kızlar valla bu ay d.kontrol hapı kullanmanın etkisiyle stresten biraz uzaklaşmıştım gebelik bölümünede bakmama kararı almıştım(sürekli kafamda bu konunun olmaması için) hastalandım bu ay çalışmalara tekrar başlıycaz veeeeeeeeeeee şimdiden acaba olucakmı yok yumurtlama günü hesaplamaları başladı güzel allahım inşallah yüzümüzü ikinci kez güldürür
kızlar günüme daha 4 gün var ama ben kan testi yaptırıcam bugün ne olur bana dua edin..çünkü 3 gündür test yapıyorum hepsinde bir gölge beliriyo..allahım inşallah vardır...
kızlar günüme daha 4 gün var ama ben kan testi yaptırıcam bugün ne olur bana dua edin..çünkü 3 gündür test yapıyorum hepsinde bir gölge beliriyo..allahım inşallah vardır...
kızlar ben geldimmm....kısaca şöyle anlatıyım en sonki testi bu sabah yaptım çok çok açık bir pembe çıktı ama adetimin günü perşembe..bende kan verdim ...değeri 4.05 çıktı...doktorda bu sonuç şimdi belli olmaz adetin geçsin öyle gel dedi...ama benim daha öncede adetim 10 gün geçtiğinde kan testi yaptırmıştım değerim 0.01 çıkmıştı yani yoktu...değerin 5 ten yukarı olması lazımmış....ya ne olur bana bir fikir verin sizce hamişmiyim..ben perşembeye kadar çıldırırım...
kızlar ben geldimmm....kısaca şöyle anlatıyım en sonki testi bu sabah yaptım çok çok açık bir pembe çıktı ama adetimin günü perşembe..bende kan verdim ...değeri 4.05 çıktı...doktorda bu sonuç şimdi belli olmaz adetin geçsin öyle gel dedi...ama benim daha öncede adetim 10 gün geçtiğinde kan testi yaptırmıştım değerim 0.01 çıkmıştı yani yoktu...değerin 5 ten yukarı olması lazımmış....ya ne olur bana bir fikir verin sizce hamişmiyim..ben perşembeye kadar çıldırırım...
zeynep yerinde olsam her sabah idrar testi yaparım net çizgiyi yakalayana kadar:roflol: bence hamişsin silik çizgide görmüşsün ayyyy hadi inşallah ver şu güzel haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?