Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

kızlar merhaba.daha öncede yazmıştım bendede aynı sorun var.3 aydır korunmuyoruz ancak tık yok.ayrıca adetlerimin rengi giderek koyu kaverengini almaya başladı.kafama takıldı internetten arastırma yaptım.bazı koyu renkli kanamalar çikolata kisti denilen şeyden kaynaklanıyormuş bu da gebe kalma sansını aza indiriyormuş meslegim geregi şırnaktayım merkezidede deil uyuz bi ilçesinde doktor falan da yokki bi muayene olsam bide dış gebelikten çok korkuyorum.valla bilmiyorum ne olcak bizim halimiz RABBİM yardım etsin bizim gibi olanlara.inşallah kısa surede ikinci bebişlerimizi alırız kucagımıza.çikolata kisti olan varmı aranızda

canım ben sana kendimi anlatayım.3 aydır kendime sinir oldum yok yumurtlama gunuydu yok göguslerim belirginleşti kusmalarım bulantım tamamen takıntı haline getirdim eczacılar test satmaktan bıktı.inan hepsi psikolojik ne kadar kafana takarsan okadar zorlaşıyor.bu gun adetim bitti.ben artık takmıcam olursa RABBİM zaten bize bir zaman belirlemiş ne kadar ugraşırsan ugras olmuyo zamanı gelmeyince.hiç üstüne düşmicem eşimle bebek için deil istedigim için yapıcam.çünkü öbür türlü eşler arasındada problem oluyor.bir çok kişiden duydum bendede aynen oldu. yumurtlama gunu dışında eşimin yanına bile ugramıyorumhem eşimde bunu bildigi için ikimizde sanki ev ödevi gibi çok formalite oluyor.benden sana tavsiye hiç umutlanma adetin gelicekse bırak gelsin.gelmesse gelmez zaten .ilk çocugumda ne ymurtlama gunu bilirdim ne vucut ateşi ölçmeyi.tamanen istegim dışında ve o da ayda bir kez oldu hiç beklemedigim bir andaydı.umarım anlatabilmişimdir

aynen ya kızımda bende bilmiyordum yumurtlama günü falan ilk ay tutmuştu bu arada bende kist var önce basit kist dedi dr 5 ay oldu şimdide çikolata kisti olabilir dedi hap kullandım bir kaç ay dr.ada gitmeyi düşünmüyorum benim adet başlangıcında ve bitişinde kahverengi akıntım oluyor buda kistin azda olsa eridiğine işaret.sende ihmal etme dra git

anlıyorum cnm peki daha önce adetinin başında ve sonunda kaverengi akıntı oluyormuydu. kisstten sonramı başladı.?birde bu akıntıların gelmesi eridigi anlamına gelmesi iyi birşey mi yoksa kötümü anlayamadım.benim oluyodu önceleri fakat bu son adetimde son3 gün afedersin sümüksü yapışkan hani uhu olur ya yapış yapış ve koyu kahve öçamur gibi bitti.birde kokusu ekşimiş peynir gibiydi.

daha önce böyle bir sorunum yoktu kistin erimesi iyi birşey adetle birlikte atıyorsun bu şekilde yok oluyor kokuda oluyr birde adet düzensizliği yapıyor

kızlar günüme daha 4 gün var ama ben kan testi yaptırıcam bugün ne olur bana dua edin..çünkü 3 gündür test yapıyorum hepsinde bir gölge beliriyo..allahım inşallah vardır...

arkadaşlar inşallah bizlerde ikinci bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri göreceğiz bende 7 aydır deniyorum her ay hüsrana uğruyorum ,yıkılıyorum bu ayda ümidim yok zeynepcim inşallah sen mutlu bir haber alırsında bizede bir umut olursun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz...

kızlar günüme daha 4 gün var ama ben kan testi yaptırıcam bugün ne olur bana dua edin..çünkü 3 gündür test yapıyorum hepsinde bir gölge beliriyo..allahım inşallah vardır...

hadi hayırlısı zeynep.. inş. vardır bebek.. de kafama takıldı adetine 7gün varken test yapılınca çıkıyomu ki:??? fortel testi mi yapıyosun yoksa normal ucuz testmi?? bende yapsam çıkarmı ki:sm_confused: 20sinde adet olmam lazım.. ama daha çok dimikafamçokkarıştı yok şaka ben beklicem yine.. vermicem okadar para. 18,5 ytl ay fortel. gerek yok yani.. zaten adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrı var. yalnız bi tuhaflık var bacaklarımada ağrı giriyo kasıklarımla beraber.. ve göğüslerim şişmedi. tuhaff.. ama yormuyorum yormıcam sonra üzülüyo insan:smiley-cool: :)

AA ZEYNEPCİM HADİ İNŞ GELMİŞTİR BEBEİŞİN.. BU AYIN İLK HAMİŞ SEN OL BAKEMM:))AY BEN DE HELECANLANDIM
.. HADİ HAYIRLI HABERLER VER BİZE İNŞŞ:)

kızlar ben geldimmm....kısaca şöyle anlatıyım en sonki testi bu sabah yaptım çok çok açık bir pembe çıktı ama adetimin günü perşembe..bende kan verdim ...değeri 4.05 çıktı...doktorda bu sonuç şimdi belli olmaz adetin geçsin öyle gel dedi...ama benim daha öncede adetim 10 gün geçtiğinde kan testi yaptırmıştım değerim 0.01 çıkmıştı yani yoktu...değerin 5 ten yukarı olması lazımmış....ya ne olur bana bir fikir verin sizce hamişmiyim..ben perşembeye kadar çıldırırım...

canım erken yaptırmışsın.. ama silik çizgide var diyorsun.. belkide geç döllenmedir..dr un dediği gibi bekle o zaman en az p.tesi ye kadar.. inş adet olmassın inş gelmiştir meleğin.. hayırlısı olsun..:))

canım benim geçen cuma yani ayın 4 ünde çatlatma iğnesi oldum doktor 5 inde ilişki verdi...yani varsa bile 9 günlüktür daha çok erken ama gel sen onu bana anlat

slm canım. bi arkadaşın da aynı senin gibi olmuştu. sonra adet olsumuştu. . canım regliye yakınken ken de hormon yükseldiği için açık pembe renkte çıkabilio .kesin kan testinde belli olur. dr. sana bilgi yi iyi vermemiş hamile olsn değerin yüksek çıkardı. ama geç döllenme olduysa hemen belli olmaz . ya inşallah öyle olmuştur.

zeynep yerinde olsam her sabah idrar testi yaparım net çizgiyi yakalayana kadar:roflol: bence hamişsin silik çizgide görmüşsün ayyyy hadi inşallah ver şu güzel haberi

zeynep yerinde olsam her sabah idrar testi yaparım net çizgiyi yakalayana kadar:roflol: bence hamişsin silik çizgide görmüşsün ayyyy hadi inşallah ver şu güzel haberi

dermazcım zaten her sabah yapıyom bu 3. testti 3ündede çıktı.bugün 2 test daha aldım hergün yapıcama.s..kocacım yakında iflas eder herhalde...:roflol:

canım inşallah geç döllenmedir aslında değerin yüksek sayılır ben geçen ay 4 gün geçmiştim günümü 0.90 çıkmıştı hem senin adetine daha var inşallah ikinci bebek bekleyenler arasına sende girersin benimde cuma günü adet günüm ama hiç ümidim yok:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…