Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim.
benim 2.5 yaşında oğlum 2.5 senedir yasmin kullanıyorum ikinciyi düşünürsem hap yüzünden hemen hamile kalamamaktan korkuyorum bide yazılanları okuyunca iyice korktum
hapı bırakınca hemen hamile kalan varmı acaba?çok merak ediyom.acaba şimdiden bıraksam uzun sürerse anca olur diye de düşünmüyom değilim

sampuancım bünyeden bünyeye değişir bunu bilemeyiz ama son zamanlarda en sağlıklı insanlar bile gebe kalmakta zorlanıyo herşey horman birde buna bu haplar....Yani ben böle düşünüyorum ama sen bilirsin..

kızlar sadece haplar degil spralde tekrar hamile kalmak isteyenler sorun çıkarabiliyor ben 5 yıl kullandım 17 aydır korunmuyorum ama herşeyimizde normal 2 bebiş bir türlü gelmiyor işte ne yapalım allahtan ümit kesilmez degilmi

konu tam bana göre: bir kızım var 6 yaşında kardeş istiyo ama ben cesaret edemiyorum korkuyorum sezeryan ile doğum yapacağım aynı şeyleri bile bile yaşamak korkutuyo beni ama söyledimya kızım çok istiyo bi kardeşi olmasını korunmayı bıraksam hemen kalırım sorun yok yani ama sıkı bi danışmana ihtiyacım var rahatlamam için....:ecrin_bebek:

Evet canım spirallerde yapıyor benim bir arkadaşımın 2 sene olmadı sonunda hap kullandı öle hamile kaldı..İlkmen canım bende sezeryan yaptım çok zor belki ama bu bıcırlar için değer ya o yönden düşün kendini bunlarla yıpratma...

merhaba kızlar.a.s.a.s.benimde 2 yaşında kızım var.ona tedaviyle hamile kalmıştım.şimdi ikinciyi istiyorum ve yine olmuyo tekrar tedavi istiyo sanırım.:çok üzgünüm:.benim sorunum ben pko luyum,yumurtalıklarımda tembellik var,adetlerim düzensiizdi ama son 6 aydır düzenli olmama rağmen hamile kalamadım.:uhm:.buna üzülüyorum..:çok üzgünüm:hayırlısı inşallah..:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar bende aynı sizin gibi
ikinci gebelik isitiyorum ama olmadı kızım var 6 yaşında doğduğu gün spral taktırmıştım 8 ay önce çıkarttık tüm kontroller normal ama bebeğim olmuyor doktorlar daha erken diyor ama neye göre erken anlayamadım ilk bebğim bu kadar üzmemişti stres olmmamıştık ama bu sefer hiç bu şekilde olacağım aklıma gelmedi benim gibi çok kişi varmış allah yardımcımız olsun ikinci kez tattırsın bu heyecanı rabbim hayırlısı ile ben çok isityorum kzımda çok istiyor

kadın dogum bölümünde ikinci bebeği düşünenler iki bebeğe hamile kalanlar topiğine gelllll

ordaki topik daha güncel

slm benımde 8 yasında kızım var 2 ugarasıyoruz olmuyor 2 senedir aşılamada yaptırıdm 2 ay once oda olmadı obur ay bırdaha yaptırcamasılama bakalım bu sefre tutacakmıı dua edın bana

Kızlar peki ikinciye hamile kaldiniz mi ve ankara zaman sonra kaldiniz ben 8 aydır kalamıyorum yardimci olurmusunux

hamile kalanlar buraya yazsın arkadaşlar destek olalım birbirimize.

Ben 11 ay sonra kaldım ama kimyasal gebelik oldu ve iki aydirda yine deniyoruz olmuyor

Bende bende kizim 8 yasinda ve kardese gecmi kaldik. 2 yildir gibi bi zaman diliminde korunmuyoruz fakat bebis yok kizima hemen hamile kalmistim hep oyle kolay olur sandik. Derken yas oldu 40 doktora gittim hormon testleri vs. Fsh yuksek menepoza ilk adim acele et diyo etmeye delimde nasil ama olmuyor iste. Icim icimi yiyorrr

hamile kalanlar buraya yazsın arkadaşlar destek olalım birbirimize.
1 yıl omuş buraya da yazalı.aylar önce yazdıklarımı okuyunca ve durumum da stabil olunca ağlamak istiyorum.
Allahım sen kucaklarımızı boş bırakma.

Ben de 2 için uğraşıyorum ama olmuyor 2 senedir.tahlil falan her şeyi yaptirdık.bir sorun yok.ama olmuyor.yıldım ben de.bıraktım.

1 yıl omuş buraya da yazalı.aylar önce yazdıklarımı okuyunca ve durumum da stabil olunca ağlamak istiyorum.
Allahım sen kucaklarımızı boş bırakma.
Bu mesajdan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.
Şimdi 12. Haftadayım inşallah sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilirim.
Umudumuzu kaybetmeyelim kızlar.rabbimin mucizesini ne zaman göndereceği belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…