafile

yazik cocuklara ya ben bir kere hamile kaldim birkac ay once dusuk yaptim oglum cok agladi Allah bize niye kardes vermiyo herkezin kardesi var benim yok diye en cok oglum icin istiyorum bebek sahibi olmayi valla
onceden hapla korunurdum bir gun unutayim korkardim hamile kalicam diye sanki o kadar kolaymis gibi:roflol:

:)))) bende oğlum için istiyorum ilerde biz yokken birbirlerine destek olsunlar diye yoksaa hem 10sene aradan sonra hemde bu yaştan sonra çocuk büyütmek zor valla.

benim oglumda hiç lafını bile etmezdi su an 8 yasında. ama ben ikinci dusunmeye basladıktan sonra ona sormaya basladım istermisin diye oyle oyle çocgun aklına soktum sandimki hemen olcak. simdi hiç adını anmayan çocuk sormaya basladı ne zaman kardesim olcak benim niye olmuyor vs vs . hatta dun aksam yattıgında dua etmeyi yeni ogrendi ne istiyosan allahtan isteyebilirsin dedim ellerinide acıyor yattıgı yerde kardes de istemis ( insan daha kotu oluyor yaa nerden sordum onun fikrini nerden aklına soktum ne bilim hemen olamıycagını . ilk ayda olmustu oglum oysa lanet olsun bu spirale herseyimi alt ust etmis meğer içte .

evet yaa şu spral mahvetmiş bizlerii..bende onunlla korundum yıllarcaaa..
malesef sağ tüpümden oldum onun yüzündeenbenim kzımda çok istiyor.. etrafta duydukça üzülüyor iç geçiriyor.. her ay soruyor anne hissediyonmu varmı diyee.. Rabbim hepimizin meleklerini gönderir inşş(AMİNNNN..

Inşş.. Spral Yüzünden Malesef.. Kolay Korunma Yöntemi Işte Anasini Satim.. Ablam 2.ciye Istediği 1.ayda Hamile Kaldi Ama çekme Yöntemiyle Korundu Tam 8 Sene.. O Yüzden Herhalde Ki Hemen Hamile Kaldi.. Nasip Ya Allah Zamanini Bilir Herhalde (

:)))) bende oğlum için istiyorum ilerde biz yokken birbirlerine destek olsunlar diye yoksaa hem 10sene aradan sonra hemde bu yaştan sonra çocuk büyütmek zor valla.

aynen bende kızım için yapmaya karar verdim .kız erkek hiç farketmez ilerde birbirlerine destek olurlarbenim kızım 13 yaşında..hamile kalmayı başardığımda ilk ono söylemiştim çoksevinmişti. ona oyuncak bile almış. bende de düşük olunca zavallı bütün hayalleri suya düştü. inşallah en kısa zaman da tekrar hamile kalabiliriz. zaman bizim aleyhimize işliyo.yaş geçiyo.:sm_confused:

aynen canim ben birde yurt disindayim kimsem yok burda ilerde oglumda tek basina kalmasin buralarda birbirlerine yoldas olsunlar istiyorum
bende kendi kendime bir ben ikinciyi tutturamiyorum saniyordum , arkadaslarimin hepsi ikinciyi hatta ucuncuyu dogurdu valla bizde tik yok, bugun yarin regl olmam lazim inslh gelmez ya , Allah hayirlisini versin

İNŞOLUCAK ARKADAŞLAR BİİZMDEE.. RABBİM BÜYÜK.. BENDE EN ÇOK KIZIIM İÇİN İSİTOYRUM.. ÖNCEDEN İSTEMEDİM.. KIIZM OLDU11 YAŞINDA.. AMA NE YAPALIM KADERBÖYLEYMİŞ.. RABBİM HİÇ KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN..AMİNNNNNN.

evet malesef yaş geçiyo.. ben 33ün içindeyim ve 1yıldır olmayınca korkmaya başladım.. sen kaç yaşındasın canım

kızlar sizin çocuklar bayağı büyükmüş benimki 3.5 yaşında ama kardeş istemiyo hamile kalırsam bakalım ne olacak çok kıskanç kardeşimin oğlunu bile kucağıma alamıyom geliyo hemen o yatıyo kucağıma hayırlısı ne diyelim hamile kalırsam biraz zorluk çakecem gibi 3 günüm var adetime inşallah olmam sizlerde olmazsınız inşallah

Aminn Zeynep Aminn. Rabbim Sağliklisini Ve Hayirlisini Versin Hepimize.. Ilk çocuklarimiz Gibi Sağlikli Gelsinler En önemlisi Bu..

evet malesef yaş geçiyo.. ben 33ün içindeyim ve 1yıldır olmayınca korkmaya başladım.. sen kaç yaşındasın canım

canım bende 32 nin içindeyim. şimdilerde herkes birincisini bu yaşta doğuruyo .hele sanatçılar kırkında hep tüp bebek yapıyo .biz 1-0 öndeyiz onlara göre .böyle düşünüp panik yapmama engel olmaya çalışıyom.ama milletin ağzı durmuyo onun içinde hemen yapmak istiyom. 2. sini nezaman yapcaksınız demelerinden bıktım. hamile kalıp alın size 2. diye sokağa çıkıp karnımı gözlerine .......... istiyom.:1no2: heralde anlamışsındır canım .Allah bizi mahçup düşürmesin inşallah.

olmadim canim hicbir belirtide yok ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi yani goguslerim cok sizlarda simdi oda yok yanliz akintim cok birde alttan cok yanmam kasintim var deli olcam:bbo:

canım mantar falan olmasın. Dr. a gitmek te istemiyosun kesin. ama devam ederse yinede bi git derim hamiş falan kalırsan sonra ilaç kullanamazsın.

DOĞRU DİYOSUN ÇOK ŞÜKÜR ONLAR OLMUŞ.. O MİLLET VARYA AĞZILARI TORBA OLSA BÜZMEK DEİLDE KESECEM( BİZİM MAHALLEDEDE SORAR DURURLAR OĞLUM DAHA 5-6 YAŞLARINDAYKEN HANİ Bİ TANE DAHA DÜŞÜNMÜYONMU FALAN YOK DÜLŞÜNMÜYORUM DİYODUM OZAMANLAR. 1SENEDİR İSTEDİĞİMİZİ BİLİYOLAR YA SÜREKLİ SORUYOLAR VARMI BİŞİ FALAN.. SANKİ BENİM DERDİM ALEMİ GERDİ.. NEYSE İNŞ MAHCUP OLMAYIZ AMİN CANIM ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…