Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

kısalrr milleti boşverin.. sanki onalr bakıp büyütecek. bende sinir oluyorum öyle varmı yokmu diye somuyorlarmıı((sinirlerr.sanki sadece bizim elimzide iş.. onu veren Allah.. biz aracıyız.. nasipe ederse olucak elbet diilmi yaa

haklısınız arkadaşlar.
nazara inanlarınız varmı .ben zorla hamile kalmıştım ya1 ay önce düşük olunca tıp bilgim olduğu halde ben nazardanda şüpheleniyorum.beni görseniz 32 yaşında demezsiniz. övünerek söylemeym ama kimseye gerçek yaşımı demiyom. beni genç kız zanneden bile var. 13 yaşında kızım var aynı boyda kiloda bide bana çok benziyo .tanımayanlar bizi ikiz zannediyo.bilenlerse işte geç kızı olduğu halde kendiside genç görünüyo bide ikinciyi yapıyo diye düşündüler.valla bida hamile kalınca kimseye söylemicem .
siz başkasınız tabiki sizinle paylaşıcam canlarım.Şeniz

Son düzenleme:
evte giznur..haklısın canım..kimseye söylememek lazım kötü göz var nazar var...ama maaalessefff biz kadınların çenesi biraz düşük oluyo baştan yayaıyoz sanki hemen olucakmış gibi sonrada olmayınca vericek cevap bulamıyoz...o yüzden en iyisi söylememek ...hamiş kalırsakta kazara oldu deriz...:)

:)) Kirkbirkere Maşallah Canim:) Valla Ben Vücut Kitle Endeksine Göre Az Kilolu çikiyom:d

valla çoçuğun başını görünceye kadar söylemicem işede gitmicem evden bile çıkmam valla .

:)) Kirkbirkere Maşallah Canim:) Valla Ben Vücut Kitle Endeksine Göre Az Kilolu çikiyom:d

beren bu maşallah bana geldi galiba saol canım maşallah diyen dillerin dert görmesin.
zaten koca bi nazarlık kolye aldım hani şu yeni çıkanlardan altın olyo ya ondan aldım yakıyom bide gevşen alıcam tam olsun

canım mantar falan olmasın. Dr. a gitmek te istemiyosun kesin. ama devam ederse yinede bi git derim hamiş falan kalırsan sonra ilaç kullanamazsın.

evet canim sanirim mantar var ama regl olmam lazimdi gecikti test yaptim negatif birkac gun daha bekleyip tekrar test yapicam oyle gidicem doktora

kizlar ayni dert bende de var 2 gune bir gordugum insanlar bile varmi bisey varmi bisey diye ikide bir soruyor yok demekten biktim sonrada niye yok olmuyomu iyi calismiyormusunuz felan deyip inceden dalga geciyorlar , iyice moralim bozuluyorklava:

Boşver Nazancim Takmamak Lazim..biliyorum Insan Hem Sinirleniyo Hem üzülüyo Ama Soranlara Erteledik şimdilik şu An Istemiyoruz De..

kızlar 5-6 kişiyle şu konuyu götürüyoz .diğer kişiler ya bizi ekiyo yada hamiş mi kaldılar ne .

kızlar ben bugün test yaptım hamileyim sizlerde en kısa zaman da kalırsınız inşallah

çok sevindim ya :teytey: inşallah darısı bizim başımıza .Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasını göstersin inşallah.sen şimdi terfimi etmiş oldun arada bizim buralara uğrarsın.klomenmi kullandın naptın .kullandıysan belki ikizlerin olur.

yok canım hiçbişey kullanmadım Allah sizlerede nasip etsin buraları boş bırakırmıyım ben sonuna kadar yanınızdayım canım:teytey::teytey:

ballim diger baslikta tebrik etmistim ama yine tebrik etmek istiyorum :)) darisi bizlerinde basina
benim adet tarihim 19 nisan bakalim bende güzel haberler vercemmi :)

kızlar valla bu ay d.kontrol hapı kullanmanın etkisiyle stresten biraz uzaklaşmıştım gebelik bölümünede bakmama kararı almıştım(sürekli kafamda bu konunun olmaması için) hastalandım bu ay çalışmalara tekrar başlıycaz veeeeeeeeeeee şimdiden acaba olucakmı yok yumurtlama günü hesaplamaları başladı güzel allahım inşallah yüzümüzü ikinci kez güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…