Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

EŞİNE NİE BAKILIYO CANIM ZATEN BİR ÇOCUĞUNUZ YOKMU?hEM SEN NE İLE KORUNMUŞTUM İLK ÇOCUKTAN SONRA??

ben 12 yıllık evliyim hiç korunmadım ilk çocuğumda tedaviyle olmuştu zaten oğlumdan 4 sene sonra kendiliğimden hamile kaldım 6 haftalık düşürdüm bu yüzden doktor rahim filmi çektirdi eşimdende her ihtimale karşı bu testi yaptırdı anlıcan benim durumum vahim :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

umutsuz olma canım bak kalmışsın ama düşürmüşsün.Ve bir oğlun var ya hiç olmasa idi?Erkeklerdede bazen sperm yetersizliği olabiliyomuş..İnşallah hamiş kalırız canım....

umutsuz olma canım bak kalmışsın ama düşürmüşsün.Ve bir oğlun var ya hiç olmasa idi?Erkeklerdede bazen sperm yetersizliği olabiliyomuş..İnşallah hamiş kalırız canım....

eşimde bi sorun yok bendede görünürde bi sebep yok ama yumurtlamamda sorun olabilir diye düşünüyorum daha 13 gün önce adet olmama rağmen dün gene hafif leke gibi geldi galiba gene adet olucam adetlerimde düzensiz ne bilim işte sanki bir daha hiç hamile kalamıcakmışım gibime geliyo olmuyo işte aslında daha çok oğlum için istiyorum kardeşi yok diye çok üzülüyobaşkalarının çocuklarını seviyo çok üzülüyorum ama genede şükrediyorum ya oğlumda olmasaydı napardım ben neyse zamanı değil belkide senağlamaallah hayırlısını versin çocuk isteyen herkeze .... AMİN ..inşallah senin hamilelik haberini alırım bu ay hadi hayırlısı bana adet gününüde yazarsan birlikte bekleriz:1hug::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

3 temmuzu bekliyorum canım ama adetimin 5. günü daha ilk kez başlayacağım ha kullanmaya..Bu ay da sanmıyorum olsun..Kesin olurum 3'ünde....

Kızlar bu topicte hepiniz hamilelik geçirmişsiniz bana yardımcı olurmusunuz bizde geçtiğimiz ay korunmayı bıraktık bu ikinci deneme ayımız fakat bu ay kasıklarımda çok ince de olsa bi ağrı var aynı zamanda belimdede var adetime daha 10-11 gün var sizce hamilelik belirtisi olabilirmi benim bu ağrılarım ama kesinlikle hamileyimdir diye umutlanmıyorum adet de olabilirim hayırlısı olsun merak ettim sadece...

lolo, hic hormon testlerini yaptirdin mi? benimde adet duzensizligim baslayinca gecen ay yaptirdim ve hormonlar dengesiz cikti. yaptirmadiysan bi yaptir.

bu arada bende deli gibi ikinci isteyenlerdenim.senağlama

selamm tatlımmm...........
Benimde 5 yaşında bir kızım var,seninle aynı durumdayızz.. uğraşıyoruz eşim sıkça çok geç saatlere kadar çok yoğun çalışıyor.biz de bir yıldır hiç bir başarı sağlayamadık.denk getiremiyoruz..sen ovulasyon testi kullandın mı hiç?sitede kullananlar varmış,denesek mi bizde ne dersin??yanıtını bekliyorum..

3 temmuzu bekliyorum canım ama adetimin 5. günü daha ilk kez başlayacağım ha kullanmaya..Bu ay da sanmıyorum olsun..Kesin olurum 3'ünde....

Tatlımm bende yumurta uyarıcı gonaphane geçen ay adetin 5.gün başladım.pzt. ikinci kutuya başladım yarın adetin 10.günü yani haplar bitiyor.Dr.um 3 ay boyunca kullan olmaz ise gel dedi.yumurta kontrolüne almadı.testlerini genişleticem diyor.sanırım eşimden de isteyecek.ama bu zor !! yaptırmaz diye düşünüyorum.çok modern kafa yapısında ama bir sorun yoktur -olur- diye düşünüyor.. sizde durumlar nasıl???

Canım benim eşimden falan test istemedi.3 ay kullanalım dedi olmazsa rahim filmi çekeceğini söyledi:çok üzgünüm:İnşallah buna gerek kalmazda......Ama büyük ihtimalle olur dedi bana bilmiyorum deniycez..Hap kullanımından dolayı yumurtalıklar tembelleşmiş,onları uyarmamız lazım dedi..Sen ne ile korundun?

daha 13 gün önce adet olmama rağmen gene oldum bu gün OFFFF..doktora gitmicem ayağımda bi sorun var bu yüzden ortopediye gitmem gerekiyo önce ayağımın tedavisini görim sonra kaldığım yerden tedaviye devam edicem sorun hiç bitmiyoki bundan iki sene öncede çocuk tedavisine başlamıştım ..ki.. zatüre oldum bir ay kendime gelemedim ilaç içmekten perişan oldum bu seferde ayağım çıktı bakalım nolcak.....wannababy ilk gittiğimde doktora adetim biteli iki gün olmuştu test istedi yaptırdım normal çıktı ama testlerin ne testi olduğunu bilmiyorum sonuçlarımda doktorda kaldı zaten ama gerekli testleri yaptığını söylemişti dr bana genede gidince sorucam senin çocuğun kaç yaşında ve doktor ne tedavisi uyguluyor...... filizim ayın üçünden sonra birlikte bekleyelim birimiz verelim artık müjdeyi

lolo, benim oglum bu sene 8 olucak insallah. doktorum bana cyclo prygonova verdi adet duzenlemek icin ama gittigim baska bir doktor bunu obur ay kullanma sana yumurta gelistirici igne yapalim dedi.

bende bu ay hayit suyuna basladim. bir kac ay herseyi oluruna birakicam. hersey Allah'tan.

adet düzenleyici ilaç çok kullandım ilacı bırakınca bozuluyo bide adet oluyorum dedimya adet olamadım leke gibi geldi daha gelmedi niye acaba bilmiyorum yumurta geliştirici iğne nasıl oluyomuşki doktorum bana sadece klomen verdi okadar çatlatıcı bile vermedi zaten bu seferde olmazsa daha hiç bişey yapmıcam napim usandım artık yıllardır ayağım rahatsızdı bu gün doktora gittim ayak parmağımın kemiği dışarı doğru çıkmış genetikmiş bide bu çıktı başıma parmak arama takmak için makara verdi gecede bi sargı gibi bişey verdi bunları devemlı kullanıcakmışım yoksa kemik düzelmezsse ameliyat olmam gerekirmiş başka çaresi yokmuş moralim çok bozuk :uhm: senağlamasenağlamasenağlama

bu arada hayit suyu ne oluyo anlamadım açıklarsan sevinirim

bu arada hayit suyu ne oluyo anlamadım açıklarsan sevinirim

hayit suyu hormonlari dengelemeye yarayan bir bitkiymis. bende burdan ogrendim. yurt disinda da cok yaygin. benim hormon dengem bozuk ciktigi icin kullanmaya basladim. jinekoloji sayfasina girersen orada bu konuyla ilgili baslik var daha fazla bilgi istersen.a.s.

Son düzenleme:
verdiğin bilgi için teşekkür ederim ben bu ay adet olunca gidicem doktora bakalım nolcak sen ne zamandır istiyordun ikinciyi
:teselli:

benim tedavisiz olmuyo ilkide tedaviyle olmuştu ama bu daha çok uğraştıracağa benziyo:uhm: bide herkez nerde yaaaa :1no2: kimse gelmiyo buraya başka forumdamısınız banada söyleyin bende yanınıza gelim çok yalnız hissediyorum kendimi:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

kızlar geçen ay çatlatma iğnesi vurulmuştum o da kist yapmış adetim gecikmişti.ama ondan önceki aylar hep 26-27-28. günlerde oluyordum.acaba bu ay kaç gün beklemeliyim.bugün 28. günüm .test yapmak istemiyorum çünkü hep hüsranla sonuçlanıyo.

bencede test yapma bir kaçgün daha bekle inşallah hamilesindira.s.

valla bende ikinciye hamile kalamadım
doktora gitmeye de korkuyorum
bir kaç ay önce hormon testi yaptırdım sonuç iyiydi
niye hamile değilim peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…