Canlarım saolun benim durumum şu bugün 6. gün kaza geçireli....Karaciğerim hasar gördü.10cm lik bi kanama alanı oluşmuş.İlaçlı tomoğrafiye koydular.röntgen çektiler.İğneydi ilaçtı bir sürü serum.....................Böyle bir durumda çocuk ne olmuştur sizce?Yani doktoruma anlattım böyle böyle diye kazadan önce başlamıştık bu işe çocuk olabilir.Kan testi aldılar yüksek çıktı biraz bir hafta sonra yine yaptır gebe olabilirsin dedi.Eğer olursa düşer dedi.Düşmezse aldırman gerek çünkü tomoğrafiye girdin dedi.Böyle işte bilmiyorum.....Zaten bi 5-6 ay ara vermem gerekiyo....................................
nasıl bir tedayive geçiyorsunuz? bizde eylülde aşılamaya geçelim diyoruz. kısmet, sağlıcakla inşallah.
uyyy ilk çocuğu korunmayı hemen bırakınca kalanların bile 2.için baya bekliyorlar...
benim kızım korunmayı bıraktıktan 1 sene sonra kaldı....2. nasıl olur acaba??
arkadaşlar birde merak ettiğim 2. çocuğu almam gerekiyor kararını nasıl verdiniz??benim 7 yaşında bir kızım var ve 2.cocuğu şuan için düşünmüyorum(Ama hakkımda hayırlısını Allah bilir)tekrardan herşeye sıfırdan başlamak,kızımın üstüne 2.çocuğa olan sevgim nasıl olur düşüncesi ve bu ahir zamanda manevi yönden korku...bunların hepsi bende 2.çocuğa karşı soğuk bakmama sebep oluyor.....
Allah hepimiz için nasıl hayırlısı ise onu nasip etsin....
marsel selam
merakımdan soruyorum lutfen beni yanlıs anlama ama madem ikinci çocuk hiç dusunmuyorsun niye buralardasın ? acaba içten içe aklında yer mi ediyor bu konu ?
ben kendimden pay biciyorum çunku. yılalrca asla dedim ikinci çocuk fikrine hamile gordummu tuylerim diken diken olur allah yardım etsin ayy çok zor falan olurdum
iki yil kadar onceablam dogum yaptı içim cekildi izlerken onun bebekle ugrasmasını. geçen sene temmuz ayında suresi doldugu için spiralimi çikartmam gerekti iste o an ne oldu ise oldu sanki beynimde onun varlıgı hislerimi baskılıyormus hatta esim dalga geçiyor dr içerde beynindeende birseylermi çıkardı diye
ve bir anda ben birtane daha dogrsammı falan oludm bu dusunce derken deli gib idusunmeye vardı bir ay kadar kara kara basıma bir is gelmis gibi dogurmakmı iyi dogurmamakmı diye ikilemde kalıp surekli bunu dusunup durdumm karar verdim esim israrla istemem diye tutturdu uç bes gunde o kıvama geldi ve basladık austosta calısmalara ama gel gorki olmadıkca dahada istemeye basladım kendimi dr larda buldum 4 dr değistim yapılması gereken tum tahlilleri yaptık ilk aylar hemen kalsam bu kadar sevinmezdim asla hatta kararsızlgıım devam ediyordu ama artık o kadar eminimki
çok çok istiorum allahım insalah verecek
ve diyorum yılarca attım tuttum asla istemedim aman aman deyip kaza ile kalmak konusunda tahtalara vurdum falan ve simdi olmayan bebegim bana kustu gelmiyor diyorum kendi kendime. çok dusundum ben ikinci fikrine ozentim var yani ozeniyorum etrafta masalah ne cesaret dioy rum ama ben cesaret edemiyordum anladımkı ilerde bu benim mutlaka onume gelen bir pismanlık olacak
su anda 30 yasındayım ve sansım var oglum 8 yasında zaman kaybetmeden yapayım dedim ama hala kalamadım iste hamile.
sende iyi dusun aklında en ufak bir kusku var ise dogursammı birdaha diye iyi dusun ne istedigini tart ve isteyeceksen bir an evel harekete geç çunu bak isteyince olmuyor
ben oyle emindimki ilk ay hamile kalacagıma oglumda oyle olmustu kalamadıkca uzuntumun yanı sıra sasırdım sanki olamazmıs gibi ama oluyor.
kızlar herkes içinizde peki hiç bir sorunu olmayıpta ikinciye gebe kalamayan var mı?mesela ben 6 sene doğum kontrol hapı yasmiin kullanmıştım.doktorlar onunla ilgisi yok diyor ben ise şaşkınım .kızımda hemen hamile kalmıştım.oysaki şimdi hiç sebepsiz 1 seneyi geçti kalamıyorum.hayırlısı diyorum.peki içinizde benim durumumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?