valla bende ikinciye hamile kalamadım
doktora gitmeye de korkuyorum
bir kaç ay önce hormon testi yaptırdım sonuç iyiydi
niye hamile değilim peki
:1no2:kızlar nerdesiniz yaa bu ay ara kanamam oldu yumurtlamadım galiba 13 ünde olmam lazım olunca ilk günü doktora gidicem aranızda ara kanamanın neden olduğunu bilen varmısenağlamasenağlamasenağlama çok moralim bozuk kesin yumurtlamadım bu ayda boş geçti:uhm::uhm::uhm::uhm:
inşallah hamile kalırsın ilk çocuğun kaç yaşında ve ne zamandan beri ikinci bebişi düşünüyorsun
oğlum yedi yaşında yaklaşık üç sene oldu korunmayı bırakalı bakalım hayırlısı
kızlar ben size birşey sorucam
yumurtlamanın olduğu gün doktora gidersem,yani doktora gittiğim gün yumurtlamanın olduğu güne denk gelirse ,ya da bir gün önce bir gün sonra filan olacaksa doktor yumurtlamanın olduğunu görüp söyleyebiliyor mu?
arkadşım eger dr kontrolünde isen zaten dr adet tarihine göre tahmini yumurtlama gününü söyleyip ilişki öneriyor dr gidersen vajinal ultrasonla bakıyor yumurta varmı yokmu söylüyor zaten.
arkadşım eger dr kontrolünde isen zaten dr adet tarihine göre tahmini yumurtlama gününü söyleyip ilişki öneriyor dr gidersen vajinal ultrasonla bakıyor yumurta varmı yokmu söylüyor zaten.
Ya adetli iken nasıl bakıyor vajinal ultrasonla arkadaşım??Bende gidicem ama ilk olduğu için şaşaırdım.:1closedeyes:
Ya adetli iken nasıl bakıyor vajinal ultrasonla arkadaşım??Bende gidicem ama ilk olduğu için şaşaırdım.:1closedeyes:
Hımmm saol canım.Yani bilmediğim için sordum.Hapa başlıycam adetin 5. günü 8. günüde gel bakalım dedi doktor yumurtalıklara onun için sordum acaba banadamı alttan bakacak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?