Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

ŞenizŞenizŞeniz canlarım yaa benim halim daha kötü evde iki haftadır tadilat vardı işçilerin biri geldi biri gitti mahvoldum ev inşaat alanı gibi oldu şimdi düzenlemeye çalışıyorum biyandanda bebişin olmaması beni üzüyo halbuki bu ay çok ümitliydim ama gene hüsran oldu tadilat nedeniyle doktorada gidemedim napıcağımı bilemiyorum belki içtiğim ilacı bu ayda içerim önümüzdeki ay giderim gerçi ilacı içmemin günüde geçti 5. günü içmem gerekiyordu bugün 6. gün etkisi olurmu bilmiyorum ama napim hiçbişey yapmamaktan iyidir sizde durumlar nasıl gelişme varmı hepimiz hamile kalalım hepimizin çocuklarına kardeş gelsin diye hep dua ediyorum inşallah tez zamanda hepimiz güzel haberleri alırız ...... AMİN.....:teselli::teselli::teselli::teselli:

gerçekten zor allah kolaylık versin bebiş için niye aşılama denemiyorsun ben kısmet olursa temmuzda aşılama denemeyi düşünüyorum artık kendimden geçtim kızım için biran önce tabi hayırlısıyla olsun istiyorum kızım çok üzülüyor dün bana anne rüyamda iki tane kardeşim olduğunu gördüm dedi gece yatarken dua ediyormuş allahım bana kardeş ver beni kimsesiz bırakma diye bunları bana söylediğinde çok duygulandım inşallah yüce rabbim kızıma ve kızım gibi kardeş isteyen bütün çocuklara tez zamanda kardeşlerini gönderir aminnnn.a.s.

doktorum aşılamayı şuan için uygun görmedi sizin bir çocuğunuz var bide kendiliğimden 4 sene önce gebe kaldım 6 haftalık düşürdüm yani gebe kalabildiğin için aşılamaya şu an gerek yok dedi yumurtlamam takip ediliyo klomen kullanıyorum ilk ay yumurtlamadım geçen ay yumurtladım ümitliydim ama olmadı bu ay gidemedim bakalım öbür ay nolcak gerçi ilk çocuğumda farklı tedavi görmüştüm bir kaç ayda hamile kalmıştım yumurtlama takibi yapılmamıştı rahim filmide çekilmemişti gerçi doktor farklıydı hem o zaman daha küçüktüm ona göremi uygulandı tedavi bilmiyorum aynı doktora gidemedim bu doktorum farklıdoktoruna göre değişiyo tedavi belkide ama bu gittiğim doktorda çok iyi de ben usandım artık tedavi görmektenbi an önce gelse minik meleğim :emir_bebek inşallah hepimiz ikincileri kucağımıza alırız fisfisfis:

doktorum aşılamayı şuan için uygun görmedi sizin bir çocuğunuz var bide kendiliğimden 4 sene önce gebe kaldım 6 haftalık düşürdüm yani gebe kalabildiğin için aşılamaya şu an gerek yok dedi yumurtlamam takip ediliyo klomen kullanıyorum ilk ay yumurtlamadım geçen ay yumurtladım ümitliydim ama olmadı bu ay gidemedim bakalım öbür ay nolcak gerçi ilk çocuğumda farklı tedavi görmüştüm bir kaç ayda hamile kalmıştım yumurtlama takibi yapılmamıştı rahim filmide çekilmemişti gerçi doktor farklıydı hem o zaman daha küçüktüm ona göremi uygulandı tedavi bilmiyorum aynı doktora gidemedim bu doktorum farklıdoktoruna göre değişiyo tedavi belkide ama bu gittiğim doktorda çok iyi de ben usandım artık tedavi görmektenbi an önce gelse minik meleğim : inşallah hepimiz ikincileri kucağımıza alırız fisfisfis:

ilacımı almadım bu ay boş geçicek belkide biraz düşünmemek daha iyi olucak önümüzdeki ay giderim artık sanki hiç olmucakmış gibi hissediyorum ne bilim en azından allaha şükrediyorum bitane oğlum var diye ya o da olmasaydı napardım bilemiyorum allah herkeze annelik duygusunu tatmayı nasip etsin oğlum benim dert ortağım onunla büyüdüm aramızda 19 yaş var arkadaş gibiyiz oğlumla oğlum bana moral oluyor ama kardeş istemesi benimde benimde hamile kalamamam çok üzüyo beni hep dua ediyor bi kardeşim olsun diye anne karnında ne zaman bebek çıkıcak diye devamlı soruyo kendimi çok suçlu hissediyorum oğluma karşı hayırlısıyla tez zamanda allah hepimize verir inşallah ikincileri ....AMİN...

bu gün herkez nerde beni yanlız bıraktınız:uhm::uhm::uhm::uhm:................................................:teselli:::teselli:....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Nerdesiniz arkadaşlar ya??Yarın doktora muayeneye gidicem korkuyorum yine stres başladı.Offf.

Nerdesiniz arkadaşlar ya??Yarın doktora muayeneye gidicem korkuyorum yine stres başladı.Offf.

canım korkma stres yapma sakin olmalısın hatırlıyorumda 8 sene önce tedavi görürüken son ilaçları verdiğinde doktorum kullandım ve işe girmiştim çalışma hayatına atılınca ilacı kullandım ama sanki grip hapı içer gibi aklımda kesinlikle gebelik yoktu işe başladığım için geleceğe dair planlar yaparak girdim işe tabiki öncesinde defalarca yaşadığım her ayki hayal kırıklıkları beni bezdirmişti zaten dile kolay tam 4 sene tedavi gördüm gitmediğim doktor kalmadı bu yüzden gene olmucak gözüyle bakıyodum neyse işe girdiğimde adetim 5 gün geçiyordu ama aklımda hamilelik diye bişey yoktu kesinlikle hatta kurban bayramıydı görümcemlerdeydik eşim et pişirdi o ne iğrenç kokuydu öyle çok tiksindim yiyemedim bu et kokmuş dedim görümcemde nasıl kokar daha yeni kestik kurbanı dedi neyse işe başladım adtim baya geçmişti bir buçuk ay kadar anneme söyledim hemen tahlil yaptırmamı söyledi bir hafta sonra yaptırdım ve gebeydim hemde iki buçuk aylık yani tedavi gör ama grip olduğunu farzet bunun için tedavi gördüğünü düşün kesinlikle hamileliği düşünme canım inşallah dua edelimde hepimizin bebişleri olsun bak bana allah en ümid etmediğim anda verdi bana oğluşumu bu yüzden tedavini aksatmadan oluruna bırak allah en hayırlı zamanda sana güzel bir bebek nasib edicektir Şenizbu arada kaç gündür giriyorum burda kimseyi bulamıyorum saklanıyolarmı ne:1hug::1hug:

İnşallah canım en çok da bi eziklik duyuyorum sanki 1 çocuğum var ama herkes soruyo 2.yi düşünmüyomusun falan.Ee hap alıcam kayınvalidem falan biliyo..Bilmiyorum farklı düşünceler işte ama hayırlısı napalım...

canım neden bu kadar ümitsizsin anlamadım allaha şükretmelisin bir tanede olsa annesin sen allah seni evladına evladınıda sana bağışlasın herşeyin hayırlısını yüce yaradan bilir ilk nasıl oldu demekki vakti geldiğinde ikincide olur sen yeterki sabırlı ol zamanı gelince olucaktır hem bu kadar stres yaparsan oluca varsada olmaz sakin olup her şeyi zamana bırakmalısın napabiliriz canım vakti gelmediyse napabilirizki dediğim gibi sanki grip olmuşsunda onun tedavisini görüyormuşsun gibi hissetmelisin beynini buna odakla biliyorum çok zor ama napalım sabredicez işte bak benimde ikinci olmuyo 13 yıllık evli olmama rağmen hiç korunmadım ilk oldu tedaviyle ama ikinci olmuyo şu an tedavi oluyorum hayırlısı bakalım bu arada yavrun kaç yaşında allah yavrularımızı bize bağışlasın bizleri onların yokluğuyla sınamasın.... AMİN......:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

arkadaşlar bende 6 sene yasmin denen hapı kullandım.6 yaşında bir kızım var .hapı bırakalı 8 ay oldu ama tık yok.sanırım filizim sende hap kullandın.ne kadar süre kullandın,hangi haptı ,ve ne kadar oldu bırakalı?

Artık ümitsiz değilim.Beklemeyeceğim..Ben 2,5 yıl kullandım hapı.Geçen sene nisanda bıraktım ben senesini geçti ama yara varmış şubatta yara yaktırdım.İşte 2-3 ay sonra gebe kalamazsan gel dedi doktorum.Yarın gitmeyi düşünüyorum.Kızım 5 yaşında.....

O nasıl msj dı ya öle kim gönderdi onu ne için yaptı anlamadım.............

doktora gittinmi ne dedi anlatırmısın merak ettimde bide alttaki mesajı banamı yazdın nolduki haa unutmadan şeker hapı kullanıyolarmış bazı kadınlar bir bilgin varmı bu konuyla ilgili:1hug:

doktora gittinmi ne dedi anlatırmısın merak ettimde bide alttaki mesajı banamı yazdın nolduki haa unutmadan şeker hapı kullanıyolarmış bazı kadınlar bir bilgin varmı bu konuyla ilgili:1hug:

gittim bugün canım.klomenle çatlatıcı iğne verdi.3ay.....inşl.kalırım.şeker hapından haberim yok.hayır başka bir msj yazılmış pis pis resimler konmuş ama silmiş konu sorumlusu ona dedim..yerimseniben

canım yaa bende 3 aydır klomen kullanıyorum ama bana çatlatıcı iğne vermedi doktor neden acaba yumurtladığımı söyledi ama yumurta çatlıyomu kaçtane bunlarla ilgili hiç bir bilgi vermedi sana ne dedi neyin varmış başka tahlil falan istemedimi:uhm::uhm:

Başka tahili falan istemedi canım.Muayene etti.Yara falan yok dedi.ultrasonla baktı.Kaç sene hap kullandığımı sordu.2,5 yıl dedim.Hap kullananların%30 unda böyle oluyomuş.Hapı bıraksalar bile etki devam ediyomuş yumurtalıklar üzerinde,o yüzden yumurtaları uyaracağız dedi.Klomen verdi günde 3 sefer.Birde çatlatıcı iğne.3 ay boyunca....Eğer kalamazsam ne olacak dedim.Büyük ihtimalle kalırsın dedi ama olmazsa rahim filmi çekeceğiz dedi...Sendeki sorun neydi canım?

EŞİNE NİE BAKILIYO CANIM ZATEN BİR ÇOCUĞUNUZ YOKMU?hEM SEN NE İLE KORUNMUŞTUM İLK ÇOCUKTAN SONRA??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…