Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

valla bende ikinciye hamile kalamadım
doktora gitmeye de korkuyorum
bir kaç ay önce hormon testi yaptırdım sonuç iyiydi
niye hamile değilim peki

inşallah hamile kalırsın ilk çocuğun kaç yaşında ve ne zamandan beri ikinci bebişi düşünüyorsun

:1no2:kızlar nerdesiniz yaa bu ay ara kanamam oldu yumurtlamadım galiba 13 ünde olmam lazım olunca ilk günü doktora gidicem aranızda ara kanamanın neden olduğunu bilen varmısenağlamasenağlamasenağlama çok moralim bozuk kesin yumurtlamadım bu ayda boş geçti:uhm::uhm::uhm::uhm:

doktorunla görüşseydin daha saglıklı bilgilendirirdi belki yumurtlıklarına bakardı ultrasonla ümidini kaybetme canım inşallah hamile kalırsın buay.

bende ikinci için 6 aydır uğraşıyorum oğlum 3 yaşında kardeş yapmak istiyorum ama olmuyo bu ayda olmazsa ağustosda dr yolu gözüktü.

bu ay olmucana eminim bu ay sizden haber bekliyorum galiba benim yumurtalıklar tembel ee yıllardır tık yok tabi tenbelleştiler gerçi bu ara çok stresliyim zor yani tek sıkıntım çocuk değil herşey o kadar üst üste geldiki kesin bu yüzden bu ara yumurtlamıyorum ara kanamamda hiç olmazdı :teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

kızlar ben size birşey sorucam
yumurtlamanın olduğu gün doktora gidersem,yani doktora gittiğim gün yumurtlamanın olduğu güne denk gelirse ,ya da bir gün önce bir gün sonra filan olacaksa doktor yumurtlamanın olduğunu görüp söyleyebiliyor mu?

arkadşım eger dr kontrolünde isen zaten dr adet tarihine göre tahmini yumurtlama gününü söyleyip ilişki öneriyor dr gidersen vajinal ultrasonla bakıyor yumurta varmı yokmu söylüyor zaten.

arkadşım eger dr kontrolünde isen zaten dr adet tarihine göre tahmini yumurtlama gününü söyleyip ilişki öneriyor dr gidersen vajinal ultrasonla bakıyor yumurta varmı yokmu söylüyor zaten.

canım teşekkür ederim cevabın için.ben pazartesi günü doğum doktoruma gidicem rutin senede bir yapılan kontrollerim için.ama bu arada hamile kalmak için de geçen ay çalışmalara başladık..ama benim aptal kafam:mymeka:yumurtlama gününü hiç hesaba katmamışım ve ilişki günleri de yumurtlama günlerime denk gelmemiş.geçen ay boşa geçmiş oldu yani.28 haziranda regl oldum ve tahminimce 28 günde bir regl olduğum için yumurtlama günüm de 11 temmuz olacak.7 temmuzda doktoruma randevum var zaten ve bu konuda ondan da bilgi alıcam..burada yazılanları okuyunca insan ümitsizliğekapılıyor doğrusu.ilk çocuğuma ilk denemede hamile kalmıştım..umarım şimdi de problem yaşamam
yüce rabbim isteyen herkese versin inşallah
sevgilera.s.

Ya adetli iken nasıl bakıyor vajinal ultrasonla arkadaşım??Bende gidicem ama ilk olduğu için şaşaırdım.:1closedeyes:

Ya adetli iken nasıl bakıyor vajinal ultrasonla arkadaşım??Bende gidicem ama ilk olduğu için şaşaırdım.:1closedeyes:

adetliyken vajinal ultrasonda bakılmıyor karından bakılıyor adetin bittiği zaman vajinal olarak bakılır.

Hımmm saol canım.Yani bilmediğim için sordum.Hapa başlıycam adetin 5. günü 8. günüde gel bakalım dedi doktor yumurtalıklara onun için sordum acaba banadamı alttan bakacak??

canım adetli iken tabiki bakılmaz dr söylüyor zaten adeti 5 günü veya şu günü geliceksin diye genelde beni hep adetin 5 günü çagırdı o gün ilaca bşlıyoruz ilaç bittikten 1 veya 2 gün sonra gidiyorum yumurtalara bakıyor büyümüşmü diye ben bunu anlatmak istedim ama yanlış anlatım galiba en kısa zamanda inşallah seninde hamiş haberini alırız canım iyi geceler.

Hımmm saol canım.Yani bilmediğim için sordum.Hapa başlıycam adetin 5. günü 8. günüde gel bakalım dedi doktor yumurtalıklara onun için sordum acaba banadamı alttan bakacak??

he he tabiki altan bakıcakkk ben ikl gittigimde karından baktı yumurtalıklara rahim ölçülerini aldı herşey normal dedi içimden oh be altan bakmadı diye sevindim ama ilaç bitiminde gel dedi ben gene karından bakacak zannettim muayne masasına geçelim deyince inanılmaz gerildim ama sıkma kendini hiç birşey hissetmiyorsun dr erkekse nazik oluyor şimdi alıştım gelen bakıyo giden bakıyor allahım neler kaldık demekten kendimi alamıyorum

kızlar ara kanama hakkında bilgisi olan varmı bu ay benim yumurtlamam gereken günde hafif bi kanamam oldu galiba yumurtlamadım doktora gitmek için adet olmayı bekliyorum ilk günü gelmemi söylemişti doktorum sizde böyle ara kanama oldumu hiç ayrıca içimde çok güzel bi his var kesin yakında içimizden birisi o müthiş haberi vericek :teytey:...... :sm_cool::sm_cool:......AMİİİİNNNN

Bi ara bendede olmuştu böyle bir ara kanama ama bişi çıkmadı canım.doktorda bişi sölemedi........

neyse zaten adetin ilk günü doktora gidicem ama yumurtlamadım bu ay offffffffffffffffffff

merhabalar

adetli iken de vajinal ultrason bakılıyor
genellikle adetin 3. gunu cagırıp yumurta folikullerine bakılıyor
yani o ay gelisecek olan minim yumurtacıkların durumuna sayısına bakılıyor
biraz nahos bir muayne oluyor ama dr lar alıskın

Yaaaa...Beni 8.gün çağırdı bide..............Offf............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…