Şuan değerlerim biraz yüksek çıktı.2 gün çalıştık fakat 3..güne eremeden trafik kazası geçirdik eğer varsa bile düşermiş.................senağlamaÇok kötüyüm arkadaşlar ....................:a015:
filizcim korkma canım eger var ise allah korur onu benim tanıdıgım malatyalı bir bayan vardı hamileydi kaç aylık oldugunu unuttum ama hemde ne kaza geçiddiler bacagı kırılmış her tarafı yara ve ezik içindeydi ama bebege hiçbirşey olmadı allah korudu saglıklı bir dogum yaptı akşam dügüne gidicem yine herkes sorucak yokmu birşey diye tabi yalan cevap hazır -kızım ana sınıfına başlayacak şimdi zamanı degil - valla masaldaki yalancı çobanıda geçtim valla keşke anneme birazcık çekseydim kadın 5 tane arka arkaya dogurmuş bizi annem sen dogurana kadar kızın evlenir diyor valla haklı
benim tam bir senem doldu bu ay ikinci bebek için ugrasalı.
artık ilaclara geçeceğiz dogal yoldan olacak gibi gorunmuyor nası birsey bu ya herke s olur birkere olmus diyor ama olmuyor isteee
Canlarım saolun benim durumum şu bugün 6. gün kaza geçireli....Karaciğerim hasar gördü.10cm lik bi kanama alanı oluşmuş.İlaçlı tomoğrafiye koydular.röntgen çektiler.İğneydi ilaçtı bir sürü serum.....................Böyle bir durumda çocuk ne olmuştur sizce?Yani doktoruma anlattım böyle böyle diye kazadan önce başlamıştık bu işe çocuk olabilir.Kan testi aldılar yüksek çıktı biraz bir hafta sonra yine yaptır gebe olabilirsin dedi.Eğer olursa düşer dedi.Düşmezse aldırman gerek çünkü tomoğrafiye girdin dedi.Böyle işte bilmiyorum.....Zaten bi 5-6 ay ara vermem gerekiyo....................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?