Merhaba arkadaşlar bende aynı sizin gibi
ikinci gebelik isitiyorum ama olmadı kızım var 6 yaşında doğduğu gün spral taktırmıştım 8 ay önce çıkarttık tüm kontroller normal ama bebeğim olmuyor doktorlar daha erken diyor ama neye göre erken anlayamadım ilk bebğim bu kadar üzmemişti stres olmmamıştık ama bu sefer hiç bu şekilde olacağım aklıma gelmedi benim gibi çok kişi varmış allah yardımcımız olsun ikinci kez tattırsın bu heyecanı rabbim hayırlısı ile ben çok isityorum kzımda çok istiyor
1 yıl omuş buraya da yazalı.aylar önce yazdıklarımı okuyunca ve durumum da stabil olunca ağlamak istiyorum.hamile kalanlar buraya yazsın arkadaşlar destek olalım birbirimize.
Cnm hayirlisi insallah peki sizdeki sorun neymis doktor ne diyor benim menepoz alarmi fsh yukselmisAminnn
Bu mesajdan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.1 yıl omuş buraya da yazalı.aylar önce yazdıklarımı okuyunca ve durumum da stabil olunca ağlamak istiyorum.
Allahım sen kucaklarımızı boş bırakma.
Bu mesajdan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.
Şimdi 12. Haftadayım inşallah sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilirim.
Umudumuzu kaybetmeyelim kızlar.rabbimin mucizesini ne zaman göndereceği belli olmaz.[/QUO
Hayirli olsun gebeligin Rabbim saglikla k7cagina aaldirsin insallah. Neler yaptin peki ilac vs kullandin mi kurlermi yaptin bende ayni dertten muzdaribim faka bende fsh yukse bir iki yildir ugrasiyoruz hala bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?