Nerdesiniz arkadaşlar ya??Yarın doktora muayeneye gidicem korkuyorum yine stres başladı.Offf.
Artık ümitsiz değilim.Beklemeyeceğim..Ben 2,5 yıl kullandım hapı.Geçen sene nisanda bıraktım ben senesini geçti ama yara varmış şubatta yara yaktırdım.İşte 2-3 ay sonra gebe kalamazsan gel dedi doktorum.Yarın gitmeyi düşünüyorum.Kızım 5 yaşında.....
doktora gittinmi ne dedi anlatırmısın merak ettimde bide alttaki mesajı banamı yazdın nolduki haa unutmadan şeker hapı kullanıyolarmış bazı kadınlar bir bilgin varmı bu konuyla ilgili:1hug:
canım yaa bende 3 aydır klomen kullanıyorum ama bana çatlatıcı iğne vermedi doktor neden acaba yumurtladığımı söyledi ama yumurta çatlıyomu kaçtane bunlarla ilgili hiç bir bilgi vermedi sana ne dedi neyin varmış başka tahlil falan istemedimi:uhm::uhm:
Başka tahili falan istemedi canım.Muayene etti.Yara falan yok dedi.ultrasonla baktı.Kaç sene hap kullandığımı sordu.2,5 yıl dedim.Hap kullananların%30 unda böyle oluyomuş.Hapı bıraksalar bile etki devam ediyomuş yumurtalıklar üzerinde,o yüzden yumurtaları uyaracağız dedi.Klomen verdi günde 3 sefer.Birde çatlatıcı iğne.3 ay boyunca....Eğer kalamazsam ne olacak dedim.Büyük ihtimalle kalırsın dedi ama olmazsa rahim filmi çekeceğiz dedi...Sendeki sorun neydi canım?[/QU doktor benden bütün tahlilleri istemişti eşimde tahlil verdi rahim filmi bile çektirdim hiç birşey çıkmadı yumurtlamama bakıcağını söyledi klomen verdi ilk ay yumurtlamadım ikinci ay yumurtladım bu ay gebelik bekliyoruz kalmazsan ilk gün gelirsin dedi ama hiç yumurtamın çatlayıp çatlamadığını falan söylemedi niye acaba yaa çok kafam takıldı bu ayda gidemedim boş geçiyo anlıcan önümüzdeki ay gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?