Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

kızlar bişey sorucam adetin ilk günü muayne olan varmı beni ilk günü çağırdı niye acaba öyle hasta hasta bakılırmı ne anlıcakki nasıl tedavi uygulanıyo biliyormusunuz
:1shok::1shok::1shok:

kızlar nerelerdesiniz sesiniz sedanız çıkmıyo ben adetime 5 gün varken regl oldum ama bir tuhaf ilk önce kahverengi akıntıyla başladı sonra açık kırmızı şeklinde devam ediyo ama çok az 3 gün oldu bir ped kirletmiş sayılmam hiç böyle erkende olmazdım çok merak ettim açıkcası neler oluyo bana

Bendede oluyo bazen kahverengi lekeler geliyo az bi gün sonra az az normal geliyoo bi acayip:)))

pkolu olduğun nasıl anlaşıldı adet gecikmen oluyomuydu benim adetim geçiyo on gün geçtiği bile oldu bu normal değil sendede oluyomu yumurtladığım zaman düzgün olmuştum yumurtlamama belirtisimi acaba kızlaaaarrr yardım edinnn

Ben siteye yeni üye oldum. Durumumla ilgili araştırma yaparken tesadüfen buldum siteyi. İyiki de bulmuşum benim gibi birçok kişi olduğunu öğrendim. Ben 8 yıllık evliyim. 7 yaşında bir kızım var ve ikinciye hamile kalamıyorum.

Son düzenleme:
Ya walla ben böyle birşey görmemiştim hiç.1 çocuk oldumu 2.de olur derlerdi ve olurduda hiç sorun olmazdı.Son zamanlarda çoğu kişide bu sorunu görüyorum.Artık yediklerimizdenmi yoksa olacağındanmı bilmiyorum..ALLAH isteyen herkese versin.Bizde 2 gündür çalışmalara devam ediyoruz.Hatta bugün abim vardı bizde Erzurumdan geldi,ama mecburyapmamız lazım..Artık durumu anlattık 1 saat kızımla parka gittiler:)))Napalım......Yani inşl emeğimiz boşa çıkmaz.........

sen çalışmalara başlamışsın ne güzel en azından olurmu diye bekliyosun ben tedavimi devam ettirmek için bekliyorum boş beklemek daha sıkıcı ayın 13 ünde olmam gerekirken olmadım olmayı bekliyorum hiç tıkta yok görünürde ilk günü gidicem zaten buda sıkıyodu beni şimdi olmadıkça daha çok stres yapıyorum:1no2::1no2::1no2:

Bende akşam şu çörekotu, bal. tarçın karışımına başladım. Bir umut işte bugün adetimin üçüncü günü inşallah işe yarar. Şimdiki aklım olsa derler ya bende öyle diyorum kızımdan sonra bir tane daha doğururdum. Bu kadar uğraşacağımı ve üzüleceğimi hiç düşünmemiştim.

Şuan değerlerim biraz yüksek çıktı.2 gün çalıştık fakat 3..güne eremeden trafik kazası geçirdik eğer varsa bile düşermiş.................senağlamaÇok kötüyüm arkadaşlar ....................:a015:

hangi değerlerin yüksek çıktı ben anlamadım.:uhm: bu arada geçmiş olsun.a.s.

benim tam bir senem doldu bu ay ikinci bebek için ugrasalı.
artık ilaclara geçeceğiz dogal yoldan olacak gibi gorunmuyor nası birsey bu ya herke s olur birkere olmus diyor ama olmuyor isteee

filizcim korkma canım eger var ise allah korur onu benim tanıdıgım malatyalı bir bayan vardı hamileydi kaç aylık oldugunu unuttum ama hemde ne kaza geçiddiler bacagı kırılmış her tarafı yara ve ezik içindeydi ama bebege hiçbirşey olmadı allah korudu saglıklı bir dogum yaptı akşam dügüne gidicem yine herkes sorucak yokmu birşey diye tabi yalan cevap hazır -kızım ana sınıfına başlayacak şimdi zamanı degil - valla masaldaki yalancı çobanıda geçtim valla keşke anneme birazcık çekseydim kadın 5 tane arka arkaya dogurmuş bizi annem sen dogurana kadar kızın evlenir diyor valla haklı

ikinci çocuğun olmayışı benide yalancı yaptı valla. soranlara "amaaan, napim olursa olur. Allah oğluma ömür versin. sürekli onu düşünürsem hayatımı yaşayamam ki" vs... gibi şeyler söylüyorum. yalan ama onlarda sorup durmasınlar canım.kafamçokkarıştı Rabbim sağlıcakla verdide biz mi istemedik?

benim tam bir senem doldu bu ay ikinci bebek için ugrasalı.
artık ilaclara geçeceğiz dogal yoldan olacak gibi gorunmuyor nası birsey bu ya herke s olur birkere olmus diyor ama olmuyor isteee

nasıl bir tedayive geçiyorsunuz? bizde eylülde aşılamaya geçelim diyoruz. kısmet, sağlıcakla inşallah.

Canlarım saolun benim durumum şu bugün 6. gün kaza geçireli....Karaciğerim hasar gördü.10cm lik bi kanama alanı oluşmuş.İlaçlı tomoğrafiye koydular.röntgen çektiler.İğneydi ilaçtı bir sürü serum.....................Böyle bir durumda çocuk ne olmuştur sizce?Yani doktoruma anlattım böyle böyle diye kazadan önce başlamıştık bu işe çocuk olabilir.Kan testi aldılar yüksek çıktı biraz bir hafta sonra yine yaptır gebe olabilirsin dedi.Eğer olursa düşer dedi.Düşmezse aldırman gerek çünkü tomoğrafiye girdin dedi.Böyle işte bilmiyorum.....Zaten bi 5-6 ay ara vermem gerekiyo....................................

hakkında hayırlısı olsun canım.:teselli:

Öyle canım hayırlısı ama inşallah gebelik yoktur.Birde onun günahına girmeyelim....

merhaba arkadaslar benim 1 kızım var 6,5 yasında kardeşi olsun istiyor fakat 1 senedir olmuyor.oysaki kızıma hemen hamile kalmıştım 4 aydır klomen içiyorum bakalım bu ay ne olacak?

filizim geçmiş olsun arkadaşım allah bidaha kaa falan yaşatmasın inşallahta bu ay hamile değilsindir diyeceğim çünki röygen çektirmişsin sakal olma olasılığı olur alla korusun allah a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…