Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

filizim çoook geçmiş olsunkendini üzme herşeyin hayırlısı allahtan sonuçta bi kızın var kazanın şokunu çabuk atlatırsın umarım kızın için güçlü olmalısın a.s. a.s. a.s.

kızlar ben hala adet olmadım 13ünde olmam gerekiyodu kesin bi sorun var bende

uyyy ilk çocuğu korunmayı hemen bırakınca kalanların bile 2.için baya bekliyorlar...

benim kızım korunmayı bıraktıktan 1 sene sonra kaldı....2. nasıl olur acaba??

arkadaşlar birde merak ettiğim 2. çocuğu almam gerekiyor kararını nasıl verdiniz??benim 7 yaşında bir kızım var ve 2.cocuğu şuan için düşünmüyorum(Ama hakkımda hayırlısını Allah bilir)tekrardan herşeye sıfırdan başlamak,kızımın üstüne 2.çocuğa olan sevgim nasıl olur düşüncesi ve bu ahir zamanda manevi yönden korku...bunların hepsi bende 2.çocuğa karşı soğuk bakmama sebep oluyor.....

Allah hepimiz için nasıl hayırlısı ise onu nasip etsin....

filizim çok çok geçmis olsun ya nası bir talih iste kaderkısmet hersey siz iyisiniz ya insalah bebekde olur

degerim yuksek çıktı ne demek kac cıktı kanda gebelik testin ??

nasıl bir tedayive geçiyorsunuz? bizde eylülde aşılamaya geçelim diyoruz. kısmet, sağlıcakla inşallah.

wanna simdi soyle ben 7 sene kadar spiral kulandım oglumdan sonra ve tek tupum tıkanmıs bu sebeple. su anda sag tupum tıkalı sadce soldan sansım var
ilk olarak drum yumurta gelistirici ilaclarla sagdan soldan daha bol yumurta gelisimini saglamaya calıscak bunu boyle kac ay deneyeceğiz bilmiyorum simdiye kadar verni ilac dedim vermedi gerek yok bekle diye bir sene oldu artık vericek oyle demisti en azından :) vermesse vveren dr a gideceğim çok sıkıldım çok istiorum artık. olmazsa bizede uçbes ay sonra ilk olarak asılama denenir sanıyorum ikiz olmasınadn çok korkuyorum aslında yumurta gelistiricidede asılamadada bu ihtimal var bilmiyurm ya keske bu ay olsada ugrasmdan hormon yuklenmeden kalsam

marsel selam
merakımdan soruyorum lutfen beni yanlıs anlama ama madem ikinci çocuk hiç dusunmuyorsun niye buralardasın ? acaba içten içe aklında yer mi ediyor bu konu ?

ben kendimden pay biciyorum çunku. yılalrca asla dedim ikinci çocuk fikrine hamile gordummu tuylerim diken diken olur allah yardım etsin ayy çok zor falan olurdum
iki yil kadar onceablam dogum yaptı içim cekildi izlerken onun bebekle ugrasmasını. geçen sene temmuz ayında suresi doldugu için spiralimi çikartmam gerekti iste o an ne oldu ise oldu sanki beynimde onun varlıgı hislerimi baskılıyormus hatta esim dalga geçiyor dr içerde beynindeende birseylermi çıkardı diye
ve bir anda ben birtane daha dogrsammı falan oludm bu dusunce derken deli gib idusunmeye vardı bir ay kadar kara kara basıma bir is gelmis gibi dogurmakmı iyi dogurmamakmı diye ikilemde kalıp surekli bunu dusunup durdumm karar verdim esim israrla istemem diye tutturdu uç bes gunde o kıvama geldi ve basladık austosta calısmalara ama gel gorki olmadıkca dahada istemeye basladım kendimi dr larda buldum 4 dr değistim yapılması gereken tum tahlilleri yaptık ilk aylar hemen kalsam bu kadar sevinmezdim asla hatta kararsızlgıım devam ediyordu ama artık o kadar eminimki
çok çok istiorum allahım insalah verecek
ve diyorum yılarca attım tuttum asla istemedim aman aman deyip kaza ile kalmak konusunda tahtalara vurdum falan ve simdi olmayan bebegim bana kustu gelmiyor diyorum kendi kendime. çok dusundum ben ikinci fikrine ozentim var yani ozeniyorum etrafta masalah ne cesaret dioy rum ama ben cesaret edemiyordum anladımkı ilerde bu benim mutlaka onume gelen bir pismanlık olacak
su anda 30 yasındayım ve sansım var oglum 8 yasında zaman kaybetmeden yapayım dedim ama hala kalamadım iste hamile.
sende iyi dusun aklında en ufak bir kusku var ise dogursammı birdaha diye iyi dusun ne istedigini tart ve isteyeceksen bir an evel harekete geç çunu bak isteyince olmuyor
ben oyle emindimki ilk ay hamile kalacagıma oglumda oyle olmustu kalamadıkca uzuntumun yanı sıra sasırdım sanki olamazmıs gibi ama oluyor.

söylenenlere katılıyorum. bende senelerce ikinci istemem dedim. ne gerek var bir taneye daha dedim. şimdi 3 senedir her ay dört gözle bekliyorum. bende Allah'ım beni cezalandırıyor herhalde diyorum ama içten içten mutlaka bir kez daha anne olucam diyorum. üstelik yaşımda geçiyor, eteklerim tutuşmuş durumda.:çok üzgünüm:

test yaptırmadım negatif görmekten bıktım çünkü üç ay öncede 10 gün geçmişti sonra adet oldumbaya moralim bozulmuştu ne bilim işte yapsam dert yapmasam dert bu ay ilaçta kullanmadım yani yoktur diye 10 güne kadar hiç düşünmedim 10 günü geçince acabamı demeye başladım ama yoktur yaa kesin adet olurum hiç bi hamilelik belirtisi yok çünkü

merhaba,
benim de 3 yaşında bir kızım var ve bir yıldır ikinci çocuk istiyorum ama olmuyor. dr. a gittim bir sorunun yok olur dedi ve son 3 aydır aynı ilaçları kullandırıp duruyo. en son gittiğimde de bana yumurtalıklarımda kist olduğunu söyledi. tabi bu kist sıkıntıdan olmuş, hani ben her ay atıp tutuyorum acaba olacak mı diye galiba ondan oldu. Takdir Allahın İnş. Rabbim herkesin gönlündekini nasip eder. ilk sıralar çok üzülüyordum ama artık takmıyorum. her işte bir hayır vardır ve her şeyin de bir VAKTİ ZAMANI VARDIR. Sabredelim inşallah...

selamlar....

SABIR sabır ama arkadaşlar nereye kadar valla şahsen 13 bitti dahada ne kadar bekliyecegim belli degil buay adet olacagıma kendimi hazırladım tamda gününde yani bu gün adet oldum heray ümit edipte tek çizgiyi görmekten bıktım ilaç tedaviside sondu sanki kafam durdu hiç birşey düşünemiyorum kendi halinemi bıraksam herşeyim normal diye yada altarnatifleri degerlendirsemmi diye sanki içimden herşeyi bırakmak geliyor galiba biraz zamana ihtiyacım var.

merhaba arkadaslar ..Allahim insallah en kisa zamanda mujdeli haberlerinizi almayi nasip eder..benim oglum 5 yasinda ve bende ikinci cocuga bastan cesaret edemedim ,daha sonrada istedik ama olmadi ..1,5 sene ugrastik ,cok uzuldum..her ay sonu ayni uzuntu..en sonunda tamam dedim ,olmuyor birakalim kismet degilmis ,Allah oglumuza uzun ömur versin dedik ve o gunden sonra hic ay sonunu beklemedim ama korunmadikta ...inanirmisiniz iki ay gecmedi hamile kaldim ..artik nasil yorum yaparsaniz ..belkide herseyi oluruna birakmali ..stres yaptikca gercekten olmuyor demek ki ..uzuntunuzu paylasiyorum ,cunku ikinci bile olsa insan bebegi olmamasina cok uzuluyor ..kimisi diyor ki zaten bir tane varya yeter ama yinede insan cok uzuluyor..dualarim sizinle ..

Arkadaşlar merhaba ben nerdeyse bir aydır kk dea.s. geziyorum. Sonunda dayanamayıp üye oldum.inşallah sizlerle beraber aynı sıkıntıyı paylaşırız.Ben pkoluyum,bir kızım var 2 yaşında.Gonafenle çatlatma iğnesiyle kızıma hamile kaldım.ikinci çocuğu hem erken diye hemde tekrar tedaviyi gözüm kesmediği için düşünmüyordum.Ama bu sitede yazılanları okuyunca ikinci çocuk için tedaviyi başlattım.Benim gibi tekrar tedaviyle erken zamanda hamile kalan var mı canlarım.hepiniz çok içten ve çok samimisiniz.beni duyan var mııııı?

kızlar herkes içinizde peki hiç bir sorunu olmayıpta ikinciye gebe kalamayan var mı?mesela ben 6 sene doğum kontrol hapı yasmiin kullanmıştım.doktorlar onunla ilgisi yok diyor ben ise şaşkınım .kızımda hemen hamile kalmıştım.oysaki şimdi hiç sebepsiz 1 seneyi geçti kalamıyorum.hayırlısı diyorum.peki içinizde benim durumumda olan var mı?

bende artik düsünsemi diye düsünüyorum valla
birinciyi 6 sene bekledigim icin yine böyle olmasindan korkuyorum simdiden baslasam diye düsünüyorum bide erken diyerim
bi arkadasimizin dedigi gibi asla demiyorum
ama nasip kismet ya her seyi oluruna birakmali

bende ikinci istıyorum oğlum onüç yaşında ıkı duşuk ve bı erken doğumum var herşeyın hayırlıısı inş ...........zamanın çok geçırmeyın derım çocuğum daha kuçuk demeyın arkadaşlar. ne olacağını asla bılemıyoruz..........ama herşey kısmet elbette ben baya geç kaldım bu işler gerçekten zor. rabbım herkesın gönlune göre versın.............hayırlı geceler..........

Bende canım 2,5 yıl yasmin kullandım.Kızım 5 yaşında 2.yi düşünüyoruz ama 1 sene olmadı.Haplar yumurtalıkları tembelleştirmiş.O yüzden klomen tedavisi önerdi doktor.Herşeyin hayırlısı ama ya.:Saruboceq:

kızlar ben daha önce yazmıştım buraya
oğlumda ilk aydan hamile kalmıştım hemen,ama 2.ye kalamıyorum diye
3. ayımda hamile kalmayı başardım ben çok şükür
sonu pek iyi olmadı.düşük yaptım maalesef:çok üzgünüm:
ama olsun kısmet değilmiş ne yapalım
kısaca ümidinizi kaybetmeyin demek istedim
gerçekten inanarak ,sabrederek ve şükrederek doğru zamanın gelmesini beklemekten başka çare yok:sm_confused:
herşeyin hayırlısı
sevgiyle kalına.s.

benimde 5.5 yaşında bir oğlum var .şimdi ikinci bebeği düşünüyoruz.geçen ay ilk denememizdi fakat maalesef olmadı inşallah ekimde çift çizgiyi görürüm.allah isteyen herkeze hayırlısını versin..

Talinciğim üzüldüm gerçekten ama ümidini yitirme,hiç birimiz yitirmeyelim zamanı gelmeyince olmuyor işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…