- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
:)) Kirkbirkere Maşallah Canim:) Valla Ben Vücut Kitle Endeksine Göre Az Kilolu çikiyom:d
canım mantar falan olmasın. Dr. a gitmek te istemiyosun kesin. ama devam ederse yinede bi git derim hamiş falan kalırsan sonra ilaç kullanamazsın.
DOĞRU DİYOSUN ÇOK ŞÜKÜR ONLAR OLMUŞ.. O MİLLET VARYA AĞZILARI TORBA OLSA BÜZMEK DEİLDE KESECEM( BİZİM MAHALLEDEDE SORAR DURURLAR OĞLUM DAHA 5-6 YAŞLARINDAYKEN HANİ Bİ TANE DAHA DÜŞÜNMÜYONMU FALAN YOK DÜLŞÜNMÜYORUM DİYODUM OZAMANLAR. 1SENEDİR İSTEDİĞİMİZİ BİLİYOLAR YA SÜREKLİ SORUYOLAR VARMI BİŞİ FALAN.. SANKİ BENİM DERDİM ALEMİ GERDİ.. NEYSE İNŞ MAHCUP OLMAYIZ AMİN CANIM ..
kızlar ben bugün test yaptım hamileyim sizlerde en kısa zaman da kalırsınız inşallah
çok sevindim ya :teytey: inşallah darısı bizim başımıza .Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasını göstersin inşallah.sen şimdi terfimi etmiş oldun arada bizim buralara uğrarsın.klomenmi kullandın naptın .kullandıysan belki ikizlerin olur.
kızlar ben bugün test yaptım hamileyim sizlerde en kısa zaman da kalırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?